Dert yok, Sohbet var.... :)

bakın kızlar,

bu topici boşlayacak, bugün 1.000 sayfaya ulaşamayacaksak söyleyin, ben yine kendimi banlatayım

Aaaaa Elmayra bak birileri topiğini aşağılıyor gördün mü?

Şu linki bana özelden at da kimin fesidir anlayalım. Benim için iş işten geçmek üzere bebek. Sen kendini kurtarmanın yollarını aramayı hızlandır bence. Frekans : Desperate house wife...

Kendim için yazıp biriktirdiklerimi belki öldükten sonra baştacı yaparlar. Ayrıca ben oğlumla imzamı attım dünyaya. Sen ne bırakacaksın belirle bakalım

bakın kızlar,

bu topici boşlayacak, bugün 1.000 sayfaya ulaşamayacaksak söyleyin, ben yine kendimi banlatayım

ben çok keyifli başladım aslında haftaya..

perşembe cuma cts şehir dışında olucam inşallah.. iş sebebiyle..aslında çok da bir anlam ihtiva etmeyen bir eğitim..
ama iyidir hava değişimi..
hem benimki de biraz özlesin beni..

haftasonu bir kez market için dışarı çıktım..anlatacak bir olay yok.. hediye gelen açmadığım aksesuarları biraraya getirip konsept yaptım evle uğraştım.. bir daha ev döşerken yapmayacaklarımın listesini oluşturdum.. hayalimde bebek odasını dizayn ettim falan fişmekan..

Kendiyle celişiyo 1000 i bulmazsak kendimi yakarım diyo Pucca kitap basmış diye kıskanıyo

puccadan bahsediyorum yavrucum..

ben de bir şekilde izimi bırakırım ne bileyim.. biraz düşüneyim bakalım..

puccadan bahsediyorum yavrucum..

ben de bir şekilde izimi bırakırım ne bileyim.. biraz düşüneyim bakalım..

Nasıl bıraksam izimi diye düşündüm ben de Nasıl bir hayat yasıyorsam paşazade memur olsun yeter diye gecti içimden Kendimden tiskindim yeminle

kıskancım öyle mi????

sana zeki mürenin savaşta düşmana saldırırken kullandığı repliği armağan ediyorum bebeyim

"hain düşman al sana bombe"

Acalım bi blog küfrede ede yazalım kuşum sen dile yeter ki

teşekkür ederim patafix...

bu arada sana da günaydın

elmayrammmmm,

mesela cumartesi akşamı dışarı çıktık...arkadaşlarla..
eğlenmeye...saçlarımı yaptırdım lüle lüle...bihter ziyagil halt etmiş..
kendime geceye uygun kıyafetlerde aldım..
makyaj filan feşman...
üstündeki güzelmiş dedi...( iltifata bak!!! kibar insan kıyafete, eşyaya değil, kişiye iltifat eder..üzerindeki sana yakışmış, kazak tenine gitmiş. gözlük yüzünle çok uyumlu olmuş çok havalı olmuşsun yada bluz tenine yakışmış..çok güzel olmuşsun falan denir)
yani diyor ki üzerimdeki güzel ben değilim!!!

gittik işte mekana..
onun arkadaşları bile kate bu akşam çok güzel olmuşsun diyor o demiyor...
mekanda onca erkek var, tuvalete eşlik etmeyi falan düşünmüyor...
anneyim ya ben..
beni millet ne yapsın?

beni iç merak etmez..2-3 yıl önce oğluşum doğmadan önce bir konsere gitmiştik. kuruçeşmeye..kızlar takımı..
gece 2'de döndüm...banamısın demedi..sıfır merak...
beni zerre kadar kıskanmıyor...

usta filazof öyle diyorsa biz susalım...

benimki medeni yani bu durumda :)

katecim, biz kadınlar kendi kendimizi mutsuz etmeye bayılırız..

geçen gün potuk bana "bugün ne kadar güzel olmuşsun sen" diye kendince iltifat etmeye çalıştı, "niye önceki günler güzel değil miydim??" diye öküzane bir soruyla karşılık verdim

vizyonun çok geniş bebeyim, güle güle kullan

Hayat hayallerimi de sınırladı bebeyimm

Ouwww demek istiyorum izninlen, sevgiliyken de böyle miydi?

evet atraksiyon arıyorum galiba:)
içine atıp atıp toplu mu kıskanıyor?
yoksa başka birşeyden mi çıkarıyor?

ben bu seviyede olsun istemiyorum tabi...

ama hiç yoook hiç..

bu da çok tuhaf ama,sıfır kıskanç :44:

ben de sen niye bana bazı günler bu gün çok güzelsin demiyorsun derim..

o da "sen her zaman güzelsin çünkü " der

daha da çok kızarım...yalanın gözünü seveyim diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…