Dert yok, Sohbet var.... :)

kızlar ben artık evime doğru yol almalıyım

bakalım bizim karaböcükün yaptığı yemek nasıl olmuş

Enişte ne yemek yaptı bugün,kebabsın valla hazıra konacan ne güzelll

kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok öptüm

Görüşürüz canımmm

Korkma sakın içinden geldiği gibi davran yeter,gerisi gelir zaten

İyi akşamlar diliyorum kızlar ben eve gitmeden bi makyajımı tazeliyim sonra eve doğru yolalırım .
Poffff ütü yapıcam beyazlar yıkanacak.Yemek ye mainadaki bulaşıkları yerine koy çıkan kirlileri makinaya koy keşke evlenmeseydim diyesim geldi hee

ama biz onun üstüne sakal ve bıyık bırakma kararı almıştık,
bırak bırakmayı, sweet gitti olanları da yoldurdu

artık hiiiiiç dinlemez valla

yoldurdum ne var ne yok, pammuk gibi kadın oldum ama boşa gitcek,
uzatıcam anasını satayım

iyi akşamlar canımm

insallah ikimize de birbirmizi anlamamiz adina iyi gelir...

al benden de o kadar....

Kesinlikle iyi gelecektir eşlerin göremediği bir çok şeyi uzmanlar çok daha iyi yakalayıp sorguluyorlar..

İiyi akşamlarrr sevo şimdiden kolay gelsinnn sana

iyi aksamlar canim...kolay gelsin....benim de biraz isim var...hic yemek yapasim yok....

yoldurdum ne var ne yok, pammuk gibi kadın oldum ama boşa gitcek,
uzatıcam anasını satayım

iyi akşamlar canımm

Allah emi seni sen varya sen....

Kesinlikle iyi gelecektir eşlerin göremediği bir çok şeyi uzmanlar çok daha iyi yakalayıp sorguluyorlar..

ya kate in dedigi gibi olursa yani sonra olacagina simdi olsun ama yani demek istedigim hani esler danismana gidince gözü daha cok aciliyormus ya?

ya kate in dedigi gibi olursa yani sonra olacagina simdi olsun ama yani demek istedigim hani esler danismana gidince gözü daha cok aciliyormus ya?
Lal eğer seni canından bezdirdikten sonra olacaksa şimdi olsun.

Evden devam ederim, öpüyorum siziiii

Sen şimdi husursuz mutsuz bir birey olacağına,ileride bu iş biterse daha huzurlu bir insan olursun..

Herşey ikinizin elinde tabi,bunuda uzmanla konuşarak yardım alarak çözebilirsiniz ..

Hayırlısı olsun artık ya..

Teşekkür ederim.umarım kolay gelir.

Kolay olmaz ama başka çare yok tabi işler bitmez hiç ..

ay akşam akşam karnıma ağrılar girdi gülmekten.
şikişikibabaaaa'nın karısını okudunuz mu???
koptuum

ay akşam akşam karnıma ağrılar girdi gülmekten.
şikişikibabaaaa'nın karısını okudunuz mu???
koptuum

ahahahhaha okumaz olur muyum cinlendim yaa. Dolmuşcu diyince aklıma ağsudem geldi delirtcek bunlar beni :d ayar da veremiyorum kapak yicem diye

ahahahhaha okumaz olur muyum cinlendim yaa. Dolmuşcu diyince aklıma ağsudem geldi delirtcek bunlar beni :d ayar da veremiyorum kapak yicem diye

ben 8.sayfadayım.
gördüm senin mesajını..
yetiyom anacım az kaldı bitiyor benimki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…