bayılıyorum ev kadınlarına..
"kocam bana bakmak zorunda" zihniyetindeler ama kalkıp kocalarına kahvaltı bile hazırlamazlar.. hatta işe giderken ses yapmasına da uyuz olurlar..
bütün gün evin işlerini 3 kap yemeği bitiremezler.. yine de tam bitmez o evin işi..
benim gözlerim bilgisayar karşısında kıpkırmızı oluyor her gün.. sonuçta atom parçalamıyoruz, belli standart işler yapıyoruz.. bunları yaparken evet kk.ya da takılabilme kapasitemiz var çok şükür.
hatta ben eve gidince dünden hazırladığım yemeğimin yanına salata çorba ekleyip sofra hazırlıyor ardından çay faslına geçerken ertesi günün yemeğini yapıyorum.. bu arada haftaiçi bir gün mutlaka evi süpürüp siliyorum çamaşırları yıkayıp asıp ütülüyorum.. haftasonu da bir gün temizlik yapıp gezmeye de fırsatım oluyor.. ama ev kadınlarının hiçbir şeye zamanları yetmiyor..
kızlar mesleğimi biliyorsunuz eşimin de geliri iyi istesem her hafta yardımcı da alabilirim ama inanır mısınız cam bile siliyorum.. gocunmuyorum..evim her zaman düzenli derli toplu temiz.. ben bütün bunları becerebiliyorum.. çocuk olunca da becerebilirsem valla ben süperim demek ki.
off çok sinir oluyorummmmm...
bayılıyorum ev kadınlarına..
"kocam bana bakmak zorunda" zihniyetindeler ama kalkıp kocalarına kahvaltı bile hazırlamazlar.. hatta işe giderken ses yapmasına da uyuz olurlar..
bütün gün evin işlerini 3 kap yemeği bitiremezler.. yine de tam bitmez o evin işi..
benim gözlerim bilgisayar karşısında kıpkırmızı oluyor her gün.. sonuçta atom parçalamıyoruz, belli standart işler yapıyoruz.. bunları yaparken evet kk.ya da takılabilme kapasitemiz var çok şükür.
hatta ben eve gidince dünden hazırladığım yemeğimin yanına salata çorba ekleyip sofra hazırlıyor ardından çay faslına geçerken ertesi günün yemeğini yapıyorum.. bu arada haftaiçi bir gün mutlaka evi süpürüp siliyorum çamaşırları yıkayıp asıp ütülüyorum.. haftasonu da bir gün temizlik yapıp gezmeye de fırsatım oluyor.. ama ev kadınlarının hiçbir şeye zamanları yetmiyor..
kızlar mesleğimi biliyorsunuz eşimin de geliri iyi istesem her hafta yardımcı da alabilirim ama inanır mısınız cam bile siliyorum.. gocunmuyorum..evim her zaman düzenli derli toplu temiz.. ben bütün bunları becerebiliyorum.. çocuk olunca da becerebilirsem valla ben süperim demek ki.
off çok sinir oluyorummmmm...
Biraz bekle acele etme şu an için öyle gözüküyor kafasında ne kurduğu belli değil eğer senden bu şekilde uzaklaşıp geri adım atmazsa üzülme canım çünkü üzülmeye değmez
@elmeyra: canim sen yorumsuz kaldin...
Afedersin lal, bugün kendimi pek iyi hissetmediğim icin ağır konularda yorum yapmamayı secmiştim.
Görüntü bana pek ic açıcı gelmedi. Ama senin kocanı ne kadar sevdiğini ve ondan kopamadığını bildiğim icin tek önerim şu; 3 aylığına (1 de olur) bütün paranı ona ver. Bunu bir deneme süresi gibi görsün. Sana ev idaresi nasıl olur, abiye yengeye para nasıl gönderilmez göstersin. Ömrün boyunca bütün paranız onda olsun.
Tabi bunu yapabilir misin bilmiyorum? Giden 500*3;1500€ olur ama belki kocan akıllanır. Şuanda o reislik mücadelesinde, işi gurur meselesi yaptı
ben görümceye kızmıştım daha önce, ondan depreşti..
ev kadınları daha çok yoruluyor demişti ben de sabah 6'da kalkmıyorsun öyle teselli et kendini demiştim..
bakıcı konusu ise apayrı bir konu zaten.. görümce kendi kızının zekasını, kızına kendisinin bakmasına yoruyor.. bizim çocuğumuz aptal olacak zahar..
kızlar herkes bana gülüyo sesim çıkmıyo diyebildiğin travesti sesi
kızlar herkes bana gülüyo sesim çıkmıyo diyebildiğin travesti sesi
ya be ndemin sorduydum ama araya kaynadi..
bununla ilgili yazi falan da okuyorum ama yine de canim sikkin... ben kilo veremiyorum yaaa...
1 kasimdan beri haftada 3 gün 1.5 saat spor yapiyorum. kosu bandi, cross dedikleri, ve bel sirt bölgesi icin hafif agirlik calismalari...
yediklerime de dikkat ediyorum ama hala kilo veremedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?