Dert yok, Sohbet var.... :)

Canım bende seni çok öpüyorum kendine iyi bak kolay gelsin sanada

elmayram sabrını zorladığını biliyorum.. önce tek başına sen önemlisin. ilişki mutlu olmak için yaşanır. sadece karşı taraf mutlu olsun diye değil..

Saol cnm ilgine. Kendine dikkat et olur mu oralarda

Şiddete hayır ama arada pataklamak ne kadar zevk verir herhalde,onlarda sessiz kalacak ama bişi yapmaya kalkışmayacaklar

güle güle kedimuuuuu

benim gibi yap,şakayla yapar gibi iki tane patlat..ben bazende koltuktan falan atıyom adamı güzel oluo..tabi o karşılık vermediği için

evde bir şey yok yemek zaten eve gitmeyi de düşünmüyorum

bugün kendine ve kizina bi yemek ziyafeti cekebilirsin canim...

iyi dileklerin icin tesekkür ederim canim...umarim sende kazasiz belasiz gider gelirsin...esinde problem cikarmaz umarim....

güle güle kedimuuuuu

benim gibi yap,şakayla yapar gibi iki tane patlat..ben bazende koltuktan falan atıyom adamı güzel oluo..tabi o karşılık vermediği için

bi an sizin o halinizi hayal ettimde .....

tekme tokat dalasım var

ama bunu bugün yaparsan anlar senin paşa...sen sakin ol ve zıkkım çorbası yap ona

komik oluo,ikimizde gülüyoruz,ben pis pis tabi

Dranas küçük bir şey yaşamıyorsun ki...

iyi hissetmemen normal...

sadece duygunu yaşa...

gerekirse koy ver tüm duygularına...

ne hissediyorsan öyle görün...

ama bir süre...

sonra toparlan...

@dranas seni üzmek ve zorlamak istemiyorum ama ne hissettiğini cok merak ediyorum. Boşluk mu rahatlama mı, alışkanlığını kaybettiğini bilmek mi.

Bunlar ışık olacak bana :S

@kedicik
güle güle git, güle güle gel.
çirkin beti var ya. hıh onun gibi yapma, yediklerini içtiklerini unut, neler gördün nereleri gezdin tek tek anlat..
hadi sağlıcakla...

@dranas
ilk günden beri herşeyi çok içinde yaşadın. bizlere hiç yansıtmadın.
açıl artık diye bekliyoruz ama inan bu sessizliğin beni hem üzüyor, hem endişelendiriyor.
yaşadığın şey normal değil, ancak inan verdiğin tepkiler hiç normal değil...
ağlaman gerekiyorsa ağlayacaksın, hep beraber ağlayacağız gerekirse.
ama içine atman, yok bu hiç iyi değil...

Ben de eve gitmek istemiyorum. O tartışmanın icinde yer almak istemiyorum. Kellime kelime bastıra bastıra konuşmak da istemiyorum. Sonra onun bana yanaşmaya calısmasını da istemiyorum.

Yorganı kafama cekip bir hafta uyumak istiyorum

konuşmak zorunda mısın???

istemiyosan konuşma güzelim

konuşmak zorunda mısın???

istemiyosan konuşma güzelim

Uzatırsam etkisi azalır konuşmalarımın diye düşünüyorum. Bir tarafım da sus ve sessizce ne gerekiyorsa onu yap yeter bu kadar konuştuğun diyor nore :S Kafam karışık

@dranas seni üzmek ve zorlamak istemiyorum ama ne hissettiğini cok merak ediyorum. Boşluk mu rahatlama mı, alışkanlığını kaybettiğini bilmek mi.

Bunlar ışık olacak bana :S

Beni o gece kapıda bıraktığı gün boşanmayı kafama koymuştum içim o kadar acımıştı ki
garip bir şey aldatıldığımı öğrendiğimde bile bu kadar acı çekmedim sanırım önemsenmemek canımı yaktı
O sırada hayatımın içine giren bilkentli sayesinde bekleme sürecinde bir şey yaşamadım ama şu an yaşadığım acının tarifi yok hiç kimse sanki bu boşluğu dolduramaz
Her şey üst üste geldi sabah adliyeye giderken arabada çalan şarkı sezen aksunun vazgeçtim gözlerinden lanet olası şarkı çaldı sevgiliyken çok büyük kavga etmiştik her şey bitmişti benim için o da bu şarkıyı söylerdi benim içim dün tiyatroda bile duramadım ilk bölümde çıktık abisi geldi bir şans daha ver diye içimi acıtacak bir sürü şey söyledi çok kötü sigarayı bırakmıştı ama şimdi günde bir paket sigara içiyor dedi içim acıdı sabahdliyede kapıda beklerken elinde muzlu süt gülesim geldi gözleri kan çanağı içindeydi o da benim gibi uyumamış ama ben ondan daha iyi gözüküyordum
Elmayra seninle benim durumum farklı ama inan senin yaşadığın şeyler de katlanılacak gibi değil iyi düşün çabuk karar verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…