lal...
ben eşinin ne istediğini,ne yapmaya çalıştığını inan anlamıyorum..
önerilen her çözümü reddediyor
lalcim en başından beri seninle ilgili yorum yapmaktan kaçınıyorum..
karı koca arasına para mevzusu girmemeli, girdi mi dönüşü olmaz gibi geliyor bana çünkü..
terapistin de iyisi var kötüsü var. terapistin sizin sorunlarınızı açığa çıkarması yeterli değil.. terapist yardımıyla sorunlar tespit edilir, çözüm yolları netleştirilir ve olumlu iletişim kurulur..
evet öyle ama burda konuya dahil olan sadece ben degilimki aileside dahil....
ben danismanin hemen bi cözüm üretmeye calismamasini ilk randevu olduguna bagliyorum...
canim, ailesi senin parani ayirdigini biliyor mu?
biliyorlar canim neden sordun?
evet öyle ama burda konuya dahil olan sadece ben degilimki aileside dahil....
ben danismanin hemen bi cözüm üretmeye calismamasini ilk randevu olduguna bagliyorum...
sorunun kaynagi onlar olabilirler canim.. yani senin eve katki yapmaman demek, esinin maasinin cogunun eve gitmesi böylece de onlara az para verilmesi demek..
esine "sen ne bicim erkeksin öyle sey mi olur" gibi seyler söyleyebilirler mi? onu kiskirtabilirler mi?
çözümü terapist söylemeyecek..
herkesin değer yargıları, kültürü, eğitimi hayata bakışı farklı..
hepimiz ve dahi terapist, kendi çözümlerimizi söyleriz ancak..
çözümü bulacak olan sizsiniz.. kendi hayat tarzınıza, değer yargılarınıza uygun olarak bir çözüm bulabilir ve uygulayabilirseniz yola birlikte devam edersiniz..
kimsenin elinde sihirli iksir veya bir matematik, fizik formülü yok..
güçlü olmak zorundasın. hislerini mantığınla dengelemeyi de öğrenmelisin.
hiçbirimiz leyla, şirin ya da aslı değiliz..
lalcim,
ben senin paranı ayırmana bir şey demiyorum.. ama konu bu noktaya gelmemeliydi.. yani sorun senin para verip vermemen noktasında kilitlenmemeliydi.
en başından bu dengeyi kuramamışsınız.. evin gelir gider dengesini kurmanız parayı doğru bir şekilde yönetmeniz yapabiliyorsanız birikiminizi de yapmanız gerekiyordu.
tabi ki kendimizi kullandırmayalım, gözümüz açık olalım ama aile olmanın gereği de karşılıklı güvendir... önce bunu sağlamalı..
Lal ne olacak şimdi ne yapmayı düşünüyorsun eşin bu seanslarla düzeleceğe benzemiyor canım
Geçmiş konularına da bakıyorum o günden bugüne değişen bir şey yok
millet nerdesiniz yahu?
iyice boşladınız burayı..
bilmiyorum canim...
kendi kabuguma cekilip biraz düsünmek istiyorum...nereye kadar onu da bilmiyorum...
aksam en son ben senin parani istemiyorum ama sende bana karismayacaksin dedi...bütün yetkileri alacagim dedi...parani diledigin gibi harca dedi...
Canım böyle evlilik mi olur o zaman evleri de ayırın ne alaka
Peki müsadenle soruyorum aynı odayı paylaşıyor musunuz?
elmayra nin doktor randevusu var miydi bugün??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?