Dert yok, Sohbet var.... :)

kızlar o dolmuşçu karısı binnaz cennete gidecekse ben başka bi alternatif arayayım, aynı yere gitmeyelim biz onla.

beni kafamdaki düsünceleri oyalamam lazim...aksama dananin kuyrugu kopacak gibime geliyor nedense?

beklentim yok denilecek kadar az zaten...norem hep der ya nato kafa nato mermer...ise yaramayacagindan korkuyorum....

onu şimdiden düşünme tatlım,hele bi git bakalım...belki tek gerekli şey sabırdır...

evet öyle canim bekleyecegim ve dua edecegim sizde edin olurmu....

ilk seans pek ise yaramaz sanirim daha cok durumu anlatacagiz....

En azından bir adım atılacak evliliğin için,ama bir kere ile kalmayın uzmanla gidip konuştukça sen ve eşin daha iyi hissedersiniz kendinizi

onu şimdiden düşünme tatlım,hele bi git bakalım...belki tek gerekli şey sabırdır...

evet öyle ama iste biraz sabirsiz oluyorum gelecegimiz söz konusu olunca...

Lal evlilikte ne gibi sorunların var ki canım danışmana gidiyorsunuz

canim maddi problemler, ailesi, genel problemler...actigim konulara bak anlarsin....

Kızlar konservatuarın soruşturma dosyalarını yazıyorum bir yandan midem bulandı artık sapıklık diz boyu:26:

En azından bir adım atılacak evliliğin için,ama bir kere ile kalmayın uzmanla gidip konuştukça sen ve eşin daha iyi hissedersiniz kendinizi

evet öyle aslinda bu konuda kendime kiziyorum biraz...gec kaldik gitmekte...belkide bi uzman esliginde hic bu noktaya gelmeyecektik....

Okuyacağım seni ama çarpılmayacağının garantisini veremem

oku anacim oku zaten carpiliyorum....tövbe hasbinallah...

Dranas,

eşin şu an kendisi bile tam olarak acı çektiğinin farkında değil..

daha var zamanı...

şu an bekarlık hayatının tadı var...

ama o bir kere evliliğin tadını aldı...

acı çekecek mutlaka..ama şimdi değil...

ben üniversite yıllarımı o kadar seviyorum ki...

İstanbul kazan ben kepçe misaliydim arkadaşlarla...

bu yaz için 2 aylığına o günleri yaşamak isterdim kate olarak...ama sadece 2 aylığına..

çünkü ben artık şu an kendi standardıma alıştım...

ve seviyorum da...

işimin olması, kendi paramın olması ve dilediğim marka makyaj malzemesini satın alabilmek...

çocuğumun olması...iskele yanındaki çay bahçelerinin dışında da istediğim mekana gidebilmek...

vesaire vesaire...

insan değişiyor ki...

cazip gelen şeylerin de aslında bir yaşı oluyor ve tekrardan uzun süre yaşanamıyor...

merak etme hayat yan yana sıralana eğrilerden oluşuyor..

her yükselişin ardında bir çöküş var...( kantar)

ve çöküşün ardında da yükseliş...

Kızlar konservatuarın soruşturma dosyalarını yazıyorum bir yandan midem bulandı artık sapıklık diz boyu:26:

Ben mutlu olabilecek miyim bilmiyorum ama benim bir hayat gayem var kızım
Ona karşı sorumluluklarım var bu da benim hayatımda boşluğu dolduracak diye düşünüyorum
ama onu bilemiyorum ya pişman olacak ya da boşandığı için şükredecek şu an için mutlu gözüküyor
Bence o şunu düşünüyor daha gencim, yakışıklı sayılırım iyi kötü param var boşanacağım ama kızım emin ellerde büyüyecek
Benim hayatıma çok daha iyi kadınlar olacak diye düşünüyor olabilir şu an belkide onun rahatlığını yaşıyor olabilir

evet öyle aslinda bu konuda kendime kiziyorum biraz...gec kaldik gitmekte...belkide bi uzman esliginde hic bu noktaya gelmeyecektik....

oku anacim oku zaten carpiliyorum....tövbe hasbinallah...

Olsun geç olsun temiz olsun denir ya,düzelir ,inşşallah herşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…