- 20 Mart 2008
- 141.958
- 213.892
- 1.423
- 60
ben gelene kadar 1250'yi bulur muyuz?
heyecanlıyım ve de gerginim.. kocamla hırgür olmadan gider dönerim inşallah..
akşam odanda otur filan diyecek eminim.. off off.. tamam adam haklı çok güzelim ama kısıtla kısıtla nereye kadar
dranas'ım inansak da inanmasak da yazıyoruz çiziyoruz söylüyoruz. "Her şey çok güzel olacak" yaza yaza inanırız belki..
elmayram sabrını zorladığını biliyorum.. önce tek başına sen önemlisin. ilişki mutlu olmak için yaşanır. sadece karşı taraf mutlu olsun diye değil..
lalcim sana da sabır diliyorum canım..
dua edicem sizin için..
ve asudem ve noremu ve csim ve kate ve hanım abla ve gizem sizleri de öpüyorum..
kendinize iyi bakın..
bana mektup yazın (özelime filan yazın bişiler canım aaa)
baaaaaaayyyyyyyyyy..
elmayram sabrını zorladığını biliyorum.. önce tek başına sen önemlisin. ilişki mutlu olmak için yaşanır. sadece karşı taraf mutlu olsun diye değil..
ahaha vericem haşlaması var, kızartması var... var oğlu var
Bu arada bir sır vermek istiyorum, şiddetten nefret eden bir insanım ama dün akşam kocamı deli gibi dövmek istedim, yüzünü cırmalamak, kolunu ısırmak istedim. Onun bana aynı oranda karşılık vermeyeceğini bilsem yapardım herhalde.
Şiddete hayır ama arada pataklamak ne kadar zevk verir herhalde,onlarda sessiz kalacak ama bişi yapmaya kalkışmayacaklar
akşam odanda otur filan diyecek eminim.. off off.. tamam adam haklı çok güzelim ama kısıtla kısıtla nereye kadar
dranas'ım inansak da inanmasak da yazıyoruz çiziyoruz söylüyoruz. "Her şey çok güzel olacak" yaza yaza inanırız belki..
dua edicem sizin için..
ve asudem ve noremu ve csim ve kate ve hanım abla ve gizem sizleri de öpüyorum..
kendinize iyi bakın..
baaaaaaayyyyyyyyyy..
ahaha vericem haşlaması var, kızartması var... var oğlu var
Bu arada bir sır vermek istiyorum, şiddetten nefret eden bir insanım ama dün akşam kocamı deli gibi dövmek istedim, yüzünü cırmalamak, kolunu ısırmak istedim. Onun bana aynı oranda karşılık vermeyeceğini bilsem yapardım herhalde.
Tabi cnm, şaşkın şaşkın suratıma bakacak ya da elleriyle yüzünü kapatıp "yapma yapma" diye inleyecek
benim gibi yap,şakayla yapar gibi iki tane patlat..ben bazende koltuktan falan atıyom adamı güzel oluo..tabi o karşılık vermediği için
evde bir şey yok yemek zaten eve gitmeyi de düşünmüyorum
dua edicem sizin için..
kendinize iyi bakın..
baaaaaaayyyyyyyyyy..
güle güle kedimuuuuu
benim gibi yap,şakayla yapar gibi iki tane patlat..ben bazende koltuktan falan atıyom adamı güzel oluo..tabi o karşılık vermediği için
bugün kendine ve kizina bi yemek ziyafeti cekebilirsin canim...
Neyin ziyafetini çekeceğim ki canım ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum
tekme tokat dalasım var
iyi dileklerin icin tesekkür ederim canim...umarim sende kazasiz belasiz gider gelirsin...esinde problem cikarmaz umarim....
bi an sizin o halinizi hayal ettimde .....
özür dilerim canim seni kirmak istemedim...tabiki moralin bozuk ama biraz da olsa kafani dagitman anlaminda söyledim....
CANIM BENİM,TABİ Kİ KOLAY OLMAYACAK...
AMA KAFANI BAŞKA ŞEYLERLE MEŞGUL ETMEN LAZIM BU SÜRE İÇİNDE...
Ben de eve gitmek istemiyorum. O tartışmanın icinde yer almak istemiyorum. Kellime kelime bastıra bastıra konuşmak da istemiyorum. Sonra onun bana yanaşmaya calısmasını da istemiyorum.
Yorganı kafama cekip bir hafta uyumak istiyorum
konuşmak zorunda mısın???
istemiyosan konuşma güzelim
@dranas seni üzmek ve zorlamak istemiyorum ama ne hissettiğini cok merak ediyorum. Boşluk mu rahatlama mı, alışkanlığını kaybettiğini bilmek mi.
Bunlar ışık olacak bana :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?