Dert yok, Sohbet var.... :)

ivit benim uzuni tvye dalıp gidiyo zaten akşamları (her ne kadar ben onun ilgisini tvden alsam bile) bir de pc olursa iki cephede savaşmam lazım :9:

bu arada adı geçen şahsiyet benden güzel yemek yaptığını iddia etti akşam,ben de bugünün yemeğini ona yaptırdım akşam :33:

nasil iligisini almayi basariyon bakem sen?seni seni seni:20:

helal sana be kzum...bi ben adam edemedim benimkini....

@nore, allah sabır versin kuzum.
zaten aile apartmanı, bir de işten ayrılıyorsun.
netbook bile saklayamacağın bir ortamda bunalabilirsin,
o yüzden hemen cep teline internet alıyosun

Kızlar dudağımda kocaman bir uçuk çıkmış gece uyurken yoktu sabah kalktım koca bir uçuk:37:
Apartmanda birilerine görünmemem lazım:17:
Bu arada asude hala mail falan yok mail kutumu sürekli yeniliyorum ama yok:19:

Cepten girmek zor olur küçücük ekrandan takip etmek bir yana yazmak bile binbir dert bence
ıpad falan al bence

Mapıs damından bile yetişiyor buraya hatun ya, pess doğrusu :P
Kurallara uygun mu bu durum acep? Elçiler de ban yemesin sonra?
Huu elçiler? Bandıra bandıra yemesinler sizi sonra :27:

bundan sonra sadece renk ile oynayacağım.
anlarsınız sanırsam:9:

Kızlar mrhaba yeniden..
dün kuruma gelmediğim için işler birikti biraz.. yazamadım..
asude'ye çok üzüldüm..
onun öfkesini anlıyorum aslında..
ben de gelip muhabbete ortadan dan diye katılıp varlığını gösteremeyen kişileri anlamıyorum..
sanırım laf sokmak yerine umursamamak daha iyi bir taktik olacak bundan sonrası için..
ha bir de, kötü içerik bildiren herkesin talebi kabul görüyor mu?
hukukçuyum ama, doğrusu şimdiye kadar hiç kurallara bakmadım..

burada bu kadar zaman geçireceğimi de düşünmüyordum doğrusu..ben face msn twitter bile kullanmıyorum çünkü..
mesela haftasonu dranas'ın doğumgünü kutlamasının nasıl geçeceğini, csi'ın boya badanasının nasıl olacağını, nore'nin kocasıyla arasının düzelip düzelmediğini, sweetciğimin kocasına kavuşup kavuşamayacağını elmayracımın iyileşip iyileşmediğini merak ediyorsam demek ki sizle aramızda hoş bir bağ oluşmuş..

belki de bu platform bize uygun değil.. kk. bazen abartıyor gibi geliyor bana.. çünkü bi üyeyi sadece samimi bulmadığım için ben de 1 gün ceza almıştım.. herneyse..

sizin gibi zihni aklı açık, ufku geniş, kendini geliştirmiş birbirini kıskanmayan kadınlarla sohbet etmekten mutluyum..

hayır canikom tabi ki de senden büyük olduğumu biliyorum...kızarak yazdığından apla didim di :37:

benden büyük müsün?:27:
38 misin sen?
yoksa kazı çevirmeye çalıştın da yandığı için yapacak bişey kalmamışmıydı:26:

yavrum el kadar sey lan :D biri gelince sakla minderin altına kim görücek :D

ya şimdi beni neden anlamıyorsunuz acaba????

peki tek tek yazıyorum...

eltim karşı dairede,onlarda pc yok...ben evde olunca sürekli bende zaten...

kaynanam alt katta (11 yaşında kaynım var) kaynım yaşı gereği olsa gerek tam bir pc manyağı,evde bir adet pc var ama sürekli bozuk...her akşam bize gelir...

hemen yan binada eşimin amcaları ve halaları var...onlarda da toplam 6 çocuk+1 gelin...evlerde bilgisayar yok..

ve çok sık biraraya geliniyor,onlar giidince de ben işime bakıyorum zaten...

nasıl bir cenderedeyim anlatabildim umarım????

