cıks, sorry, bunda hemfikir değiliz.
kimisine göre çok kolay gözükse de
bakma sen aslında böyle bir karar vermek (gerçek anlamda) hiç kolay değildir.
hiç ama....
o yüzden şimdi bunu unutuyoruz...
sen destek alıyormusun bebeğim?
ay sacmalama canim yaaaa...hersey geciyor bu da gececek bi sekilde sadece sabirli ol ve artik ilk basta kendini düsün....
evet var canim normal agri kesici ictim malesef fayda etmiyor...migren icin olanda recetesiz alinmiyor yani doktora gitmem lazim ama bugün ögleden sonra kapali....
o cani sana Allah verdi Allah alir be güzelim....sen bu degilsin...güclü olmalisin ama sadece kendin icin....
ay bu adam beni sinir ediyor ya...simdi bu bedelli askerlik yasasi cikacak ya o cikmadan basvur diyorum allem edip kallem edip beni atlatmaya calisiyor ileride tamamen kalkarmis da ben neden karisiyormusum onun askerliginede....
ay ay bu adamlari ne yapmali....
ay sacmalama canim yaaaa...hersey geciyor bu da gececek bi sekilde sadece sabirli ol ve artik ilk basta kendini düsün....
evet var canim normal agri kesici ictim malesef fayda etmiyor...migren icin olanda recetesiz alinmiyor yani doktora gitmem lazim ama bugün ögleden sonra kapali....
o cani sana Allah verdi Allah alir be güzelim....sen bu degilsin...güclü olmalisin ama sadece kendin icin....
ay bu adam beni sinir ediyor ya...simdi bu bedelli askerlik yasasi cikacak ya o cikmadan basvur diyorum allem edip kallem edip beni atlatmaya calisiyor ileride tamamen kalkarmis da ben neden karisiyormusum onun askerliginede....
ay ay bu adamlari ne yapmali....
Değil tabi ki intihar etmek benim gibi korkaklar icin kolay mı be. O sınıra gelebilmek ve başarabilmek falan mümkün değil.
Destek alıyordum aslında. yeninden başlamanın zamanı gelmiş. Almak zorundayım.
sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer.. yapmazsın.. ben de eşimden önce beni çok acıtan çok kötü bir ilişki yaşadım.. çok sevildiğimi zannederek.. aslında hiç sevilmediğimi kullanıldığımı anlamam çok uzun sürdü.. kendimi kandırıyordum.. biliyordum da konduramıyordum. biliyor musun o kötü ilişkiye layık görüyordum kendimi.. özgüvenimin patlama yapması gereken zamanda ben aslında tüm özgüvenimi yitirmiştim..
kuzum, hayatta mutlu olmak için önce kendi varoluşunu netleştirmen gerekiyor zaten.. önce sen kendin iyi şeyler yaşamaya layık olduğuna inanmalısın..
Askerlik yapmadımı seninki başvursun işte eline fırsatta geçmiş
vaaayyyyy bir de askerliğini yapmamış
evet canım bence de kesinlikle almalısın.
aslında ben herkesin bir dr unun olması gerektiğine inanıyorum.
kimisi gizli, kimisi aleni bence herkes depresyon yaşıyor...
Annem gözlerimin icine baka baka icin icin ağlıyor. Akmıyor ya gözyaşları o zaman ben de anlıyorum hayatın beni nasıl silikleştirdiğini. Maddi anlamda değil ama beni hep geri geri cekiyor bu adam. Herşeyden onun yüzünden geride kalıyorum. Zaten tam anlamıyla yetemiyor bana. Benim karakterime ters. Yaşama bakış açıma ters. Ben dağ istiyorum arkamda başımı koyayım, bileyim "amaan ben yapmasam bile o halleder". Basit basit şeyler.
tam olarak öyle bir adam istediğine gerçekten emin misin?
bunlarinkiside askerlikmi be güzellerim...21 güne askerlikmi denilir?
vay garibanin haline....
simdi basvursa 5 bin küsür para ödeyecek ama böyle mizmizlanirsa ve yasa yürürlüge girerse 10000 euro....
askere gidip gelmedigin sürece cocuk mocuk yapmam dedim(aslinda zaten henüz öyle bi düsüncem yok ama belki bi ihtimal basvurur diye dedim)
evet canım bence de kesinlikle almalısın.
aslında ben herkesin bir dr unun olması gerektiğine inanıyorum.
kimisi gizli, kimisi aleni bence herkes depresyon yaşıyor...
