Dert yok, Sohbet var.... :)

canlarım hepinize koocuman günaydın

efsane geri döndü

Üstadım tribünden sahaya iniş yapmışsın? Hayırlı uğurlu olsun. Hoşgeldin sefalar getirdin...

Selam noree. Yeni kararının gayet yerinde olduğunu düşünüyorum. İşi bırakmak iyi gelmeyecekti. Hadi bakalım, aynen devam...

Herkese günaydın....

ebet ben tatlı tatlı yazmıştım, beğenemediniz mi gözzel bağyan

kuru fasülye nası oldu cuma günü?

Birazck diri oldu, demek ki benim düdüklü ancak 45 dk da haşlıyo, bi anlamı da kalmıyo haliyle, ocağa direk koysam da öyle haşlanırdı

Pilav cok güzel omuştu sölemesi ayıp, kurufasülyenin üzerinde durmadı

Günaydın lal, naber var mı bi gelişme?

günaydin canim...cuma günü isten biraz gec ciktim...aradi nerde kaldin diye...yani almaya gelmisti(gelmicem diyordu)

arabaya bindim...benden özür diledi...bir daha ki seansa kadar para konusunu acmayacagini söyledi...beni kaybetmek istemedigini söyledi...ama yinede korkuyorum....

hoşbulduk canım, nasıl geçiyo günler, danışmandan sonra düzelmeler oldu mu?

idare ediyorum canim...sen gelismeleri okumadinmi?bende senden yorum isteyecektim....

haftasonu neler olduğunu merak ediyodum canım, diğerlerini okudum..

bu para mevzuları sıkıntılı işler.. en güzeli eşinin dediği gibi bir sonraki görüşmeye kadar konuşmamak..

sen de sıkılırsan bize yaz, eşinle konuşma sıkıntılı mevzuları (para ya da başka bişey)

En azından gelişme var. Dur bakalım zaman neler gösterir, bi daha ki seans ne zaman

Günaydınnn lalcim nasıl durumlar iyimi...

idare ediyoruz simdilik....

simdilik konu kapandi bisey yokmus gibi davraniyor...ama ben bu konuyu danisman esliginde cözmek istiyorum....umarim niyetimi tam anlamiyla anlamistir....

En azından gelişme var. Dur bakalım zaman neler gösterir, bi daha ki seans ne zaman

bekleyecegim canim bakalim....bi daha ki seans 22 nde....biraz arada zaman uzun oldu ama danisman cok dolu...aslinda ben daha kisa araliklarda gitmeyi istiyordum....

ha tabi fikri degismis degil para konusunda bunu anliyorum....

Sen bunu dillendirme, değişmiş değişmemiş diye ona sakın yorum yapma tamam mı? Eğer fikri değiştiyse bile seninle inatlaşabilir cünkü

betişciğim anladığım kadarıyla pek cici gözlemler olmamış

günaydın canımcım, sahalar seninle güzel, çok boşlama biziii

Çoğu zaman sayfanın altında isimlerimizin görünüyor oluşu bile yetebilir. Sen uslu bir kız ol önce. Gerisi kolay

Herkese günaydın
Asudecim hoşgeldin iyi ki varsın canım özledik seni

sağolasın kuzucum, ben de sizleri çok özledim

Çoğu zaman sayfanın altında isimlerimizin görünüyor oluşu bile yetebilir. Sen uslu bir kız ol önce. Gerisi kolay

evt canım, ama kk geyik topicinde altta görünmekten daha önemli işler başarmalıyız, bak kızcağızın biri argoyla şunla bunla blogdu kitaptı yürüyo gidiyo, senlen ben buralardayız daha

Yoluna girer inşallah herşey

Herkese günaydın
Asudecim hoşgeldin iyi ki varsın canım özledik seni

Günaydınn dranascımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…