Dert yok, Sohbet var.... :)

Oda pınar altuğu ve aysun kayacıyı sever ama sadece güzel kadın der benm gibi cümle kurmaz. Gerçi aysun kayacınında neresini seviyor anlamadım kalp şeklinde ki dudaklarımı

:88:benimki asla sevemez, benden başka en ufak bi dişi canlıyı sevemez/beğenemez ben beğen dersem onaylayabilir.

Asuuuuuu çabuk dön aramıza canımmm senş seviyoruzzzzz

ayyyy benim kociş en fazla iki dişi sevebilir biri ben biri kezban(bknz hamster)

asude...

unutmadığın için teşekkür ederim...

bugün 2.ciye girişim bir derdim var kısmına bakmıyorum bile...

ben haftaya sizlerden kısa bir özet isterim artık...

hepinizi seviyorum

ve acayip bir şey oğlumu özler gibi bu konuya girmeyi de özlüyorum

:88:benimki asla sevemez, benden başka en ufak bi dişi canlıyı sevemez/beğenemez ben beğen dersem onaylayabilir.

Wayyyyyy kıskanç gördüm seni

ben kaciyorum kizlar bana dua edin...

İyi haberliüerini bekliyoruz canım

ben yollarsam ya da izle dersem pirelli takvimi ve victorias secretları izleyebiliriz, ama onları da beğenemez sen daha güzelsin hayatım/bebeyim demesi için izletiyorum

Yazık adama yaa bırak seyretsin birazcık

ayyyy benim kociş en fazla iki dişi sevebilir biri ben biri kezban(bknz hamster)

İlahiiiiii sendeee

selaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim :))

dayanamadim ya bildiginiz dayanamadim.

bu haftanin ve önümüzdeki haftanin olagan islerini bitirir bitirmez kk yi acip online oldum :))

nasilsiniz? ben biraktigimda sayfa 600 lerdeydi galiba sanirsam simdi olmus 800 küsür. okuyamayacagim sanirim ammmaaaa pazartesiye kadar ögrenebildiklerimi ögrenirim :))

ee nasilsiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…