csi bugün bizimle hiç ilgilenmedi
Oda pınar altuğu ve aysun kayacıyı sever ama sadece güzel kadın der benm gibi cümle kurmaz. Gerçi aysun kayacınında neresini seviyor anlamadım kalp şeklinde ki dudaklarımı
işkolik kavağı ile ilgileniyo
Oda pınar altuğu ve aysun kayacıyı sever ama sadece güzel kadın der benm gibi cümle kurmaz. Gerçi aysun kayacınında neresini seviyor anlamadım kalp şeklinde ki dudaklarımı
:88:benimki asla sevemez, benden başka en ufak bi dişi canlıyı sevemez/beğenemezben beğen dersem onaylayabilir.
evet bende sinir olurum buna
canlarım, minnak kuzularım,
mapusluğumun bu 2. gününde, sizlere olan hasret ve özlemim bir kat daha artmış durumda.. her ne kadar ziyaretçi kadrosundan topice dahil olup, okuyarak takip etsem de, yazamamak hoş değil..
neyse kaldı 3 gün (devlet bahçelinin "kaldı mı dohuz" dediği tonda kaldı mı öç (üç) demek istedim bir an)
şimdi aklıma geldiği gibi karma bir şekilde başlayayım,
@elmayra
kızım adam çalışmaz, şikayet.. adam çalışır, şikayet.. ne doyumsuz kadınsın sen.. bize gelince pambık muhtar olur sevgiyle yaklaşır,sevgi beklersin; kocaya gelince cadoloz cadoloz adamı üzersin..
çabuk git kedişi dün yönlendirdiğim topicte günah çıkar.. allahızımın gönlüne güç gider allah korusun..
@csi
csi bebeğim burada da elmayraya bitanem yazmışsın, gözümden kaçtı sanma.. gözüm üzerinde, dikkat et..
@patafix
konular +25 olmayınca pek ilgini çekmemiş gibi kraliçem, elmayranın (benim de koptuğum) esprisi dışında bir katılımını göredim..
senin +25 dışındaki konulardaki engin bilgilerine de ihtiyacımız var, bizi onlardan mahrum etme..
@dranas
canım kuzum, bu uçuk olayı bende stresten çıkar.. kafana taktığın bişeyler mi var acabası? ayrıca kabuslar falan da görmüşsün.. kabusu da sıkıntlı zamanımda görürüm.. acaba bilinç altında takıldığın bişeyler mi var?
@sweet
koskoca topicte beni hatırlayıp merak eden tek insan.. güzel insan.. nickinin hakkını veren tatlı kadın..
topice döndükten sonra sana yapacağım torpil herkesi çatlatacak.. "ah keşkem biz de zamanında asudemiz yokken ona duyduğumuz özlemi satırlara dökeydik de, bizi de böyle sevgiye boğsaydı" diyecekler (hatt-ı zatında hepsi beni özlüyor; amma lakin ki yazıya dökmeye üşeniyorlar)
@noree
canınız sıkıldığında ne yaparsın demişsin.. cevap vermezsem çatlarım.
ben uyurum.. uyandıktan sonra sinirim epey azalmış olur..
potuk adımı "tavuk" koydu erken yatıyorum diye.. "sen de bu horoz damarı varken, ben daha çok tavuk olurum" dedim, anlayamadı idiot
not: kocişime idiot dediğim için, banım kalktığı anda gidip ilgili topicte günah çıkartıcam
@lal
danışmanla görüşmende başarılar diliyorum lalcim.. umarım faydalı ve güzel bir görüşme olur.. yarın merakla okuyacağım..
@hanımabla
ablacığım çok yormuşsun kendini ama olsun, bişeyler alabildiysen ne mutlu.. ben o avmleri gezer gezer bir de istediğim şeyleri bulamadan çıkar giderim.. boşa ölüyorum yorgunluktan..
@sevocan
sevo bebeem,
hayatının merkezine kocişini, oğluşunu koymaktan ne zaman vazgeçtin de kuzeyin bağlamasına tel olmaya karar verdin yavrucum?
bir de kardeşine çok geçmişler olsun..
@kediş
kediş kediş nerdesin, biraz süt versem geler misin?
kediş nerdesin? çağlayanda mı koşturuyosun, mideni üşütmüştün ondan mı evdesin? yoksa işlerin mi yoğun?? ses ver..
@kate
katecim yoğunluktan yazamıyosun sanırım.. ziyaretçi olduğum için de online mısın bilemiyorum.. ama online olmasan bile olduğun an bunları okuyacağını bildiğim için, adını geçirmeden edemedim..
@beti
betiiişşşşşşş çok özledik seni
fırsat bulursam gelir yazarım demiştin ama hiç gelmedin
sen de bizim seni özlediğimiz kadar özle..
ben kaciyorum kizlar bana dua edin...
ben yollarsam ya da izle dersem pirelli takvimi ve victorias secretları izleyebiliriz, ama onları da beğenemezsen daha güzelsin hayatım/bebeyim demesi için izletiyorum
ayyyy benim kociş en fazla iki dişi sevebilir biri ben biri kezban(bknz hamster)
senin bu konuda yorum yapmana gerenk bile yok cicim
biz de aşkito, aşkısı, canısı, tatlısı, koce, kociş diyelim artık!
:88:benimki asla sevemez, benden başka en ufak bi dişi canlıyı sevemez/beğenemezben beğen dersem onaylayabilir.
ben yollarsam ya da izle dersem pirelli takvimi ve victorias secretları izleyebiliriz, ama onları da beğenemezsen daha güzelsin hayatım/bebeyim demesi için izletiyorum
ayyyy benim kociş en fazla iki dişi sevebilir biri ben biri kezban(bknz hamster)
ben canözüm diyebilirmiyiiiimmmm
dualarımız seninle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?