Dert yok, Sohbet var.... :)

anlat bakalım canım..

pata,

ben yarım saat sonra okuyabileceğim

ama seni asu ve csi'nin şevkat dolu kollarına bırakıyorum sorunun için

dün deliricem sandim is o kadar coktu ki....birde ben öyle durumlarda kendimi cok sikiyorum....

İnsan stresten hastalanabiliyor bile biliyorsun. Panik yapıyorsun anladığım kadarıyla. Ama soğukkanlı olmayı öğrenemezsen gerçekten hastalanabilirsin Allah korusun.

asude bize öğretti...

sadece arkadaş listendekiler görebiliyor albümünü öyle ayara yapıyorsun..

Deneyelim bakalım. Nasılsa bedava

anlat bakalım canım..

Çok minik ama birazdan yazarım tatlım...

öyle ama farkinda olmadan yapiyorum bunu....

cıkssss ben daha çok seviyorum seni

neymiş adını koyamadığın derdin?
anlat da biz koyalım adını
isim anası oluruz bari

Önce resim koyayım sonra isim koyarız. Halk beni istiyor

öyle ama farkinda olmadan yapiyorum bunu....

Kendini hasta etme de!...

valla bende cok iyi bilmiyorum....

arkadaslar iyi bilen biri anlatabilirmi?

müsait bi zamanda koyarim canim ama cirkin bi hatunum görmesende olar....

Aaaa benden isteyenin resmi mi yok? Olmaz. En acilinden istiyoruz...

@kediş yok bugün

@sweet ramboyla angara sokaklarında fink atıyor

ayyy sayfa 1200 ne ciciii

topicimizi seviyorum

topiccilerimizi seviyorum

imza, yetkili muhtar yardımcısı

:118:

Bisikletle mi gittin.

Benim 45 yaşındaki kayınvalide işe hep bisikletle gidiyo hatun benden fit valla

yok canim, ben okulun oldugu sehirde degilim bu yuzden otobus-tren-otobus yapmaliyim..

bisikletler cok pahali bir de yaaa... 300-5000 euro arasinda :)) 500 euroya araba da alabilirsin mesela :)) ama bi tanidikta varmis kullanmadigi bisiklet onu istedim, bi de usenmeyip gidip alsam, en azindan ilk otobusten kurtullur bisikletle gider gelirim :) ama burada utanmasalar mezara bile bisikletle gidecekler...

Asudeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee amirimi goymuşsun gönlümü çeldin bak hain

şu repliğe bakar mısın bebitom (bundan sonra sana kullanacağım sevgi sözcüğü bu)

- niye geldin?
- sen niye ağladın?
- geçti gitti boşver!
- geçmedi gitmedi, sen niye ağladın?
- behzat, sen akıllı bi adamsın. ama konu kadınlara gelince biraz salaklaşıyosun galiba.
- haa?
- ben sana diyorum ki adamlar gelip seni alıcak. gidiceksin. bu işin sonu yok. belki senelerce tutuklu kalıcaksın. ne zaman döneceğin bellli değil, senin umrunda değil. ağladım çünkü seninle konuşamadım. ağladım çünkü sen beni görmüyosun ve ben seni seviyorum.
- ama ben bunu bunu bilmiyodum.
- bilmiyosun. tabi nerden biliceksin. sen ancak birisi öldüğünde duygusal yaklaşıyosun. senin duygu radarına girmek için ille ölmek mi lazım behzat?
- yok...yani...yapamam ben.
- haklısın. cesaretin olmadan napıcaksın ki? hayatımda tanıdığım en korkak adamsın. herkese meydan okuyosun, ama kendi duygularından korkuyosun, geçmişe saplanıp kalmışsın. en büyük felaketler senin başına gelmiş di mi? en büyük acıları sen çekmişsin. ben hiç bi bok bilmiyorum ki! acı nedir bilmem, yalnızlık nedir bilmem. dünyanın ekseni kaydı behzat, oniki santim yerinden oynadı, sen bana bi santim bile yaklaşmadın. saplantılısın...
- haa. bak ne güzel söyledin, saplantılıyım ben. benden bi bok olmaz. biz senle hep kavga ederiz. mutsuz oluruz biz senle.
- mutsuz olalım, ne var? biz de mutsuz oluruz. ben seninle mutsuzluğa da varım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…