Dert yok, Sohbet var.... :)

@sweet sahalara döndüğünde sana cok güzel ayrım yapacakmış ağsude

Bu evliliğin iplerini kendi elleriyle çekmek istiyor canım durum bunu gösteriyor biraz zaman bırak bakalım nasıl davranacak

bir de 10 yil sonra gelen mutluluk var...

kadin icin artik mutlu oldugundan sevinilir mi yoksa yaptiklarina kizinilir mi arada kaldim.. simdi mutluymus, ama evliyken baska birine asik olmus, esi bosanmayinca evi terkedip askiyla birlikte yasamis... simdi bosanip evlenmis ama?????

:44::44::44::44:

evet beni hice sayiyor...hakkimda hayirlisi....belkide o ipler tamamen kopar....

Biraz bekle acele etme şu an için öyle gözüküyor kafasında ne kurduğu belli değil eğer senden bu şekilde uzaklaşıp geri adım atmazsa üzülme canım çünkü üzülmeye değmez

bayılıyorum ev kadınlarına..

"kocam bana bakmak zorunda" zihniyetindeler ama kalkıp kocalarına kahvaltı bile hazırlamazlar.. hatta işe giderken ses yapmasına da uyuz olurlar..

bütün gün evin işlerini 3 kap yemeği bitiremezler.. yine de tam bitmez o evin işi..

benim gözlerim bilgisayar karşısında kıpkırmızı oluyor her gün.. sonuçta atom parçalamıyoruz, belli standart işler yapıyoruz.. bunları yaparken evet kk.ya da takılabilme kapasitemiz var çok şükür.

hatta ben eve gidince dünden hazırladığım yemeğimin yanına salata çorba ekleyip sofra hazırlıyor ardından çay faslına geçerken ertesi günün yemeğini yapıyorum.. bu arada haftaiçi bir gün mutlaka evi süpürüp siliyorum çamaşırları yıkayıp asıp ütülüyorum.. haftasonu da bir gün temizlik yapıp gezmeye de fırsatım oluyor.. ama ev kadınlarının hiçbir şeye zamanları yetmiyor..

kızlar mesleğimi biliyorsunuz eşimin de geliri iyi istesem her hafta yardımcı da alabilirim ama inanır mısınız cam bile siliyorum.. gocunmuyorum..evim her zaman düzenli derli toplu temiz.. ben bütün bunları becerebiliyorum.. çocuk olunca da becerebilirsem valla ben süperim demek ki.

off çok sinir oluyorummmmm...

canim bu tavirli tavirlari emin ol bütün bunlari yapabildigini bildiklerinden...

baska hicbir aciklamasi yok...

hem calisip hem ev islerini yapabilen bayanlar oldukca, cogu ev hanimi kendi islerini abarttikca abartacaklardir. altta kalmamak icin..

Ben sinirlerimi aldırdım, KK beni germiyor :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…