Dert yok, Sohbet var.... :)

Ben bunu her okuduğumda/izlediğimde bir garip oluyorum. Ağlama isteği uyandırıyor ben de. Bu sevgi belki de diyorum; saplantılı ilişkilerin arkasına saklanan gerçek bu....

vay bea.. ben bunu diyemem heralde kimse icin...

smileyi kelime yerine kullanmak nasıl bir aymazlık ya

smileylere bakmıyorum ki ben

"değmesin topicimize" gibi bişe okudum, aklıma "değmesin yağlı boya" şeysi geldi

ahahha üşendim yazmaya lan

niye bakmıyosun?

ahahahah cok güzel bir kültür, burda bisikletle ana alterden giden biri olsa yemin ederim akşam eve dönemez, parçalarını toplarlar yerden

Araba alalım sana. Ya da hani aylık üç aylık falan gecişli biletler oluyormuş onlardan alsan

Bugün patlıcan musakka yiyeceğim kızlar yağlı yağlı
Dün sadece salata yedim ya akşam çok aç bir şekilde eve gittim bir tabak etli keşkek, yoğurtlu marul salatası
Bir saat geçmeden bir tabak zeytinyağlı pırasa, bir künefe, yatmadan yarım ekmek sucuklu tost ve bir tabak eti cicibebeli süt ama aç bir şekilde yattım:26:

biz günlük mesaj adedinde onları geçeriz ki

bizim topic daha bir aylık bir bebe, toplam sayfaya bakma sen

İstatistiği yapmış. haftaiçi 08,30 da acıyoruz kapıyı 18,00 de kapanıyor. Beş gün boyunca aktif. Cumartesi pazar en fazla iki sayfa atlıyor

Bence de geçeriz

Galiba becerebildim foto koymayı. Hemi de yardımsız. Süperim yaa nerde kupam? Heh

Sigara içip geleyim. Ama pek tabii si "sigara sağlığa zararlıdır" diyerek mesaj şeyedeyim...
Malum ışığı gören geliyor topicimize. 8 yaşındakiler de uğruyor arada. Mesaj şart, eğitim kadar

İstatistiği yapmış. haftaiçi 08,30 da acıyoruz kapıyı 18,00 de kapanıyor. Beş gün boyunca aktif. Cumartesi pazar en fazla iki sayfa atlıyor

Bence de geçeriz

o günlük mesaj adetlerine göre falan topiclerin istatistiğine bakılan bir bölüm var mı

Canım arkadaşlık gönderdim

Sen ciddimisin dranas hepsini tek başınamı yedin vay anasınaa...
Ben bu kadar yesem bi spazmı geçiririm yeminle.

biz günlük mesaj adedinde onları geçeriz ki

bizim topic daha bir aylık bir bebe, toplam sayfaya bakma sen

kessin geceriz :))

ya bazen otobusun onunde sabunluklar takiliyor, ikina sikina pedal ceviriyorlar, arkasindan otobus de tin tin gider.. kimse gikini cikarmaz...

bende ogrenci bileti var canim, 6 aylik, sinirsiz :))

Bu şekilde devam edersen bidon gibi olucan dranas. Nasıl uyudun o kdar seyi yedikten sonra :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…