Dert yok, Sohbet var.... :)

benimki de giydiğim şeyi beğenmişse benim çok sevdiğim bir başka kıyafeti yererek över.. "bak bu üstündeki sana çok yakıştı hani şı sürekli giydiğin vizon kazaktan çok daha iyi".. ya da "bu elbise çok yakıştı bak nasıl da belinin inceliğini ortaya çıkardı şu büzgülü kırmızılı elbisen çok bol duruyor üzerinde"

bir kere de sadece güzel bir şey söyle yahu..

Kızlar ya kuş öldürdüm:26:
Mutfakta bardağıma çay koyuyordum camdan bakarken kedinin biri güvercini yakalamış ben de o panikle tezgahın üstünde bulduğum limonu kediye atayım derken limon kuşun kafasına geldi ve öldü

evet atraksiyon arıyorum galiba:)
içine atıp atıp toplu mu kıskanıyor?
yoksa başka birşeyden mi çıkarıyor?

toplu kıskanıp kel alaka bir şeyden laf açıyor, bir bakıyorsun konu oraya gelmiş...
kıskançlık başa bela...

yalnız gecenin bir yarısı eve gelmene tepki vermemesi, kıskanç olmamasının değil, "rahat" olmasının göstergesidir bence...:26:

hayır...

flort döneminde ben öğrenciyim o çalışıyor..yeni mezun..
şehir dışına gideceğim..otobüste tesadüfen yanıma liseden bir erkek arkadaşım geldi oturdu..
o da dışarda uğurluyor...
gözleri şimşek çakıyordu..
inince otobüsten niye onla oturduğumu vesaire vesaire bir sürü soru sormuştu...

şimdi garantiyim, anneyim ya neyimi kıskansın benim...pehhh

Ouwww demek istiyorum izninlen, sevgiliyken de böyle miydi?

nasıl bir kuvvetle attın limonu dranas.. bıraksaydın bari doğanın kanunu işleseydi..

şimdi kuşu sen mi öldürdün, kedi mi yoksa limon mu?
hay allahım ya vallahi hiç güleceğim yoktu:44::26:

ayh öldüm gülmekten

allah rahmet eylesin hayvancağıza ama sakar kuzum dranasım sen gerçek bir romantik komedisin ya

geç biteceğini biliyordu...
yanımdakileri tanıyordu...
ama ben yeine de arıza çıkarmasını isterdim...

evet çok rahattır benim ağır ağabey..large XL hatta...

benim birşeyler yapmam lazım

Allah rahmet eylesin...

Kedi de kuşu kaptı götürdü:26:

küçükken beslediğimiz civcivleri bahçeye çıkarırdık aman aman kedinin biri hızla kapar giderdi.. ne üzülürdük..

annem de nasıl izin veriyordu civciv beslememize hayret ediyorum şimdi.. yazın balkonda beslerdik ama yine de kokardı..

üzülme canım, öğlen mideye indirdiğin köfteleri kebapları düşün.. doğanın kanunu bu

canim sen gercekten eminmisin bu fikrinden...tamam belki esin fazla rahat ama....

sahiplenmekle kıskanıp hayatı zindan etmek arasında fark var..
sahiplenmek olarak kalırsa güzel.. ama senin varoluşunu engellemeye başladığı noktada işte çok sıkıcı..

ben kuzenime giderken bile sıkıntı yaşadım çıkarken ve nişanlıyken.. ne gerek varmış gece tek başına nasıl dönecekmişim.. arada iki sokak var sadece ve benim ailem 50 yıldır aynı mahallede..

ya da kıskançık öyle bir hal alıyor ki sen de rahat etmek için geri planda kalıyorsun.. bir bakıyorsun artık garsonla da konuşamaz hale gelmişsin.. sipariş vermek için isteklerini söylemek için yanındaki adamın gözünün içine bakıyorsun.. bu kendine güvenini kaybetmeye kadar gider.. bu süreçleri yaşadım aşmaya çalışıyorum.. eşimi kıskançlık konusunda eğitmeye çabalıyorum. bazen "ehhhhhh yeter be seninle mi uğraşıcam" dedirtiyor..

ayy kanayan yarama bastın be kate..

senin kanayan yaran da masum bebeğim, inan çok daha beterleri yaşanıyor ülkemizde, türk erkeğinin kıskanç fıtratı hasebiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…