Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gizem girmeyeceğim bir süre demişti ama neden bilmiyorum canım...
Bu arada asude ile irtibata geçen arkadaşlar o'na onu sevdiğimi söylermisiniz??
Valla burda olmayanın yokluğu çok hissediliyo![]()
evet öyle gercekten...bi bag olusmus durumda aramizda...
Gerci ben cok fazla sohbetinize katilamiyorum ama...merak ettim beni de seviyormusunuz?:18:
Eeeee hadi kızlar ozaman ne duruyorsunuz asu'yu üzmeyelim silkelenip sayfaları su gibi akıtalım he ne dersiniz.
Bakın bizi seyreden 1 misafirimiz var tanıdığımız..
ASUUUUUUUU duy beniii...En çok ben bekliyorum seni![]()
evet öyle gercekten...bi bag olusmus durumda aramizda...
gerci ben cok fazla sohbetinize katilamiyorum ama...merak ettim beni de seviyormusunuz?:18:
Gerekli gereksiz sataşmasın artık arkadaş. Eline diline hakim olsun. Valla kızacam artık. Mapıslık olmasaydı sorun yoktu. Güldüm bile hatta yazdıklarına. Ama işte bir musibet bin nasihatten yeğdir ya, öyle oldu. Teknolojik bir cihaz geliştirelim Asu için. Matematik konusunda iyisin sen, o yüzden acilen bu aleti icat etmeni rica ediyorum. Şöyle ki: Asu'nun klavyesinin alt tarafından klavyenin ortasına paralel uzanacak bir aparatın ucunda bir el olacak. O elin içinde de bir çip olacak. Çipin içine yasaklı kelimeleri yükleyeceksin. Asu o kelimeleri yazmaya başladığı an olayı kavrayıp, bileklerine yapışacak o el ve Asu'yu şöyle bir sallayacak "hoop kendine gel" şeklinde. Asu kardeşimiz de titreyip kendine gelecek. Yani inşallah. En kısa zamanda bu aleti istiyorum senden csi'cığım...
yalakalık mode on![]()
sevo arabeske bağladın hemen olayı
Bu dranas nerdee allahaşkısına, herkes bi yerlere kayboluyo kara delik mi var kızlar?
bu dranas nerdee allahaşkısına, herkes bi yerlere kayboluyo kara delik mi var kızlar?
bu dranas nerdee allahaşkısına, herkes bi yerlere kayboluyo kara delik mi var kızlar?
Aşk olsun abla yaaa
Sen yapma bareeee..Ama yeri belli oluyo dimi
Sweettt meydan bize kaldı![]()
kaldı da pek bi boş kaldı, elmayra da uyudu galiba![]()
tabisi de seviyoruz deli kız![]()
mapıstan mektup varrrrr
"canlarım günaydınız,
ceza olayında yönetim, davranması gerektiği gibi davranmış. eğer bu tür ters üsluplara her durumda müsamaha gösterirlerse, bir süre sonra topicler çöplüğe dönebilir.. geyik topici de olsa, belli bir üslubu olmalıdır, doğrudur.. kötü içerik yapan arkadaş da kendi çapında haklı.. sizler beni tanıdığınız için tarzıma alışkınsınız.. arkadaş olayı çok kişiselleştirmiş olabilir, yapacak birşey yok..
ceza uzun değil.. önümüzdeki pazartesi yazabileceğim.. bu arada topice ziyaretçi kadrosundan dahil olacağım elbette.. arkamdan gönül rahatlığı ile dedikodu yapamayacağınız gerçeği ile hemen yüzleşmelisiniz :)
çenemi tutmaktan çatladım mı da, elmayra üzerinden yeri geldi mi bişeyler yazar yollarım.. teknoloji denen bişey var canlarım, olayı arabeske bağlamanın manası yok :)
aramızda kalsın, aklıma çeşitli komplo teorileri de gelmiyor değil.. betiş hanımlar uzaktayken benim sahalarda at koşturmam zoruna gitmiş de, beni gaza getirterek banlatmış olmasın diyorum![]()
şimdi işin şaka kısmını bir yana bırakıp, birkaç kelam etmek istiyorum..
ceza aldığımı bilmememe rağmen (ben forumdan çıkarken cezalı falan değildim) içimde çok ciddi bir sıkıntı vardı tüm akşam.. bir şekilde ortalığı kızıştırdığımı düşündüm.. bazı konularda açık olalım derken, kantarın topuzunu kaçırıyoruz.. kaçırıyorum daha doğrusu.. dranas konusu, banu konusu.. yanlış anlaşılmaya çok müsait keskin şeyler yazmam, csi ve elmayrayı kışkırttım.. offff..
gece uyumakta çok ciddi sıkıntılar çektim.. uyuduğumda ise sıkıntılı rüyalarla boğuştum.. rüyanın birinde kendimi aids olmuş halde gördüm, uyandım ağladım.. ikinci rüyamda, kardeşimi delirmiş (bildiğin tımarhanelik) gördüm, uyandım daha çok ağladım..
neyse.. üslup sıkıntısı, hayatımın her kulvarında benim için ciddi bir tehdit zaten.. forumda da yakamı bırakmadı allahımıza şükür :)
kısacası şu ki, kendimi yeterince kötü hissetmiştim dün, üzerine bu cezanın gelmesi belki de bir yönden güzel oldu.. en azından bir süre yazmayıp, sadece sizlerin tatlı sohbetini okumak bana dinginlik ve keyif verecek.. bu arada ben aranızda olmadığım için her biriniz 2 kat çene çalmalısınız.. böylece bıraktığım boşluk anca dolarokurken sayfalar aksın, takip etmekte zorlanayım istiyorum.. enerjinizi bdv'de tüketmeyin lütfen :)
ayrıca topicimiz, bana göre, bu forumun geyik tarihinde bir çığır açtığı için, bu topic böyle basit bir sıkıntıda boşlanmamalı.. insanlar kocişimsiz, hamişsiz, "naber gıııı nöörüyoon gıııı" sız geyik yapabilen kadınlar olduğu gerçeğini idrak edebilmeli..
hepinizi çok öpüyorum bebeklerim
ps: smileyler olmayacak bu şekilde, siz artık zeki hatunlar olarak zihninizde gerekli yerlere gerekli smileyleri koyarsığız (koyarsınız yazılır; koyarsığız okunur :)"
Ayıp ettin tabii si.
asude vekil bıraktı beni
hazır o yokken içimdeki psikopatı dışarı vuracağım
sıkıyorsa kib yap![]()
sweetim sana da atıyorum mail adresimi özelden.
kk'nın sağı solu belli olmuyor malum
biz eşeğimizi sağlam bağlayalım da
![]()