Dert yok, Sohbet var.... :)

Ne diyim canım ben senin kadar hiç olamadım akşamları bana bir tembellik çöker sırf ı yüzden ikinci çocuğu hiç düşünmedim zaten artık herşey için çok geç
Eşin kıymetini biliyorsa çok güzel

katılıyorum canım sana, inşallah çocuk olunca da eşlerin yardımıyla da kalkarız altında evelallah.
anneciğimden biliyorum zor hepsini yürütmek ama oluyor bi şekilde.
gün gün gezmekten vakit bulamıyor bir çok kadın ya da öğlene kadar uyumaktan. istesen dünyaları yaparsın evdeyken.
çalışmanın verdiği bi enerji var bizlerde, sabah tık diye uyanabiliyoruz. koşturmaca başlıyor.

Biraz bekle acele etme şu an için öyle gözüküyor kafasında ne kurduğu belli değil eğer senden bu şekilde uzaklaşıp geri adım atmazsa üzülme canım çünkü üzülmeye değmez

bilemiyorum canim herkesin sabri farkli bir yerde tasiyor...bende sabrediyorum belki degisir ümidiyle...ama damarima daha fazla basildiginda ne olur bilmem....sadece tek bir seye yaniyorum sevdigim adam karakterinde kalamadi....

Hayatı nasıl daha kolay hale getirebiliriz onun peşindeyiz hep...

Haftasonu eğer 3-5 çeşit ana yemek yapamadıysam vay halime. Koşturarak gidip yemek hazırlayıp, makina boşaltıp, masayı hazırlayıp 21,30 gibi ancak dinlenme fırsatı bulabiliyorum.

Bugün akşamdan renklileri yıkayıp asıcam, sonra beyazları bekletip yarında onları asıcam. Cumartesi evi temizliycem, akşama yemek yapıcam, pazar ütü yapıcam, haftaiçine yemek yapıcam, manikür, sac vs, sonra yine yorulup uyuyakalıcam. Eğer haftasonu bi programım varsa ya da hasta isem hersey alt üst olacak. Kocam evi yarım yamalak süpürecek. haftaiçi yemeğimi gec yiycem vs vs.

@elmeyra: canim sen yorumsuz kaldin...

Afedersin lal, bugün kendimi pek iyi hissetmediğim icin ağır konularda yorum yapmamayı secmiştim.

Görüntü bana pek ic açıcı gelmedi. Ama senin kocanı ne kadar sevdiğini ve ondan kopamadığını bildiğim icin tek önerim şu; 3 aylığına (1 de olur) bütün paranı ona ver. Bunu bir deneme süresi gibi görsün. Sana ev idaresi nasıl olur, abiye yengeye para nasıl gönderilmez göstersin. Ömrün boyunca bütün paranız onda olsun.

Tabi bunu yapabilir misin bilmiyorum? Giden 500*3;1500€ olur ama belki kocan akıllanır. Şuanda o reislik mücadelesinde, işi gurur meselesi yaptı

dranasım eşimin kıymetimi bildiğini düşünüyorum yani daha çok erken aksi için

ben sadece kk.daki muhabbetten değil çevremdeki yorumlardan da sıkıldım..

görümcem bile bana sen şanslısın abim sana yardım ediyor diyor..ben söylersem dağıttığını toplar çorapları kirli sepetine atması gerektiğini bilir, bir de yemek bittiğinde sofradan iki tabağı tezgahın üstüne koyar.. çok yardımcıdır sağolsun..

çamaaan sonra yaparım aamaaann şunu da izliyim yaparım diyen bi ev kadını hiçbir şey yapamaz..işler de bitmez tabi..

bu ev kadınlarının unuttuğu bir şey var biz tv izlemiyoruz! pc başında yaptığımız bir işimiz var ve aynı anda foruma bakabiliyoruz..

Ben eve gidiyorum kızlar ordan devam ederiz öpyrm sizi.

kızlaar niye kendi kulvarınızda olmayanların yorumlarıyla üzülüyorsunuz ki?

ben liseye gelene kadar hep arkadaş çevrem şu tavırdaydı: "senin annen çalışıyor, seninle ilgilenemiyor, sana pasta-börek yapamıyor vs vs.."
o kadar gülerdim ki bana bunu diyenlere, annem hepsine yeterdi çok şükür. ne ütüsüz gezdim ne pasaklı gittim okula.
annemin benim sürekli evdeyken dibimde olmasına ihtiyacım yoktu çünkü hep ders çalışan-kitap okuyan bi çocuk oldum.
her gün yiyeceğim pasta börekle de hiç aram yoktu ki. annem bana puding yapmayı öğretmişti, en sevdiğim tatlıdır hala.
annemin çalışan koşturan yorulmayan(yorulsa da durmayan) bir kadın olması beni de iyi eğitimli kendine güvenli pratik bi kadın yaptı.
o yüzden kulaklarınızı tıkayın. kedi ulaşamadığı ciğere ne dermiş
hele ki bebeğiniz olup da bakıcıya bırakıp gideceğiniz günlerde tamamen tıkayın. ne yazarlarsa yazsınlar ne söylerlerse söylesinler.

sizin yorumlariniz düsünceleriniz bana farkli bi bakis acisi kazandiriyor...o yüzden merak ettim canim....o gözlerini yorduysam özür dilerim...bi deneme sürecine girsem bile bunu o bilmeden yapmam lazim cünkü deneyecegim dedigim o 3 ay(veya 1 ay) vermez sonra acisini cikarir.....

gururu batsin sanki bende yok...

aklinca beni yikmaya calisiyor...almaya gelmeyecekti güyya bakalim ne olacak aksam...

ben görümceye kızmıştım daha önce, ondan depreşti..
ev kadınları daha çok yoruluyor demişti ben de sabah 6'da kalkmıyorsun öyle teselli et kendini demiştim..

bakıcı konusu ise apayrı bir konu zaten.. görümce kendi kızının zekasını, kızına kendisinin bakmasına yoruyor.. bizim çocuğumuz aptal olacak zahar..

o zaman bütün zeki çocukların annesi ev hanımı olurdu ayrıca bir ev hanımı çocuğun zekasına ne katabilir ki

mapıs damlarından ses yok mu?

demek ki asude ve csi olmayınca ortada topik mopik kalmıyor arkadaş..

bugün hepimiz ihmal ettik burayı.. pazartesi hepinizi bomba gibi bekliyorum ona göre..

ya be ndemin sorduydum ama araya kaynadi..

bununla ilgili yazi falan da okuyorum ama yine de canim sikkin... ben kilo veremiyorum yaaa...

1 kasimdan beri haftada 3 gün 1.5 saat spor yapiyorum. kosu bandi, cross dedikleri, ve bel sirt bölgesi icin hafif agirlik calismalari...

yediklerime de dikkat ediyorum ama hala kilo veremedim...

tiroid hormonlarına baktırdın mı hiç?

t3 t4 tsh..
metabolizmanı yavaşlatan bir şey var demek ki

bi arkadaşımın annesi ev hanımıydı. küçük kız kardeşini yatak odasında karyolaya bağlamış kollarından kendisi ev gezmesine gidermiş. arkadaşımla eve çıktığımızda görüp şok olmuştum. çocuk çaki misali yatıyordu valla. iyi anne olmak zor zanaat

kızlar kaçıncı çayımı/otumu/pitkimi içiyorum bilmiyorum. ilaçları da yuttum ama kahrolası ses yok. trt nin dilsizler yayını gibiyim.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…