- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
vay vay vayyyyyy bizim etobur bugün et yemiyor![]()
Düşün ne kadar kilo aldığımı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vay vay vayyyyyy bizim etobur bugün et yemiyor![]()
canim, birseyler yazip yolladiktan sonra otomatikman son sayfaya yönlendiriliyorsun... göremediginde yazilimci katilimci ol :)) biz de mutlu olalim sen de![]()
pazar günü mutfağın camını siliyordum bizim bilkentli 11.katta oturuyor çarpraz bir şekilde ev gözüküyor neyse bunun bir kedisi var
Nasıl bir kedi anlamadım mutfağın camı sürekli açık kedi sürekli pencerenin önünde oturuyor ama cam da açık yani kedilerin sanırım yükseklik korkusu yok
Bir de çok komik gelen geçen güvercinleri takip etmesi çok komik
ahahahah dört ayağının üzerine düşebilidiği icin korkmuyordur kıl yumakları![]()
benim menüde bugün pilav ve bamya var...el emegim göz nurum...
kizlar bu arada evime haliyi aldim....
![]()
dranas siz temyizden feragat etmiş miydiniz?
güle güle kullan canim...
tesekkür ederim canim umarim pisman olmam....ince tüylülerden aldim....
evinde olan varmi?
temizligi zor oluyormu?
evinde olan varmi?
temizligi zor oluyormu?
evet canım feragat ettik:26:
evinde olan varmi?
temizligi zor oluyormu?
iyi, gerekçeli karar size tebliğ edildiğinde boşanmanız kesinleşmiş olacak bu sayede o yüzden sordum..
bu arada merak ettim avukata ne kadar para verdiniz?
Düşün ne kadar kilo aldığımıama bugün et yemezsem yarın kendimi pideyle ödüllendiririm
pazar günü mutfağın camını siliyordum bizim bilkentli 11.katta oturuyor çarpraz bir şekilde ev gözüküyor neyse bunun bir kedisi var
Nasıl bir kedi anlamadım mutfağın camı sürekli açık kedi sürekli pencerenin önünde oturuyor ama cam da açık yani kedilerin sanırım yükseklik korkusu yok
Bir de çok komik gelen geçen güvercinleri takip etmesi çok komik
evinde olan varmi?
temizligi zor oluyormu?
Şegi (nasıl yazılıosa) olanlardan mı aldın aceba
ne aldın canım halı falan mı:26:
anladım canım benim salonda var resimlerde bak bir istersen kızım doğum gününde yanlız şunu söyleyim kullanımı çok güzel ama içinde hep kırıntılar kalıyor işin kötü yanı belli olmuyor
hafta sonu hiç yapmadığım bir şey süpürdükten sonra arada çırptım çok ağırdı zaten bir kırıntı döküldü içinden anlatamamşok oldum
sana kiloda yakışır esmer bombam,afetim benim
(gel geeellll gaza gel)
canım sen hayvanlardan uzak dur
shagy herhalde...ben evin bütün halılarını shagy almadığıma pişman oldum,diğerleri 1 sene boyunca tüy döktü...
ben memnunum canım,temizliği de zor değil
güzel günlerde kullan tatlım![]()
ince tüylülerden ipek olanlardan umarim pisman olmam....bundan önceki kalin tüylüydü....cok kötüydü...ayyildizin bella modeli....siyah beyaz kareli bakin isterseniz....
tesekkür ederim keske sizle birlikte eskitebilsem sizi misafir edebilsem....
canım sen hayvanlardan uzak dur
Bilkentlinin yüreğine iner![]()