h.sonu olur inşallah +18
inşallah 2 hafta daha demez yaa
öyle de yavrimo, senin anlattığın karşındakinin anladığı kadar işte...
bak zaten asudesiz kaldık, sen de uslu dur...
mesaj yok mu kodesten?
bir bayan lezbiyen olabilir miyim, bunu nasil anlarim diye konu acmis?
:44::44::44::44:
@sweet sahalara döndüğünde sana cok güzel ayrım yapacakmış ağsude
ahahahah burda mı öğrenecekmiş :d
cadı yine yazmışsın
canım benim sağolsunnapayım merak ediyorum alıştım, sizler de hiç iplemiyosunuz tabi kız gördü farkı
evet, kimsenin basina geldi mi diye sormus...
bakalim ne olcak...
Tutamadım nuriş
Vayyy hemen satışben maille halini hatrını soruyorum
Nerde acmış
bende öyle dedim zaten o zaman ayni avi paylasmanin ne anlami var dedim cünkü aksam onu ima atti...yani iki yabanci gibi yasayacakmisiz...bende o zaman neden seninle evli kalayimki dedim....bekarlik sifatina kavusurum sana karsi bi sorumlulugum kalmaz dedim....
bundan sonra beyefendi beni isten almayacakmis...kac yazar....
henüz paylasiyoruz....
bir bayan lezbiyen olabilir miyim, bunu nasil anlarim diye konu acmis?
:44::44::44::44:
o lezbiyen konuyu bulamadım:44:
Bu evliliğin iplerini kendi elleriyle çekmek istiyor canım durum bunu gösteriyor biraz zaman bırak bakalım nasıl davranacak
evet beni hice sayiyor...hakkimda hayirlisi....belkide o ipler tamamen kopar....
bayılıyorum ev kadınlarına..
"kocam bana bakmak zorunda" zihniyetindeler ama kalkıp kocalarına kahvaltı bile hazırlamazlar.. hatta işe giderken ses yapmasına da uyuz olurlar..
bütün gün evin işlerini 3 kap yemeği bitiremezler.. yine de tam bitmez o evin işi..
benim gözlerim bilgisayar karşısında kıpkırmızı oluyor her gün.. sonuçta atom parçalamıyoruz, belli standart işler yapıyoruz.. bunları yaparken evet kk.ya da takılabilme kapasitemiz var çok şükür.
hatta ben eve gidince dünden hazırladığım yemeğimin yanına salata çorba ekleyip sofra hazırlıyor ardından çay faslına geçerken ertesi günün yemeğini yapıyorum.. bu arada haftaiçi bir gün mutlaka evi süpürüp siliyorum çamaşırları yıkayıp asıp ütülüyorum.. haftasonu da bir gün temizlik yapıp gezmeye de fırsatım oluyor.. ama ev kadınlarının hiçbir şeye zamanları yetmiyor..
kızlar mesleğimi biliyorsunuz eşimin de geliri iyi istesem her hafta yardımcı da alabilirim ama inanır mısınız cam bile siliyorum.. gocunmuyorum..evim her zaman düzenli derli toplu temiz.. ben bütün bunları becerebiliyorum.. çocuk olunca da becerebilirsem valla ben süperim demek ki.
off çok sinir oluyorummmmm...
bayılıyorum ev kadınlarına..
"kocam bana bakmak zorunda" zihniyetindeler ama kalkıp kocalarına kahvaltı bile hazırlamazlar.. hatta işe giderken ses yapmasına da uyuz olurlar..
bütün gün evin işlerini 3 kap yemeği bitiremezler.. yine de tam bitmez o evin işi..
benim gözlerim bilgisayar karşısında kıpkırmızı oluyor her gün.. sonuçta atom parçalamıyoruz, belli standart işler yapıyoruz.. bunları yaparken evet kk.ya da takılabilme kapasitemiz var çok şükür.
hatta ben eve gidince dünden hazırladığım yemeğimin yanına salata çorba ekleyip sofra hazırlıyor ardından çay faslına geçerken ertesi günün yemeğini yapıyorum.. bu arada haftaiçi bir gün mutlaka evi süpürüp siliyorum çamaşırları yıkayıp asıp ütülüyorum.. haftasonu da bir gün temizlik yapıp gezmeye de fırsatım oluyor.. ama ev kadınlarının hiçbir şeye zamanları yetmiyor..
kızlar mesleğimi biliyorsunuz eşimin de geliri iyi istesem her hafta yardımcı da alabilirim ama inanır mısınız cam bile siliyorum.. gocunmuyorum..evim her zaman düzenli derli toplu temiz.. ben bütün bunları becerebiliyorum.. çocuk olunca da becerebilirsem valla ben süperim demek ki.
off çok sinir oluyorummmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?