Dert yok, Sohbet var.... :)

evliliğiniz sürebilir onu bilemem ben.. senin sabrına bağlı.. ama eşin değişmez.. sen de mutsuz olup söylenmeye devam edersin gibi geliyor bana.. sana saygı duyduğunu düşünüyo musun?

ya yapacagi 21 gün askerlik...15 ay olsa bunu kafama takarim yapmak istemedigini ama zaten bi askerlik egitimi olmayacak tam anlamiyla....

Kolaya kaçmak gibi askerlik yapmamak...

aynen öyle...aslinda kacanlara(yapmamak icin binbir takla atanlara) özellikle yaptiracaklar....

Kızlar alınmayın ama kedicik sana katılıyorum elmayra ve lal bence eşleriniz değişmez ve siz hep günden güne kendinizi yıpratacaksınız

hakkimizda hayirlisi olsun....

evet buna ben de inanıyorum

uff tamam yaa.. zaten herkes dalga geçti zamanında..

söylediğin isimlerin hepsine kocam bayılıyor.. bir de artık her iki kızdan biri zeynep.. gına geldi.. (zeynep varsa aramızda özür dilerim çok sevdiğim bir isimdi ama kime sorsam zeynep koyuyor bu aralar)

bir arkadaşımın ablasının adıydı asude.. çok beğenmiştim.. kocam buna da güzel ama modern değil dedi..

erkek ismi daha kolaymış gibi geliyor.. Türk tarihinde güzel isimler var..

Alpagut gibi

:))

zeynep ismi bana hep agirbasli, oturakli, sessiz sakin insanlari cagristiriyor.. cok var ama uslu bi velet istedigimden sanirim bu isimde israrci olcam.. bir de öz türkce isimlere bakarken Ayda, cok hosuma gitti.. anlami cok hos..

benim ismim kura sonucu belli olmus... diger seceneklerden bi cise yi hatirliyorum. yengem önerince annem cok aglamis :))

Bizimde cinsiyeti belli olunca isimler bulduk ta karar verememiştik,en son eleyip ismini koymuştuk..

Kızımın ismide begüm bu arada..

Akşam eşimlede konuştuk hatta bu yaşa kadar nasıl tecil ettiriyorlar diye,hadi okul desen bir süre sonra biter geriye ne kalıyor peki

Aslında erkek ismi bulmak daha zor kızlar daha şanslı bence çok değişik isimler var

ben de asude bahar diyorum, insanlar ikisi de iğrenç diyorlar

halbuki ikisi de ayrı ayrı da birlikte de çok güzeller bence..

düşünsene sevgilisi "baharımm" dese, içi açılsa söylerken, ne cici..

asya koyacağım sanırım..

Bence muhteşem bir isim asude bahar hem az bulunan hem de kulağa hoş gelen bir isim

asude bahar ülkesi..

bahar ismini çok seviyor kocacım.. bana da olabilir gibi geliyor..

bebekliğe çocukluğa ergenliğe genç kadınlığa orta yaşa ileri yaşa.. hepsine uymalı isim..

saatli maarif takvimine kaldığımız yerden devam etmişiz...

bu gün ne pişireceğimizi yazarsak tam olacak

bir de ismin sonuna bey ekleyenler var.

İsim Murat Bey
Soyisin X

adamı arıyorsun merhaba murat bey bey şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…