Dert yok, Sohbet var.... :)

pazar günü mutfağın camını siliyordum bizim bilkentli 11.katta oturuyor çarpraz bir şekilde ev gözüküyor neyse bunun bir kedisi var
Nasıl bir kedi anlamadım mutfağın camı sürekli açık kedi sürekli pencerenin önünde oturuyor ama cam da açık yani kedilerin sanırım yükseklik korkusu yok
Bir de çok komik gelen geçen güvercinleri takip etmesi çok komik

canim, birseyler yazip yolladiktan sonra otomatikman son sayfaya yönlendiriliyorsun... göremediginde yazilimci katilimci ol :)) biz de mutlu olalim sen de :52::52:

maalesef o kilit durumunda son sayfaya da yönlendirilmiyorsun.
sebebini bilmiyorum ve sinir oluyorum
neyse bu sayfayı görebiliyorum şükür

pazar günü mutfağın camını siliyordum bizim bilkentli 11.katta oturuyor çarpraz bir şekilde ev gözüküyor neyse bunun bir kedisi var
Nasıl bir kedi anlamadım mutfağın camı sürekli açık kedi sürekli pencerenin önünde oturuyor ama cam da açık yani kedilerin sanırım yükseklik korkusu yok

ahahahah dört ayağının üzerine düşebilidiği icin korkmuyordur kıl yumakları :1:

benim menüde bugün pilav ve bamya var...el emegim göz nurum...

kizlar bu arada evime haliyi aldim....

imaginator.aspx

tesekkür ederim canim umarim pisman olmam....ince tüylülerden aldim....

evinde olan varmi?

temizligi zor oluyormu?

anladım canım benim salonda var resimlerde bak bir istersen kızım doğum gününde yanlız şunu söyleyim kullanımı çok güzel ama içinde hep kırıntılar kalıyor işin kötü yanı belli olmuyor
hafta sonu hiç yapmadığım bir şey süpürdükten sonra arada çırptım çok ağırdı zaten bir kırıntı döküldü içinden anlatamam:53: şok oldum

Düşün ne kadar kilo aldığımı :D ama bugün et yemezsem yarın kendimi pideyle ödüllendiririm :1:

sana kiloda yakışır esmer bombam,afetim benim :9:

(gel geeellll gaza gel)

canım sen hayvanlardan uzak dur :9:

tesekkür ederim canim umarim pisman olmam....ince tüylülerden aldim....

evinde olan varmi?

temizligi zor oluyormu?

shagy herhalde...ben evin bütün halılarını shagy almadığıma pişman oldum,diğerleri 1 sene boyunca tüy döktü...

ben memnunum canım,temizliği de zor değil

güzel günlerde kullan tatlım :54:

Son düzenleme:

Şegi (nasıl yazılıosa) olanlardan mı aldın aceba

ne aldın canım halı falan mı:26:

anladım canım benim salonda var resimlerde bak bir istersen kızım doğum gününde yanlız şunu söyleyim kullanımı çok güzel ama içinde hep kırıntılar kalıyor işin kötü yanı belli olmuyor
hafta sonu hiç yapmadığım bir şey süpürdükten sonra arada çırptım çok ağırdı zaten bir kırıntı döküldü içinden anlatamam:53: şok oldum

sana kiloda yakışır esmer bombam,afetim benim :9:

(gel geeellll gaza gel)

shagy herhalde...ben evin bütün halılarını shagy almadığıma pişman oldum,diğerleri 1 sene boyunca tüy döktü...

ben memnunum canım,temizliği de zor değil

güzel günlerde kullan tatlım :54:

ince tüylülerden ipek olanlardan umarim pisman olmam....bundan önceki kalin tüylüydü....cok kötüydü...ayyildizin bella modeli....siyah beyaz kareli bakin isterseniz....

tesekkür ederim keske sizle birlikte eskitebilsem sizi misafir edebilsem....

ince tüylülerden ipek olanlardan umarim pisman olmam....bundan önceki kalin tüylüydü....cok kötüydü...ayyildizin bella modeli....siyah beyaz kareli bakin isterseniz....

tesekkür ederim keske sizle birlikte eskitebilsem sizi misafir edebilsem....

arada silkelersin ama yine de :34:

Bilkentlinin yüreğine iner :27:

bende bir ara evde kedi beslemeyi düşündüm ama çok tüy olur etraf diye vazgeçtim..sonra yavru bir golden alayım dedim ama işe devam kararı alınca ondan da vazgeçtim :1:

Son düzenleme:
Back
X