kızlar lise ve üni.de yazdığım günlüklerin bir kısmını yakmıştım ama bir kısmı duruyor annemlerde koli bantlarıyla tamamen sarılmış bir şekilde..
şöyle bir şey yazmışım:
ileride katıldığım bir tv programında veya verdiğim bir röpörtajda ilginç bir detay olarak hukuk fakültesi mezunu olmam yer alsın istiyorum..
ne olmayı hayal ediyorsam.. hay allahım
şan dersi filan alayım ben ya da gideyim bi ajansa kaydolayım.. oyuncu moyuncu olayım bakarsınız 15 yıl sonra film bile çekerim
evet canım bugün elmayra açılışı yapacak, uzun bi aradan sonra sezon başlıyor
kızlar lise ve üni.de yazdığım günlüklerin bir kısmını yakmıştım ama bir kısmı duruyor annemlerde koli bantlarıyla tamamen sarılmış bir şekilde..
şöyle bir şey yazmışım:
ileride katıldığım bir tv programında veya verdiğim bir röpörtajda ilginç bir detay olarak hukuk fakültesi mezunu olmam yer alsın istiyorum..
ne olmayı hayal ediyorsam.. hay allahım
şan dersi filan alayım ben ya da gideyim bi ajansa kaydolayım.. oyuncu moyuncu olayım bakarsınız 15 yıl sonra film bile çekerim
elmayra nin doktor randevusu var miydi bugün??
:44::44::44::44::44: annamadim :44::44::44::44::44:
ahahaha benim perhiz bitiyor zannettiniz dimi
tohtor hanım hasta imiş ptesi ya da salı gidicem
ahahaha benim perhiz bitiyor zannettiniz dimi
tohtor hanım hasta imiş ptesi ya da salı gidicem
Hoşbuldum, biraz da para kazandığım işin hakkını vereyim dedim, yığılmış yazılar onları yazdım
kız cadı senin perhiz benim perhizle aynı zamanda bitecek sanırım bu gidişle
ama belli olmaz belki ben senden önce golü atarım
him himmmm.. ben dr. randevun var sandiydim..
ben bugün rahatim. toplanti bitti gitti sabahtan.. sali günü icin de okudugum makaleleri özetlicem.. 2-3 saatlik is :)) ama o gün kesin hoca bi dünya is yükler..
Benim saldıray sinsi sinsi bekliyor bitmesinisen benden önce atabilirsin kuzu ben ptesi de gitsem belki iki hafta daha verecek
Yok cnm buralardayım.
saldıray mıayy sesim de çıkmıo gülemiorum garip garip homurtular çıkıo
saldıray mıayy sesim de çıkmıo gülemiorum garip garip homurtular çıkıo
ohhh yazdım rahatladım, içimde kalmıştı
dolaşma öyle yerlerdeee, ignoreee
Benim saldıray sinsi sinsi bekliyor bitmesinisen benden önce atabilirsin kuzu ben ptesi de gitsem belki iki hafta daha verecek
Yok cnm buralardayım.
Ama yetti artıkkibar kibar yazdım ama dikkat ettin mi rambo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?