Annem gözlerimin icine baka baka icin icin ağlıyor. Akmıyor ya gözyaşları o zaman ben de anlıyorum hayatın beni nasıl silikleştirdiğini. Maddi anlamda değil ama beni hep geri geri cekiyor bu adam. Herşeyden onun yüzünden geride kalıyorum. Zaten tam anlamıyla yetemiyor bana. Benim karakterime ters. Yaşama bakış açıma ters. Ben dağ istiyorum arkamda başımı koyayım, bileyim "amaan ben yapmasam bile o halleder". Basit basit şeyler.
Merhabalar öncelikle
konunuza direk daldım ama Elmayranın yazdıklarını görünce girip yazmak istedim...
Elmayracım cnm öncelikle seni kendime yakın görmemin sebebi sabrın..
Benzer şeyleri yaşayan biri olarak seni çok çok iyi anlayabiliyorum..
İntiharı aklından bile sakın geçirme,senin gibi güçlü akıllı başlı bir bayana bu sözler asla yakışmıyor.
Ben hayatta bazı dönemlerde sınandığımızı düşünüyorum hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor.
Bütün dertler üstüste geliveriyor.
Atacağın her adımı düşüne düşüne attığını,atacağınıda biliyorum.
Rabbim yar ve yardımcın olsun çok zor bi çizgidesin şuanda.Belkide evliliğinde yaşadığın yaşayacağın en büyük sınav.Ama güçlü ve dirayetli olmaya çalış.Rabbim eşine hayırlı bir iş kapısı açsın.Sorumluluk duygusu versin en önemlisi bu.Biraz akışına bırak bakalım eşin nasıl bir yol izleyecek..Sen direttikçe onun bütün şevkide kırılıyor olabilir.
Kesinlikle bir dr um olmalı. Yani önceden vardı ama şuanda yok :) Özel sektörde üç kuruş para alırken psikoloğum ve psikiyatristim vardıevlendim mesleğimde sıcradım bir doktorum bile yok. Ki ben depresyona yatkın biriyim
bak başka başka acılar kazandırıyorsunuz bana
bunlarinkiside askerlikmi be güzellerim...21 güne askerlikmi denilir?
vay garibanin haline....
simdi basvursa 5 bin küsür para ödeyecek ama böyle mizmizlanirsa ve yasa yürürlüge girerse 10000 euro....
askere gidip gelmedigin sürece cocuk mocuk yapmam dedim(aslinda zaten henüz öyle bi düsüncem yok ama belki bi ihtimal basvurur diye dedim)
Darısı başıma demek istiyorum mümkünse.
lal, bana kızma da boşuna dırdır ediyormuşsun gibi geliyor bana.. sen boşuna kendi kendini yiyorsun bence..
Bu ülkede askerlik temelli falan kalkmaz.
her ne kadar anti-militarist geçinenler (sözde) çok olsa da , Türkiye'de askerlik ve askerlik olgusu bambaşkadır.
Ben kalkacağına asla inanmıyorum.
ve senin eşin askerlik yapmadı mı gerçekten ya???
Kışlaya bile gitmek yok yani ne kadar rahat cephede çarpışanlar ne yapsın peki ,vallla yapma çocuk bencede
kusura bakma ama...askerlik yapmayana da...bedelli yapana da çok tavırlıyım
böyle bir erkek ve sen ...sanmıyorum canım...
kusura bakma ama...askerlik yapmayana da...bedelli yapana da çok tavırlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?