herkese günaydin canlarim...
asudem hos geldin...özledik seni....
Tatlı tatlıseeen
canlarım hepinize koocuman günaydın
efsane geri döndü
günaydın cicim..eşime cuma günü ayrılmıcam dedim,hayır ayrılcaksın dedi
bende sıkılırım evde ayrılmıcam dedim...tamam o zaman sen maaşınla birikim yap dedi...tamam dedim
canım ben devlette değilim...
doktor cart curt işini halledicez artık,tabi tüpe karar verirse benim kara odun
çalışmakla ilgili problemim yok aslında benim...ama iyice anladım ki asıl evde dursam sorunlar bitmeyecek
ebet ben tatlı tatlı yazmıştım, beğenemediniz mi gözzel bağyan
kuru fasülye nası oldu cuma günü?
aranızda kayserili var mı...
hayır ona göre anlatacam...
Üstadım tribünden sahaya iniş yapmışsın? Hayırlı uğurlu olsun. Hoşgeldin sefalar getirdin...
Herkese günaydın....
Günaydın lal, naber var mı bi gelişme?
hoşbulduk canım, nasıl geçiyo günler, danışmandan sonra düzelmeler oldu mu?
herkese günaydin canlarim...
günaydin canim...cuma günü isten biraz gec ciktim...aradi nerde kaldin diye...yani almaya gelmisti(gelmicem diyordu)
arabaya bindim...benden özür diledi...bir daha ki seansa kadar para konusunu acmayacagini söyledi...beni kaybetmek istemedigini söyledi...ama yinede korkuyorum....
idare ediyorum canim...sen gelismeleri okumadinmi?bende senden yorum isteyecektim....
günaydin canim...cuma günü isten biraz gec ciktim...aradi nerde kaldin diye...yani almaya gelmisti(gelmicem diyordu)
arabaya bindim...benden özür diledi...bir daha ki seansa kadar para konusunu acmayacagini söyledi...beni kaybetmek istemedigini söyledi...ama yinede korkuyorum....
Günaydınnn lalcimnasıl durumlar iyimi...
haftasonu neler olduğunu merak ediyodum canım, diğerlerini okudum..
bu para mevzuları sıkıntılı işler.. en güzeli eşinin dediği gibi bir sonraki görüşmeye kadar konuşmamak..
sen de sıkılırsan bize yaz, eşinle konuşma sıkıntılı mevzuları (para ya da başka bişey)
En azından gelişme var. Dur bakalım zaman neler gösterir, bi daha ki seans ne zaman
ha tabi fikri degismis degil para konusunda bunu anliyorum....
betişciğim anladığım kadarıyla pek cici gözlemler olmamış
günaydın canımcım, sahalar seninle güzel, çok boşlama biziii
Herkese günaydın
Asudecim hoşgeldin iyi ki varsın canımözledik seni
Sen bunu dillendirme, değişmiş değişmemiş diye ona sakın yorum yapma tamam mı? Eğer fikri değiştiyse bile seninle inatlaşabilir cünkü
Herkese günaydın
Çoğu zaman sayfanın altında isimlerimizin görünüyor oluşu bile yetebilir. Sen uslu bir kız ol önce. Gerisi kolay
idare ediyoruz simdilik....
simdilik konu kapandi bisey yokmus gibi davraniyor...ama ben bu konuyu danisman esliginde cözmek istiyorum....umarim niyetimi tam anlamiyla anlamistir....
bekleyecegim canim bakalim....bi daha ki seans 22 nde....biraz arada zaman uzun oldu ama danisman cok dolu...aslinda ben daha kisa araliklarda gitmeyi istiyordum....
Herkese günaydın
Yoluna girer inşallah herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?