- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.661
- 373
katecim, biz kadınlar kendi kendimizi mutsuz etmeye bayılırız..
geçen gün potuk bana "bugün ne kadar güzel olmuşsun sen" diye kendince iltifat etmeye çalıştı, "niye önceki günler güzel değil miydim??" diye öküzane bir soruyla karşılık verdim
evet atraksiyon arıyorum galiba:)
içine atıp atıp toplu mu kıskanıyor?
yoksa başka birşeyden mi çıkarıyor?
Ouwww demek istiyorum izninlen, sevgiliyken de böyle miydi?
Kızlar ya kuş öldürdüm:26:
Mutfakta bardağıma çay koyuyordum camdan bakarken kedinin biri güvercini yakalamış ben de o panikle tezgahın üstünde bulduğum limonu kediye atayım derken limon kuşun kafasına geldi ve öldü
nasıl bir kuvvetle attın limonu dranas.. bıraksaydın bari doğanın kanunu işleseydi..
Mutfakta bardağıma çay koyuyordum camdan bakarken kedinin biri güvercini yakalamış ben de o panikle tezgahın üstünde bulduğum limonu kediye atayım derken limon kuşun kafasına geldi ve öldü
toplu kıskanıp kel alaka bir şeyden laf açıyor, bir bakıyorsun konu oraya gelmiş...
kıskançlık başa bela...
yalnız gecenin bir yarısı eve gelmene tepki vermemesi, kıskanç olmamasının değil, "rahat" olmasının göstergesidir bence...:26:
Kedi de kuşu kaptı götürdü:26:
şimdi kuşu sen mi öldürdün, kedi mi yoksa limon mu?
hay allahım ya vallahi hiç güleceğim yoktu:44::26:
hayır...
flort döneminde ben öğrenciyim o çalışıyor..yeni mezun..
şehir dışına gideceğim..otobüste tesadüfen yanıma liseden bir erkek arkadaşım geldi oturdu..
o da dışarda uğurluyor...
gözleri şimşek çakıyordu..
inince otobüsten niye onla oturduğumu vesaire vesaire bir sürü soru sormuştu...
şimdi garantiyim, anneyim ya neyimi kıskansın benim...pehhh
Kedi de kuşu kaptı götürdü:26:
bugün 1.000i görürüz diyorum..
gerekirse mesaiye kalırım ne yapayım şey değil
sahiplenmekle kıskanıp hayatı zindan etmek arasında fark var..
sahiplenmek olarak kalırsa güzel.. ama senin varoluşunu engellemeye başladığı noktada işte çok sıkıcı..
ben kuzenime giderken bile sıkıntı yaşadım çıkarken ve nişanlıyken.. ne gerek varmış gece tek başına nasıl dönecekmişim.. arada iki sokak var sadece ve benim ailem 50 yıldır aynı mahallede..
ya da kıskançık öyle bir hal alıyor ki sen de rahat etmek için geri planda kalıyorsun.. bir bakıyorsun artık garsonla da konuşamaz hale gelmişsin.. sipariş vermek için isteklerini söylemek için yanındaki adamın gözünün içine bakıyorsun.. bu kendine güvenini kaybetmeye kadar gider.. bu süreçleri yaşadım aşmaya çalışıyorum.. eşimi kıskançlık konusunda eğitmeye çabalıyorum. bazen "ehhhhhh yeter be seninle mi uğraşıcam" dedirtiyor..
ayy kanayan yarama bastın be kate..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?