- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.661
- 373
Eşim değil sözkonusu depresyonumun. O hayatımın 7 yılında var sadece. Önceden de sorunluydum. Hep birilerini ittirdim, hep birilerinin önünü actım. hep bir mücadele halindeydim. Sanırım yoruldum
esimle tartistim sinirlerimi bozuyor bu adam....
elmayra..kangren olunca kangreni kesip atarsın.. kendini toptan atmazsın bitanem..
oldu canıııımmmmm yoruldum ölücem,intihar edicem...o kadar kolaydı dimi
ben biz (ben ) sensiz ne yaparız uyuz insan
Kafama kafama vur da aptal olayım azcık
Hani bazen diyorum ki kendi kendime; er geç ne farkeder, günah hanene daha az şey yazmış olursun. Ağlayan üc gün sonra unutur nasılsa. Belki ananın yüreği sızlar evladım diye. E cocugum da yok. Neyi bekliyorum ki.
evet aptal ol ve mutlu ol
madem mutlu olmanın yolu aptallıktan geçiyo
heh yaaa gül biraz aaaaaaa
intihar büyük günahlardan..
aslında yaşamak, ölmekten iyi değil..
nasılsa sonunda hepimiz öleceğiz..
yaşama süresini kısaltsak, anlamsız bişey olmaz..
yaşayacaklarımız, yaşadıklarımızdan güzel olmayacak nasılsa..
yine de bunca günahımın üstüne, bir de intihar günahını eklemek.. ımm.. yemiyor..
Hani bazen diyorum ki kendi kendime; er geç ne farkeder, günah hanene daha az şey yazmış olursun. Ağlayan üc gün sonra unutur nasılsa. Belki ananın yüreği sızlar evladım diye. E cocugum da yok. Neyi bekliyorum ki.
Aklının kendine faydası olmayan bir kadın. Depresyona uygun adım ilerliyorum. Zaten ruh hali cok sağlıklı biri olmadım hicbir zaman. İntihara da meyilliyim. Hep kenarında köşesinde oldum. Hani bilmesem günah olduğunu düşünmeyeceğim.
Gerçi bu dünyada Allahın hikmeti olmadan yaprak kımıldamaz. Ol dediğini oldururverise, ya intihar belki o da günah değildir.
esimle tartistim sinirlerimi bozuyor bu adam....
Tam da bu yazdığın çelişkilere sahibim. Leb demeden içimi döken insan; benimki de yemiyor
Sen güçlü bir kadınsın bunu unutma sakın,aklınada gerieme böyle şeyleri lütfen..Sen herkesten daha özelsin kendi hayatında bile önce sen varsın..
Zaman zaman yaşamıyormuyuz bu duyguları,bende yaşadım gecenin bir yarısı yolda giden arabalarla kavga edip kendimce konuşuyordum hayata küsmüştüm resmen.Eve hapsettim kendimi dışarı çıkmak bile işkence geliyordu bana eşim kızıyor niye çıkmıyorsun diye,çık dolaş hava al diyordu.Bir dönemde ilaçta kullanmıştım uyuşuk bişi olup çıkmıştım hiç bişey zevk vermiyordu
Darısı başıma demek istiyorum mümkünse.
Aklının kendine faydası olmayan bir kadın. Depresyona uygun adım ilerliyorum. Zaten ruh hali cok sağlıklı biri olmadım hicbir zaman. İntihara da meyilliyim. Hep kenarında köşesinde oldum. Hani bilmesem günah olduğunu düşünmeyeceğim.
Gerçi bu dünyada Allahın hikmeti olmadan yaprak kımıldamaz. Ol dediğini oldururverise, ya intihar belki o da günah değildir.
Eşim değil sözkonusu depresyonumun. O hayatımın 7 yılında var sadece. Önceden de sorunluydum. Hep birilerini ittirdim, hep birilerinin önünü actım. hep bir mücadele halindeydim. Sanırım yoruldum
Derdim dünya, düzen, ben... Kendimi değiştirebilir miyim? Asalak bir X daha girse hayatıma ona da aynısı gibi davranmayacağımı kendime garanti edemiyorum.
Sacmalıyorum işte. Gelip gidiyo aklım. yemin ederim aptal ve mutlu olmak istiyorum
şükür ki şurada birbirini anlayan bir mutlu azınlığız.. bu da bir nimet.. birbirimizin dertlerine direk derman olamasak da, indirek olarak bişiler yapıyoruz..
canım senin migrenin mi var???
bir ara bende de sürekli başağrısı vardı,yaklaşık 4-5 gün kesilmedi hiç...sese gürültüye gelemiyordum doktora gittim ama birşey çıkmadı..
başağrısı ve dişağrısı...çekilmiyo
senin başağrılarının nedeni sadece kocan olan insan bence
ne oldu ???
bilerek alıntıladım hepsini, tek tek.
bir daha oku diye.
sonra bir daha, bir daha...
Hani şu beynine bir girsin diye, depresyonu da, mutsuzluğu da (patamın değimiyle) hüznü de çağıran bizleriz.
Bunu bildiğin halde, bile bile...
Hiç bir şey için olmasa anne-babana evlat acısı yaşatma lüksün yok.
Günahını vebalini geçtim, annen baban için unutmalısın bunu.
Bİrinin evladı olma sıfatını yitirdiğin saman tekrar gündeme getiriri sorun değil ( o zaman da başka bahane bulurum ben emin ol)
Haklısın abla. Dönem dönem yaşanıyor. Çıkmaza girince insan anında en kolay şeye sarılıyor.
Haklısın abla. Dönem dönem yaşanıyor. Çıkmaza girince insan anında en kolay şeye sarılıyor.
Derdim dünya, düzen, ben... Kendimi değiştirebilir miyim? Asalak bir X daha girse hayatıma ona da aynısı gibi davranmayacağımı kendime garanti edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?