Kızlar mrhaba yeniden..
asude'ye çok üzüldüm..
ben de gelip muhabbete ortadan dan diye katılıp varlığını gösteremeyen kişileri anlamıyorum..
sanırım laf sokmak yerine umursamamak daha iyi bir taktik olacak bundan sonrası için..

burada bu kadar zaman geçireceğimi de düşünmüyordum doğrusu..ben face msn twitter bile kullanmıyorum çünkü..
mesela haftasonu dranas'ın doğumgünü kutlamasının nasıl geçeceğini, csi'ın boya badanasının nasıl olacağını, nore'nin kocasıyla arasının düzelip düzelmediğini, sweetciğimin kocasına kavuşup kavuşamayacağını elmayracımın iyileşip iyileşmediğini merak ediyorsam demek ki sizle aramızda hoş bir bağ oluşmuş..

belki de bu platform bize uygun değil.. kk. bazen abartıyor gibi geliyor bana.. çünkü bi üyeyi sadece samimi bulmadığım için ben de 1 gün ceza almıştım.. herneyse..

sizin gibi zihni aklı açık, ufku geniş, kendini geliştirmiş birbirini kıskanmayan kadınlarla sohbet etmekten mutluyum..

:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

saraycım hoşgeldin tekrar, sana sarılasım geldi, yazdıklarına katılıyorum.
:54:

( yağcı kk üyesi mode on)

Son düzenleme:

kaynanam alt katta (11 yaşında kaynım var) kaynım yaşı gereği olsa gerek tam bir pc manyağı,evde bir adet pc var ama sürekli bozuk...her akşam bize gelir...

hemen yan binada eşimin amcaları ve halaları var...onlarda da toplam 6 çocuk+1 gelin...evlerde bilgisayar yok..

ben kendimi koloni halinde yaşıyor zannediyordum, beterin beteri varmış.
Çok şükür Allah'ıma...

işin şaka yönü bir tarafa, biz seni özleriz diye demiştik, en iyisini sen bilirsin tabii ki de...

seni cok iyi anliyorum canim Allah yardimcin olsun...böyle anlayissiz kisilerle birarada yasamak cok zor tahmin edebiliyorum...

burdaki "apla/abla" sıfatının kafa kağıdı yaşına değil, beyin yaşına ithafen yazıldığını umuyor, aksi takdirde sana "küçül de cebime gir" diyorum:37:

3 yaş var lem aramızda.
erkek kardeşim bile benden 6 ay büyük hatunla evlendikten sonra abla demekten vazgeçti:47:

Ahahahaaaa komplex düğmesine bas kapansın...

nasil iligisini almayi basariyon bakem sen?seni seni seni:20:

helal sana be kzum...bi ben adam edemedim benimkini....

+18 değil canım :9:

Cepten girmek zor olur küçücük ekrandan takip etmek bir yana yazmak bile binbir dert bence

ıpad falan al bence

evet bence de...artık öle bişiler yapcam...

benden büyük müsün?:27:
38 misin sen?
yoksa kazı çevirmeye çalıştın da yandığı için yapacak bişey kalmamışmıydı:26:

inan kaz maz yok ortada,ben senden büyük olduğumu biliyordum :37:

Çok şükür Allah'ıma...

işin şaka yönü bir tarafa, biz seni özleriz diye demiştik, en iyisini sen bilirsin tabii ki de...

koloniyi bırak kendi uygarlıklarını kurmuşlar norenin evine, tabisi anlamamız zor.
kızım ne demek her gün bana geliyor ya,
her akşam her akşam... sonra insanda +18 e ayıracak vakit de kalmaz. hal de kalmaz.
sen o cendereden kurtulmayı planlamıyor musun?

