Dert yok, Sohbet var.... :)

ben güccükken çok severdim...annemler gün yapardı...tabi yemek içmek ve dedikodu gırla...sırf dedikodu dinleyip kısır yemek için

katılırdım o toplantılara :9: ama şimdi sevmiyorum :37:

Bende annemle bir kaç kere güne gittim gırgır şamata hep +18 muhabbetler:1: çok eğlenmiştim
Tatlılar pastalar da cabası:56:

ali taran ve ayşe özyılmazel ile ilgili olarak farklı düşünüyorum ben..

ali taran selma tarandan daha önce boşanmış tekrar evlenmiş.. bu ilişki aslında bitmeye mahkum bir ilişkiydi bana kalırsa..

selma taran elbette zor ve sıkıntılı günler geçiren desteğe ihtiyacı olan bir kadındı ama hasta diye melek olması da gerekmiyor.

ben olayın hep tek taraflı ele alındığını düşünüyorum.. ali taran ve ayşe özyılmazelin yaptığı tek hata düğün işini abartmaları kameralara pozlar vermeleriydi bence.. ha bir de, ayşe'nin para için ali taranla evlendiğini iddia edenleri anlamıyorum.. ali taran çirkin bir adam değil bence.. karizması var.. ayrıca çok zeki ve zakasına da hayran olunur..

yaşananları bilmiyoruz.. hastaydı yüz üstü bırakıldı ilaç parasını bile ödemiyor vs çok inanamıyorum ben nedense.. hislerim bana selma taranın hastalığını kullandığını söylüyor nedense..

bu yorumumdan ötürü vicdansız olduğumu düşünebilirsiniz.. asla.. ben bu durumda kalsam, ayşenin yerinde olsam (ki nikahı da önemseyen bir kadın değil birlikte de yaşayabilirdi) nikah için acele etmezdim, hadi oldu bu kadar patırtıya gerek duymazdım..

ama yine de ayşeye 2. kadın gözüyle bakamıyorum ayşeyi asıp kesmek gelmiyor içimden..

ali taran ve ayşe özyılmazel ile ilgili olarak farklı düşünüyorum ben..

ali taran selma tarandan daha önce boşanmış tekrar evlenmiş.. bu ilişki aslında bitmeye mahkum bir ilişkiydi bana kalırsa..

selma taran elbette zor ve sıkıntılı günler geçiren desteğe ihtiyacı olan bir kadındı ama hasta diye melek olması da gerekmiyor.

ben olayın hep tek taraflı ele alındığını düşünüyorum.. ali taran ve ayşe özyılmazelin yaptığı tek hata düğün işini abartmaları kameralara pozlar vermeleriydi bence.. ha bir de, ayşe'nin para için ali taranla evlendiğini iddia edenleri anlamıyorum.. ali taran çirkin bir adam değil bence.. karizması var.. ayrıca çok zeki ve zakasına da hayran olunur..

yaşananları bilmiyoruz.. hastaydı yüz üstü bırakıldı ilaç parasını bile ödemiyor vs çok inanamıyorum ben nedense.. hislerim bana selma taranın hastalığını kullandığını söylüyor nedense..

bu yorumumdan ötürü vicdansız olduğumu düşünebilirsiniz.. asla.. ben bu durumda kalsam, ayşenin yerinde olsam (ki nikahı da önemseyen bir kadın değil birlikte de yaşayabilirdi) nikah için acele etmezdim, hadi oldu bu kadar patırtıya gerek duymazdım..

ama yine de ayşeye 2. kadın gözüyle bakamıyorum ayşeyi asıp kesmek gelmiyor içimden..

Evet canım ben de senin gibi düşünüyorum ilişkinin içeriğini bilmiyoruz

ne gibi canım ben gayet iyiyim aman canım altı üstü bir kere kullanacaksın ben çok nadir tatilde falan kullanırdım

öyle de canım çok ağrı falan yaparsa benim tatil zehir zıkkım olur daha kötü. bitane yuttum ama almıyım diyorum. 4 gün sabrederiz artıık. bi de göğüsleri falan şişiriyormuş. benim zaten kistik bi göğüs yapım var, meme cerrahım yasaklamıştı hormonel haplar almamı. tırstım.

öyle de canım çok ağrı falan yaparsa benim tatil zehir zıkkım olur daha kötü. bitane yuttum ama almıyım diyorum. 4 gün sabrederiz artıık. bi de göğüsleri falan şişiriyormuş. benim zaten kistik bi göğüs yapım var, meme cerrahım yasaklamıştı hormonel haplar almamı. tırstım.

Hap seni hasta etmese de sen kendini psikolojik olarak hasta edersin:1: canım istediğin gün kaç gün ne kadar ertelemek istiyorsun

:50:ilişkinin içeriği bence önemli değil,
20 küsür senedir hayat arkadaşlığı yapmış, ona bi evlat vermiş kadının en azından son aylarında yanında olmalıydı.
gencecik çıtır sevgilisiyle(ki bence metresi, zira boşanmanın hemen ardından yapılan düğün demek evlilik bitmeden başlamış olmalı ilişki demektir)mutlu ve aşık pozlar vermesi, gösteriş yapar gibi cipler hediye etmesi...insanlığından şüphe ediyorum ben.
bunları ünlü olmayan bi erkek yapsa karısı görmez belki duymaz. ama bu adam basının yediğini içtiğini takip ettiğini biliyor, eski karısının zaten hastalıktan ötürü hassaslaşmış bünyesinin bu görüntüleri kaldıramayacağını da bal gibi biliyordu.

herkese tekrar günaydin diliyorum...

isim sandigimdan daha erken bitti...

arsiv odasina indik topladik dosyalari...

Hap seni hasta etmese de sen kendini psikolojik olarak hasta edersin:1: canım istediğin gün kaç gün ne kadar ertelemek istiyorsun

canım benim tek istediğim eşimin geldiği ilk güne denk gelmemesi aslında. onun da ne zaman olacağı belli olmadığı için...poffss

yaşasın yemek yemek!!

yani yemek için yaşayanlardandım eskiden.. istediğini yiyip içip hiç kilo almayanalardandım ama tiroidle ilgili sıkıntım olunca... malesef artık su içsem yarıyor..

annemin günleri olmadı hiç.. sevmez öyle şeyleri.. ama akrabalarla toplanırlardı.. zaten teyzemler ve yengemlerde toplanıldı mı yeterdi..
ortanca yengem çok marifetlidir.. binbir çeşit pasta bilir.. çocukken tatlıya daha düşkündüm..onlarda toplanılacaksa okula gitmek istemezdim..( ben liseye kadar hep öğleciydim de)

şimdi bu tarz durumlarda değişik bir şey varsa yerim.. salata türü.. bir de kısıra hayır diyemem asla..

benim annemin hiç günleri olmadı kızlaar, çalışıyordu. emekli oldu hala yok.
ama bazen kızlarla(!) toplanırlar. güzel oluyo sahiden.:56: tatlıları salataları bana hazırlatıyolar tabisi

Back
X