mıhtar nereye kayboldu
muhtardan haberi olan var mı??????????
ay muhtar diye diye ortalığı ayağa kaldırdın
benim ölüm haberimi alsan bu kaa endişelenmezsin, acaba neden öldü kız diye
nerde olcak, yan odada kankalarıyla geyik döndürüyodur
ne o cicim kıskandın mı
Geçen ben de gördüm o arkadaşı. Ama sanırım o benden önce almış nickiya gerçekten nerde muhtar?
BDV'de onun çakma nicklisini görmüştüm bu gün sonuna 3-4 tane kadar a harfi eklenmiş
oley!!!
elmayra gelmiş.
olabilir..sana o da gider...
ama kadında uzun saçın havası da bir başka bence...
bence şu sıralar saçına dokunma...
valla ben hafta sonu evde hiiççç de öyle gözümde kalemler saçlarımda cöleler falan dolaşmıyorum.
paspal da değilim elbet de evin içinde salına salına dolaşmayı beceremiyorum.
bayılıyorum taytımı giyip tunikle rahat rahat oturmaya
ya bakmalı tabi de ben bu kadar yapamıyorum....
işe gelmezsem hafta sonları makyajsız gezerim ben.
böylelikle makyajla gördüklerinde herkes çok güzel olmuşsun diyor,
diğer türlü bir gün makyaj yapmazsan hasta mısın diyorlar...
valla ben hafta sonu evde hiiççç de öyle gözümde kalemler saçlarımda cöleler falan dolaşmıyorum.
paspal da değilim elbet de evin içinde salına salına dolaşmayı beceremiyorum.
bayılıyorum taytımı giyip tunikle rahat rahat oturmaya
Kıskançtır.Ben tayt giyemem mesela evde giyerim herçi yazın bi kaç kez giyinmiştim.şortta giyindirmez yazın tatilde bile.diyorum ya ben denize gittiğimde şortla otururum kenarda garip bi tip.Burada kullandığım sekülük mecazi anlamda kullanılmıştır. Tabi ki herkesin bir sınırı çizgisi var ama sen mesela hiç kısa elbise giyinmedinmi işte onun altına biraz şık gözükmesi için kendinden fiyonk desenli bir çorabı kulanmak istiyorum.Ben bakımı güzel giyinmeyi çok seviyorumi kendimle ilgilenmeyi seviyorum. oğlum doğdu asla kendimi bırakmadım her duştan sonra saçlarım yapılı göz kalemim çekiliydi.Eşime güzel gözükmeyi severim. İlk başta aynaya baktığımda içim rhaat etmeli ruhum için.
yok hic karismiyorum, yorum yapmiyorum. ama ona gitsem o anlatir, digerine gitsem digeri anlatir.
acikcasi gelin de hakli.. ama benim arada kaldigim, gelinin teyzesi, gelinin kayinvalidesine, sen ne hakla gzmnc bize gelmesin gitmesin dersin, bizim ne kötülügümüzü ahlaksizligimizi gördün demek istiyor. ama anlamadigi su var,
kv, bütün o laflari gelinine kizdigi icin söyledi yani inandigi icin degil, ayrica kv yarim akilli bi kadindir yaa.. bi dedigi bi dedigini tutmaz. aldiris etmemek gerekir ama bunu gelinin teyzesine anlatamiyorm. ben onla yüzlescem, müsade et diyor ve bu sürecte de kv ile hic konusmuyor.
Senle aynı kafadanız canım ben hafta sonu tayt ve cat botlarımı giymeyi çok seviyorum
Hafta sonu böyle giyindim bilkentli bana liseli kızlar gibi olmuşsun dedi
Annem de hiç hoşlanmaz hiç anne gibi giyinmiyorsun der
Banyodan cıkan samara gibi oluyorum ben de hani halka filmindeki kız var ya
Cocuğum olunca dana gibi olacağım kesin D:
Bende evde full makyajlı değilim.Ama ya kalem ya parlatıcı ya rimel illaki birşey vardır.
Bende evde full makyajlı değilim.Ama ya kalem ya parlatıcı ya rimel illaki birşey vardır.
benim de kavak öyle diyor...
dışarda giymiyorum pek, çok çok nadir...
ama evde genelde tayt ya da capri vardır üstümde...
zaten ben genel yapı itibari ile de çok klasik giyinmem.
hafta içi de topuklu ayakkabı yerine babet daha çok tercih ederim.
Kadın kendini brakmayacak zaten her daim olmasada bakımlı olmak zorunda önce kendimize sonrada kocalarımıza güzel gözükmemiz lazım,eşim eve geldiği zman beni giynmiş ve makyajlı görür böyle alıştı çünkü arada yapmayıncada bişrymi oldu der
Arada sen kalıyorsun tabi,en güzeli herkes sussun bence eğer konuşulursa çok daha kırıcı şeyler ağızdan çıkar,geriye dönüşüde olmaz bu sefer
ben de işe gitmemişsem, evdeysem hiç makyaj yapmam
dışarı çıkacaksam haftasonu gittiğim yere göre yaparım en fazla..
bir de bakımı sadece makyaj sanmak gerçekten gülünç.. bakım başka bişeydir, makyaj başka.. makyajsız halim çirkin değil ki, özgüvenim zedelensin.. yüzümü tertemiz yaparım kremlerimi sürerim, dudağıma nemlendiricim, akça pakça mis gibi bişe olurum eşofmanlarımla evimde.. cildim de dinlenir.. ohh misss
Banyodan cıkan samara gibi oluyorum ben de hani halka filmindeki kız var ya
Cocuğum olunca dana gibi olacağım kesin D:
ben de işe gitmemişsem, evdeysem hiç makyaj yapmam
dışarı çıkacaksam haftasonu gittiğim yere göre yaparım en fazla..
bir de bakımı sadece makyaj sanmak gerçekten gülünç.. bakım başka bişeydir, makyaj başka.. makyajsız halim çirkin değil ki, özgüvenim zedelensin.. yüzümü tertemiz yaparım kremlerimi sürerim, dudağıma nemlendiricim, akça pakça mis gibi bişe olurum eşofmanlarımla evimde.. cildim de dinlenir.. ohh misss
Bunu özgüven olarak düşünme bence yani ben o şekilde düşünmüyorum en azından. dediğim gibi full makyajlı dolaşmıyorum ama illaki rujda olsa var seviyorum elimde değil. Artı bakımla ilgilide yazmıştım kremleri vs sürerim kalkar kalkmaz su içerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?