Kuzum beniiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımın iciiiiiiiiiiiiiiiii

Ahahahaaaa komplex düğmesine bas kapansın...

ne komplekslicem be (yedin mi??? yedin, yedin, yersin sennnnn:9:)

kendime 22 Aralık'ta şu şiiri ithaf edecektim face üzerinden, kısmet bugüneymiş

35 YAŞ ŞİİRİ

Yaş otuz beş yolun yarısı eder.
Dante gibi ortasındayız ömrün.
Delikanlı çağımızdaki cevher,
Yalvarmak, yakarmak nafile bugün,
Gözünün yaşına bakmadan gider.

Şakaklarıma kar mı yağdı, ne var
Benim mi Allah'ım bu çizgili yüz
Ya gözler altındaki mor halkalar
Neden öyle düşman görünürsünüz,
Yıllar yılı dost bildiğim aynalar

Zamanla nasıl değişiyor insan!
Hangi resmime baksam ben değilim.
Nerde o günler, o şevk, o heyecan
Bu güler yüzlü adam ben değilim;
Yalandır kaygısız olduğum yalan.

Hayâl meyâl şeylerden ilk aşkımız;
Hatırası bile yabancı gelir.
Hayata beraber başladığımız
Dostlarla da yollar ayrıldı bir bir,
Gittikçe artıyor yalnızlığımız.

Gökyüzünün başka rengi de varmış!
Geç fark ettim taşın sert olduğunu.
Su insanı boğar, ateş yakarmış!
Her doğan günün bir dert olduğunu,
İnsan bu yaşa gelince anlarmış.

Ayva sarı nar kırmızı sonbahar!
Her yıl biraz daha benimsediğim.
Ne dönüp duruyor havada kuşlar
Nerden çıktı bu cenaze Ölen kim
Bu kaçıncı bahçe gördüm tarumar.

Neylersin ölüm herkesin başında,
Uyudun uyanamadın olacak.
Kim bilir nerde, nasıl, kaç yaşında
Bir namazlık saltanatın olacak,
Taht misâli o musalla taşında.

CAHİT SITKI TARANCI

@noree, bu hengamede ev hanımı olmaya kararlı mısın? sürekli elti ile hemhal olmaca, iki aile apartmanı arasında kalmaca falan felon.. iş hayatının bağrından çıkan bir kadın için fazla girift bir ev yaşantısı..

@csi, yaş ayarını çerçeveletip, kk nın takdir duvarına asarım bebeğim (öpücüklü smiley)

@kediş, karnını kaşıyarak seni sevesim geldi, mırrr, mırrr

Kızlar mrhaba yeniden..
asude'ye çok üzüldüm..

Hissettiklerimi özetlemişsin saray yavrusu :16::16:

Çok şükür Allah'ıma...

bakacağım canım bir çaresine....

seni cok iyi anliyorum canim Allah yardimcin olsun...böyle anlayissiz kisilerle birarada yasamak cok zor tahmin edebiliyorum...

aynen öyle...

Kızlar mrhaba yeniden..
asude'ye çok üzüldüm..

kedicim özledim seni :16:

koloniyi bırak kendi uygarlıklarını kurmuşlar norenin evine, tabisi anlamamız zor.
kızım ne demek her gün bana geliyor ya,
her akşam her akşam... sonra insanda +18 e ayıracak vakit de kalmaz. hal de kalmaz.
sen o cendereden kurtulmayı planlamıyor musun?

ben oraya hiç düşmek istemedim ama mevzular uzun canım...hep umudum var ama bakalım,inşallah birgün kurtulurum

Kuzum beniiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımın iciiiiiiiiiiiiiiiii

sev beni :16: (ilk kez sevgi istiyorum :d)

@noree, bu hengamede ev hanımı olmaya kararlı mısın? sürekli elti ile hemhal olmaca, iki aile apartmanı arasında kalmaca falan felon.. iş hayatının bağrından çıkan bir kadın için fazla girift bir ev yaşantısı..
gelgitlerdeyim csi...eşime dün lpgli anne olmak istediğimi söyledim,ikna etmeyi başarabilirsem onun için koşturmam lazım,çalışarak da olmaz zaten...

anne olmak istiyorum artık...

Back
X