Dert yok, Sohbet var.... :)

Dimi ama, kahvaltı yapsam mı yapmasam mı tasası, neyse gazetelerimi okuyayım da sonra yaparım karmaşası, evi öğleden sonra toplarım rahatlığı, makyajsız cildimi gösteren aynalar, üzerimde en sevdiğim eşofmanlar

offf kedimm off :D yıktın beni :D

Ben pek huzurla başlamadım, günaydın :D KK da beni topa tutma günü :D

hayırdır??

hangi çılgın seni topa tutacakmış şaşarım :9:

günaydin....

nasilsiniz??

burasi da buz gibi, hatta gece don olmus.. yerler arabalarin üstü beyazimsi buzla kapli... sicacik bir kahve ve tost var menümde sonra buz gibi havada 1 saatlik yolculuk..

cok haklısın noriş :1: Allah korusun cok zor yahu, kızkardeşim gecirmişti de ıyy hatırlamak bile istemeyrum :1:

dağlara taşlara :1:

günaydin....

nasilsiniz??

burasi da buz gibi, hatta gece don olmus.. yerler arabalarin üstü beyazimsi buzla kapli... sicacik bir kahve ve tost var menümde sonra buz gibi havada 1 saatlik yolculuk..

günaydın miniğimmm...kahve ve tost öle mi??afiyet olsun o vakit :54:

hayırdır??

hangi çılgın seni topa tutacakmış şaşarım :9:

ahahahha kopardın beni aşkito :D kazen vurabilir diyorum :D ban ı yersem zincilenirim :D

günaydin....

nasilsiniz??

günaydın alamanya gülü :D metroynan mı trenlen mi :D milletin Istanbullarda cektiği cileyi düşün bebeyim bişiciin kalmaz :1:

@elmayra

noriş ne kız??aklıma nuriş kardeşleri getirdi :9:

ahahahahha nuriş kardeşler :D akşam yemek cok özeldi haralda(herhalde diye yazılır haralda diye okunur asudem modu) :1:

enerjiksin :D

ahahahha kopardın beni aşkito :D kazen vurabilir diyorum :D ban ı yersem zincilenirim :D

günaydın alamanya gülü :D metroynan mı trenlen mi :D milletin Istanbullarda cektiği cileyi düşün bebeyim bişiciin kalmaz :1:

ahahahahha nuriş kardeşler :D akşam yemek cok özeldi haralda(herhalde diye yazılır haralda diye okunur asudem modu) :1:

enerjiksin :D

1-ne yaptın ki banlanıyosun???

2-dün yemek yemedim,enercik de değilim aslında....kocişşşşşşşşşşş 10'da geldi ben sadecenek meyve yedim :27:

1-ne yaptın ki banlanıyosun???

2-dün yemek yemedim,enercik de değilim aslında....kocişşşşşşşşşşş 10'da geldi ben sadecenek meyve yedim :27:

1. Üyenin biriynen ağız dalasına girdim :D
2. hımmmm meyve enerji verir :D biliyosun :D :33:

Günaydınnn bacılarrrr :3::3:

@ elmayracım görümceyle takışan vardıya demşn yazdığını gördüm cevap gelmiş bu ve bunun gibiler diye aman dikkat et sakın cevap verme güme gidersin yoksa sende.. :34:

Günaydınnn bacılarrrr :3::3:

@ elmayracım görümceyle takışan vardıya demşn yazdığını gördüm cevap gelmiş bu ve bunun gibiler diye aman dikkat et sakın cevap verme güme gidersin yoksa sende.. :34:

GÜnaydın ablacım,

Tutamadım gendimi :D ama usturuplu seyler yazdım :D bu ve bunun gibiler kim :D ben ve sizler ahahahha cete :D

GÜnaydın ablacım,

Tutamadım gendimi :D ama usturuplu seyler yazdım :D bu ve bunun gibiler kim :D ben ve sizler ahahahha cete :D

Günaydın canım..

Boşver tatsız şeyler yaşanmasın şimdi görmemezliğe gel sende :34:

Benimde avatara takalnlar olmuştu gayet masumane yani demi..

1- Edepsiz dendi..

2-Yönetim nasıl izin veriyor dendi..

Hadi buyur burdan yak direk şikayet ettim bende..

Back
X