- 20 Mart 2008
- 142.007
- 214.055
- 1.423
- 60
kızlar ben artık evime doğru yol almalıyım
bakalım bizim karaböcükün yaptığı yemek nasıl olmuş
kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok öptüm
insallah ya bilmiyorum aslinda biraz da korkuyorum...
biliyorum canim sadece kücük bi saka yapim istedim....
acik söyliyim anlamadim ne demek istedigini....aksam oldu beynimi fazla zorlayamiyorum....
afiyet bal seker olsun kuzum...dikkat et de senin komuslar da yemeye gelmesin....aman sessiz sessiz cik merdivanlari....
Korkma sakın içinden geldiği gibi davran yeter,gerisi gelir zaten
Son 19 dakikam.........
ama biz onun üstüne sakal ve bıyık bırakma kararı almıştık,
bırak bırakmayı, sweet gitti olanları da yoldurdu
artık hiiiiiç dinlemez valla
insallah ikimize de birbirmizi anlamamiz adina iyi gelir...
al benden de o kadar....
İyi akşamlar diliyorum kızlar ben eve gitmeden bi makyajımı tazeliyim sonra eve doğru yolalırım .
Poffff ütü yapıcam beyazlar yıkanacak.Yemek ye mainadaki bulaşıkları yerine koy çıkan kirlileri makinaya koy keşke evlenmeseydim diyesim geldi hee
yoldurdum ne var ne yok, pammuk gibi kadın oldum ama boşa gitcek,
uzatıcam anasını satayım
iyi akşamlar canımm
Kesinlikle iyi gelecektir eşlerin göremediği bir çok şeyi uzmanlar çok daha iyi yakalayıp sorguluyorlar..
İiyi akşamlarrr sevoşimdiden kolay gelsinnn sana
İyi akşamlar diliyorum kızlar ben eve gitmeden bi makyajımı tazeliyim sonra eve doğru yolalırım .
Poffff ütü yapıcam beyazlar yıkanacak.Yemek ye mainadaki bulaşıkları yerine koy çıkan kirlileri makinaya koy keşke evlenmeseydim diyesim geldi hee
yoldurdum ne var ne yok, pammuk gibi kadın oldum ama boşa gitcek,
uzatıcam anasını satayım
iyi akşamlar canımm
Kesinlikle iyi gelecektir eşlerin göremediği bir çok şeyi uzmanlar çok daha iyi yakalayıp sorguluyorlar..
Lal eğer seni canından bezdirdikten sonra olacaksa şimdi olsun.ya kate in dedigi gibi olursa yani sonra olacagina simdi olsun ama yani demek istedigim hani esler danismana gidince gözü daha cok aciliyormus ya?
Lal eğer seni canından bezdirdikten sonra olacaksa şimdi olsun.
iyi aksamlar canim...kolay gelsin....benim de biraz isim var...hic yemek yapasim yok....
Allah emi seni sen varya sen....
ya kate in dedigi gibi olursa yani sonra olacagina simdi olsun ama yani demek istedigim hani esler danismana gidince gözü daha cok aciliyormus ya?
Teşekkür ederim.umarım kolay gelir.
ay akşam akşam karnıma ağrılar girdi gülmekten.
şikişikibabaaaa'nın karısını okudunuz mu???
koptuum
ahahahhaha okumaz olur muyum cinlendim yaa. Dolmuşcu diyince aklıma ağsudem geldidelirtcek bunlar beni :d ayar da veremiyorum kapak yicem diye
ben 8.sayfadayım.
gördüm senin mesajını..
yetiyom anacım az kaldı bitiyor benimki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?