- 20 Mart 2008
- 142.001
- 214.033
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ya ithal ilaç kullanan neresidir
ithal kullandığını nasıl anlayacağım:26:
Kahve içmeye çağırdı komşucum oraya gidiyorum gelşncede dışarı çıkacam görüşürüz kızlarr![]()
ay komşu gezmeleri güzel olur![]()
ben güccükken çok severdim...annemler gün yapardı...tabi yemek içmek ve dedikodu gırla...sırf dedikodu dinleyip kısır yemek için
katılırdım o toplantılaraama şimdi sevmiyorum
![]()
Bende annemle bir kaç kere güne gittim gırgır şamata hep +18 muhabbetlerçok eğlenmiştim
Tatlılar pastalar da cabası![]()
kızlar bu adet geciktiricini çok fena yan etkileri varmış korktum ben şimdi.
ali taran ve ayşe özyılmazel ile ilgili olarak farklı düşünüyorum ben..
ali taran selma tarandan daha önce boşanmış tekrar evlenmiş.. bu ilişki aslında bitmeye mahkum bir ilişkiydi bana kalırsa..
selma taran elbette zor ve sıkıntılı günler geçiren desteğe ihtiyacı olan bir kadındı ama hasta diye melek olması da gerekmiyor.
ben olayın hep tek taraflı ele alındığını düşünüyorum.. ali taran ve ayşe özyılmazelin yaptığı tek hata düğün işini abartmaları kameralara pozlar vermeleriydi bence.. ha bir de, ayşe'nin para için ali taranla evlendiğini iddia edenleri anlamıyorum.. ali taran çirkin bir adam değil bence.. karizması var.. ayrıca çok zeki ve zakasına da hayran olunur..
yaşananları bilmiyoruz.. hastaydı yüz üstü bırakıldı ilaç parasını bile ödemiyor vs çok inanamıyorum ben nedense.. hislerim bana selma taranın hastalığını kullandığını söylüyor nedense..
bu yorumumdan ötürü vicdansız olduğumu düşünebilirsiniz.. asla.. ben bu durumda kalsam, ayşenin yerinde olsam (ki nikahı da önemseyen bir kadın değil birlikte de yaşayabilirdi) nikah için acele etmezdim, hadi oldu bu kadar patırtıya gerek duymazdım..
ama yine de ayşeye 2. kadın gözüyle bakamıyorum ayşeyi asıp kesmek gelmiyor içimden..
ne diyosun,sırf bu yüzden ödevlerimi yapmazdım...yemeklerde çocuk olduğumuzdan büyük porsiyon tabi![]()
ne gibi canım ben gayet iyiyim aman canım altı üstü bir kere kullanacaksın ben çok nadir tatilde falan kullanırdım
kızlar bu adet geciktiricini çok fena yan etkileri varmış korktum ben şimdi.
Ben bir de annemin porsiyonlarını da yerdim
hep obur biri oldum![]()
öyle de canım çok ağrı falan yaparsa benim tatil zehir zıkkım olur daha kötü. bitane yuttum ama almıyım diyorum. 4 gün sabrederiz artıık. bi de göğüsleri falan şişiriyormuş. benim zaten kistik bi göğüs yapım var, meme cerrahım yasaklamıştı hormonel haplar almamı. tırstım.
Hap seni hasta etmese de sen kendini psikolojik olarak hasta edersincanım istediğin gün kaç gün ne kadar ertelemek istiyorsun
canım benim tek istediğim eşimin geldiği ilk güne denk gelmemesi aslında. onun da ne zaman olacağı belli olmadığı için...poffss