Dert yok, Sohbet var.... :)

biliyomusun ben sevmem romantizmi...romantik erkeği...öyle mum ışığı yemek falan...ı ıhhhhh...mum ışığı bana başka şeyler hatırlatıyor :111:

erkek komik olcak :9:

bunu söyledigine cok da sasirmadim hani cogu kadinin o is olmasin diye basi agrir senin o is olmayinca agridigina göre....:52:

Pastırmalar çemenler romantik yemekler filan :27: adamcağız görürmü yemekleri hiç swetcim dururken direk mevzuya girer yani +18 olsun buda :52::52:

Son düzenleme:

lazanya balık mı? :26:

$images.webp

yok canım bir çeşit makarna

politik olmayı öğrendin muhtar, gelecek seçimde belediye başkanlığına oynayabilirsin artık :1:

sen olursun bebeğim, sende bu ihtiras varken, kapı gıcırtısına tahrik olursun biiznillah-i teala :1:

napim yahu,hormaonlarda normall neden böleyim bilmiom :9:

Ben de zeki ve esprili erkeklerden hoşlanıyorum:23:

:29: bendensin dostum

bunu söyledigine cok da sasirmadim hani cogu kadinin o is olmasin diye basi agrir senin o is olmayinca agridigina göre....:52:

hımmmm bak seeennnn söylediklerim satır satır hafızaya alınmış,topicin en sapık kadını olarak hatırlanmak istemiyorum :9:

hıh sevginlen öğret bana, ağsude ben azarladı :1:

lazanya sana nasıl bişey çağrıştırdı bilemedim ama artık unutmazsın.
hani barbun ile barbunyayı karıştırmanı anlarım da lazanya ve balık, bilemedim...
çocukluğuna inmek gerek sanırım senin de:9:

sardalyayla mı karıştırdın acabası annem :1:

hani barbun ile barbunyayı karıştırmanı anlarım da lazanya ve balık, bilemedim...

asude haklı galiba sardalya olabilir :S

Cocukluğuma inilmesini talep ediyorum, deri koltuğa uzandım sorularınızı sorabilirsiniz :1:

hıh sevginlen öğret bana, ağsude ben azarladı :1:

ayı yavrusunu severken öldürürmüş bebeyim, bir potukla evlendiğime göre, ben de bir davşan, bir ceylan, ne bileyim bir minnak kuzu falan olamazdım değil mi :1:

ben de nickimi değiştirezeem, ursa yapacağım :23:

ayı yavrusunu severken öldürürmüş bebeyim, bir potukla evlendiğime göre, ben de bir davşan, bir ceylan, ne bileyim bir minnak kuzu falan olamazdım değil mi :1:

ben de nickimi değiştirezeem, ursa yapacağım :23:

hayır bence disi_potu_yaradılıslı yap :D

bildiğiniz üzere pastırmaya aromatik kokuyu veren çemenidir.
tercihe göre çemensiz pastırma kullanılabilir.
ayrıca iki kişi birden o pastırmayı yer ise, koku alınmaz.
artııııı bilmem kaç ay sonra kim takar pastırma kokusunu....

tekrar not: ilk tercihim lazanyadan yanaydı, çok uğraştırmak istemedim...

canım çok teşekkür ederim, hemen aldım tarifi.
çemenlerini ayıklarım ben zaten pastırmaı her yemeğimde, yatak çarşaf bile kokuyor gibi geliyo sonra.
adamcağız koksun na bi sözüm yok da:1: bunca aydan sonra
:16:
Pastırmalar çemenler romantik yemekler filan :27: adamcağız görürmü yemekleri hiç swetcim dururken direk mevzuya girer yani +18 olsun buda :52::52:

ablacım ben o zaman erken çıkıp bi la senzaya uğraryayım, kendimi süsliyim daha iyi olur sanırım:1:

garfield sürekli lazanya yiyodu ya, ondan türk insanı lazanyayı balıklı bişe sanıyor genelde, sonuçta bizim mutfağımıza has bişey değil.. çok extrem bi durum değil aslında da elmayranın hatasını buldum mu dalgamı geçmeden bırakmam :1:

Back
X