evliliğiniz sürebilir onu bilemem ben.. senin sabrına bağlı.. ama eşin değişmez.. sen de mutsuz olup söylenmeye devam edersin gibi geliyor bana.. sana saygı duyduğunu düşünüyo musun?
Kolaya kaçmak gibi askerlik yapmamak...
Kızlar alınmayın ama kedicik sana katılıyorum elmayra ve lal bence eşleriniz değişmez ve siz hep günden güne kendinizi yıpratacaksınız
lal güzel ama lalin cıkssss.
bir de kelimelerin anlamında dikkat etmek gerek.
ben kişinin ismiyle müsemma olduğuna inananlardanım.
lal aynı zamanda dilsiz demek ki bence negatif anlamı olan isimler yüklememeleri insanlara...
öyle "lalin" "ucube" falan gibi isim kasarsan, sonra çocuğun akranları anlamaz, çocukceğiz üzülür
(yaş 6)
-adın ne seniiiin
-arda.. seninnnee?
-lalin
-neeee?
-laaağğğliiiiiinnn
-o ne ya, hiç duymadım ben öyle isim
-annem koymuşşş
-annen koymamış, uydurmuş, öyle isim mi olur? isim dediğin irem olur, gözde olur, ada olur, yağmur felan olur..
uff tamam yaa.. zaten herkes dalga geçti zamanında..
söylediğin isimlerin hepsine kocam bayılıyor.. bir de artık her iki kızdan biri zeynep.. gına geldi.. (zeynep varsa aramızda özür dilerim çok sevdiğim bir isimdi ama kime sorsam zeynep koyuyor bu aralar)
bir arkadaşımın ablasının adıydı asude.. çok beğenmiştim.. kocam buna da güzel ama modern değil dedi..
erkek ismi daha kolaymış gibi geliyor.. Türk tarihinde güzel isimler var..
söylediğin isimlerin hepsine kocam bayılıyor.. bir de artık her iki kızdan biri zeynep.. gına geldi.. (zeynep varsa aramızda özür dilerim çok sevdiğim bir isimdi ama kime sorsam zeynep koyuyor bu aralar)
bir arkadaşımın ablasının adıydı asude.. çok beğenmiştim.. kocam buna da güzel ama modern değil dedi..
Alpagut gibi
istemi yabgu, kutatgu bilig...
duydugum ve cok garipsedigim bir isim de ILTERIS olmustu..
Alpagut gibi
ben daha kız olduğunu öğrendiğim anda başlamıştım araştırmaya.
5.ayda ismi belliydi. aslında isimleri
ben x dedim eşim y dedi
sonunda x y koyduk.
ilk ismi x olduğundan onu kullanıyoruz.
eşime kalırsa x'i o istemiş y'yi ben
ya yapacagi 21 gün askerlik...15 ay olsa bunu kafama takarim yapmak istemedigini ama zaten bi askerlik egitimi olmayacak tam anlamiyla....
aynen öyle...aslinda kacanlara(yapmamak icin binbir takla atanlara) özellikle yaptiracaklar....
hakkimizda hayirlisi olsun....
istemi yabgu, kutatgu bilig...
duydugum ve cok garipsedigim bir isim de ILTERIS olmustu..
Akşam eşimlede konuştuk hatta bu yaşa kadar nasıl tecil ettiriyorlar diye,hadi okul desen bir süre sonra biter geriye ne kalıyor peki
ben de asude bahar diyorum, insanlar ikisi de iğrenç diyorlar
halbuki ikisi de ayrı ayrı da birlikte de çok güzeller bence..
düşünsene sevgilisi "baharımm" dese, içi açılsa söylerken, ne cici..
asya koyacağım sanırım..
ben de asude bahar diyorum, insanlar ikisi de iğrenç diyorlar
halbuki ikisi de ayrı ayrı da birlikte de çok güzeller bence..
düşünsene sevgilisi "baharımm" dese, içi açılsa söylerken, ne cici..
asya koyacağım sanırım..
birinin bunu yazacağını biliyodum.. asude yazar diye düşünmüştüm
mete var, oğuz var, orhun var..
o ne ya angut gibi çok afedersiniz
valla burda calisanlar 37 yasina kadar uzatabiliyorlar....benim bildigim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?