ay sevocum ne bu senin seksi olma merakın allasen? evli barklı çocuklu çoluklu koskoca kadınsın
kocan hiç kıskanmıyo mu seni?
seksi dövmeler, fiyonklu çoraplar?
ohannes
o zaman enişteye helal olsun, diyecek bişe yok
ben sana takılayım demiştim...
olmadı ama
csi bugün az uğradın?
ithalata bir ara ver..cari açık aldı başını yürüdü zaten
Kıskançtır.Ben tayt giyemem mesela evde giyerim herçi yazın bi kaç kez giyinmiştim.şortta giyindirmez yazın tatilde bile.diyorum ya ben denize gittiğimde şortla otururum kenarda garip bi tip.Burada kullandığım sekülük mecazi anlamda kullanılmıştır. Tabi ki herkesin bir sınırı çizgisi var ama sen mesela hiç kısa elbise giyinmedinmi işte onun altına biraz şık gözükmesi için kendinden fiyonk desenli bir çorabı kulanmak istiyorum.Ben bakımı güzel giyinmeyi çok seviyorumi kendimle ilgilenmeyi seviyorum. oğlum doğdu asla kendimi bırakmadım her duştan sonra saçlarım yapılı göz kalemim çekiliydi.Eşime güzel gözükmeyi severim. İlk başta aynaya baktığımda içim rhaat etmeli ruhum için.
bir konuda nasil davranmam gerektigi ile ilgili cok kararsizim.. bana fikir verin lüüttfffeeennn...
simdiye kadar bosverdim de, simdi bi yol izlesem daha iyi olur gibi...
durum su;
burada babamin didisinin didisi bi kadin var, geldim tanistik ettik. 3 cocugu var, 2 si evli. onlarla da tanistim kaynastim.
ben kücük cocugun evine yakinim, onun esinin ailesiyle de tanistim. beni sevdiler, sahip ciktilar sagolsunlar. simdi kayinvalide geliniyle biraz uzak mesafede, gelin ile ailesi yakin, hatta yan dairede teyzesi.
kv (benim akraba olur), gelin kendi ailesiyle daha cok görüsüyor diye sinirli tepkili. bir de sagolsun biraz ne konustugunu bilmeyen biridir. neyse, bi gün teyzesi, annesi, baska bi komsulari gelindeyken, buna pek ilgi gösterilmemis diye delirmis..
sonra annemi arayip, benim icin onlarla görüsmesin falan demis.
1. komsu hafif mesrepmis (ki alakasi yok, dul kadin, kiziyla yasam mücadelesi veriyor)
2. teyzenin ve gelinin annesinin bekar ogullari varmis (teyzenin oglu benden 10 yas kücük, bekar olan gelinin kardesi 2 yas kücük)
annem ben karisamam demis.
ben sinir oldum tabi, bir de gelinin ailesine de bizle ilgili 1-2 sey demis.
onu duyunca, ben de onun dediklerini geline ve teyzeye dedim. bize de bunu diyor, yani amaci ortayi karistirmak. ben aldiris etmiyorum, siz de etmeyin.
ama teyze, fazlasiyla kinlendi buna.. yigeninin kv.si ile artik hic görüsmüyor konusmuyor. kv nedenini anlamiyor.
teyze, arada sen olmasan mutlaka hesabini sorarim diyor ama ben konunun dallanip budaklanmasini istemiyorum, cünkü kv biras farfaradir. yani he diyip gecmek gereken cinstendir.
dün beni aradi, teyzesi de hic aramiyor sormuyor görüyor musun diye dert yaniyor.
he bir de benden önce kv, hergün teyzeyi arayip, yigenine söyle sunu yapsin, ogluma söyle bunu yapsin diyormus. hergün.. teyze zaten ona uyuz, bu olay tuz biber oldu...
bana hergün soruyor, müsade et hesaplasayim diye..
ama bana göre konunun kapanmasi en mantiklisi. cünkü konussa bile, kv. ah vah tüh tüh diyip, ayni sekilde devam edecek.
ne egisecek ne de ders almayacak.
cok büyük bir ihtimalle de kabak benim basima patlayacak. cünkü onlar bir sekilde aile.. bense gecici buradayim..
kv olayi büyütecek de büyüttecek..
tüm hata ondayken, herseyi o baslatmisken konu bambaska yerlere gidecek...
off sinir oldum...
Hadee içelim güzelleşelim...
Biz sanırım bu yıl dışarıda olacağız tüm dostlarla.Şıkır şıkır oynayacağım, kokoş kokoş giyineceğim.Fiyonklu çorabımı giyinmek istiyormmm çok seksüüü kısa siyah elbisem ile kombinlemek istiyorum.
off eve internet alıyım artık.. erken çıkıyorum ben aklım kalıyor sizde. öpüyorum..
yarın sabah adliyede öüleden sonra hastanede
hadi bana kolay gelsin..
ziyaretci sayisi 5 e cikti....
zamanla görücez artik....
Kateeee bırakma beni asunun elinee...
Kıskançtır.Ben tayt giyemem mesela evde giyerim herçi yazın bi kaç kez giyinmiştim.şortta giyindirmez yazın tatilde bile.diyorum ya ben denize gittiğimde şortla otururum kenarda garip bi tip.Burada kullandığım sekülük mecazi anlamda kullanılmıştır. Tabi ki herkesin bir sınırı çizgisi var ama sen mesela hiç kısa elbise giyinmedinmi işte onun altına biraz şık gözükmesi için kendinden fiyonk desenli bir çorabı kulanmak istiyorum.Ben bakımı güzel giyinmeyi çok seviyorumi kendimle ilgilenmeyi seviyorum. oğlum doğdu asla kendimi bırakmadım her duştan sonra saçlarım yapılı göz kalemim çekiliydi.Eşime güzel gözükmeyi severim. İlk başta aynaya baktığımda içim rhaat etmeli ruhum için.
süper aferin devam
Tipik gelin kaynana olayları işte,çok fazla yüz vermiyorsa gelininda haklı nedenleri vardır en güzeli karışmamak başın ağrır yoksa seninde
7:
maaşallah canım benim asla ev hanımı olmamam lazım
doğum izninde ev hanımıyken sabah kalktığım saçla akşamı ederdim
Öyle değil mi ama kate. Her kadın kendine bakmalı. Sabah kalkar kalkmaz en az 1 bardak su içerim.Biz nasıl vucudumuzu yıkıyoruz pisliklerden arınmak için organlarımızın banyosuda su'dur.Makyajdan önce mutlaka krem sürerim yatmadan öncede. günde abartmıyorum en az 15 kere ellerimi kremlerim yumuşak olmasını seviyorum birde soğuktan hemen etkileniyor nalet olası.
Kate dalgalı saç yakışıyor demişsin ya ben saçlarımı kısa kestirmek istiyorum:26:
Asla dolanamam kendimi rahat hissedemem,günüm güzel geçmez.
ya bakmalı tabi de ben bu kadar yapamıyorum....
işe gelmezsem hafta sonları makyajsız gezerim ben.
böylelikle makyajla gördüklerinde herkes çok güzel olmuşsun diyor,
diğer türlü bir gün makyaj yapmazsan hasta mısın diyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?