• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

Düşündüm düşündüm acaba ne olsun diye...
sonra csi ile konuştuki kendimi kasmanın manası yoktu.
Sonuç olarak ben canımın parçasını böyle seviyorum böyle olsun istedim patronda 3 seçenekten bunu seçmiş

Ne diyeceğiz sana şimdi dana mı bonfilemi karar ver yada içimzden geldiği gibimi söylesek

Düşündüm düşündüm acaba ne olsun diye...
sonra csi ile konuştuki kendimi kasmanın manası yoktu.
Sonuç olarak ben canımın parçasını böyle seviyorum böyle olsun istedim patronda 3 seçenekten bunu seçmiş

yani tabi sen canının parçasına dediğine göre, biz de sana diyebiliriz.. doğru bir önerme..

o zaman tekrar yeni nickin hayırlı olsun danacım, kedişe yarın özet geçerken (malum şu an aramızda değil) seni unutmayacağım

Ne diyeceğiz sana şimdi dana mı bonfilemi karar ver yada içimzden geldiği gibimi söylesek

Ben sizin dananızım minnak dana :52:

yani tabi sen canının parçasına dediğine göre, biz de sana diyebiliriz.. doğru bir önerme..

o zaman tekrar yeni nickin hayırlı olsun danacım, kedişe yarın özet geçerken (malum şu an aramızda değil) seni unutmayacağım

Tebriğin için tşk ederim asum....İlk başta olmak isterim nikin dolayısı ile. o kadarda torpilim olsun.

Yiyin beniiii:56::56::56::56::56:

ben cikmaliyim simcik... hepinizi koccaman opuyorum... kendinize coook dikkat edin...

of ya disarida da kar yine hizlandi, cok zor olcak...

sizleri seviyorum.. iyi ki tanimisim...

:54::54::3::3:

ben cikmaliyim simcik... hepinizi koccaman opuyorum... kendinize coook dikkat edin...

görüşürüz canım.
dikkat et.
buraya da kar yağsa

Ben sizin dananızım minnak dana :52:

Tebriğin için tşk ederim asum....İlk başta olmak isterim nikin dolayısı ile. o kadarda torpilim olsun.

Yiyin beniiii:56::56::56::56::56:

Heee wallla bende minnak dana olayımmm zaten kilo aldımmmm :27::27:

seviş'e alışmıştım yahu :27:

O nee nan öyle :27::27:

Sefiyoz seniii gizemcimmm görüşrüzz dikkatli ol sende :38:

Back
X