herkese iyi akşamlar bayanlar.....
benim gerzek beynim bir kere karıştırınca, imkanı yok diksen düzeltmiyor.
aynı sorun a.m. / p.m. olayında da var
100 kere düşürürüm her seferinde hangisi hangisi idi diye. (24 senedir ingilizceyi türkçe'den çok kullanan ve hala bunu karıştıran kişi gerzektir, kabul ediyorum)
bak increase/decrease kolay mesela
increase / iiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuup diyerek yukarı çıkıyor
ama bu iki salağı öğretirken bizim mal Amerikalı demek ki benzetme yapmamış
ben de karıştırıyorum işte
o kadar kusur, kadı kızında var
olmadı sözlük var; açıp baksam olacak da.
yiğitliğe de shit sürdürmediğimden...
asudeeeeee
ctonnnnnnnnnnkkkkkkkkkkk
kapakkkkkkkkkkkkk
kapak kapak üstüne ama ı ıhhhh, olmamış hiç biri
nerde o eski ayar sekansları...
Kızlar benim bir sorunum daha var.
Hani bazılarınız bilirsiniz iki defa ofisin merdivenlerinden düştüm ya ben sizden uzak olsun,
o zamandan beri her gün zihnimde onlarca kez aynı merdivenden en kötü şekilde düşüp duruyorum.
Canım acımıyor elbet ama hani şu gondol hissi vardır ya mideniz karıncalanır, aynen onu yaşıyorum.
Onlarca kez ama! Bundan nasıl kurtulacam?
Asiye Nasıl Kurtulur diye bir kitap yazılabildiyse eğer bu konuda da edilebilecek bir kaç kelam var mıdır?
Ayyh yine düştüm işte!
Bir psişik var forumda onlan (onunla) irtibatı mı kesmeli, yoksa popoya
"bak senin ayakların yok tamam mı, o merdivenleri öyle inemezsin" gibi telkinler mi verilmeli?
Yoksa aynı popoya iki adet protez ayak mı takılmalı? Ne yapmalı???
noree forumdan çıkmadı, ama topicten çıktı, merci.. sebep? benim her yanı buram buram geyik akan +18 muhabbetim
sakın yaptığım şakayı ciddiye aldığını söylemeyin valla geyik topiciğinde geyik yapmaktan tırsıttınız beni ya, ne bu herkesteki alınganlık?
herkes asudeyi tanır, bişe oldu mu "eh işte asudedir, ne dese yeridir denir" ama şaka yaptığım kişi de mutlaka bir üzülür yani, bu mu olay?
kaldı ki sevgili nore (bunu şahsına yazayım)
sen ne zaman benim kendime yakın bulmadığım birine şaka yaptığımı gördün?
valla üzüyosunuz beni ya
gelecem şuraya, günaydın kızlar, kocişler nasıl diyeceğim sadece o olacak
Ben de gerildim akşam akşam. Bi anlasam neler olduğunu. Ben de kociş dicem. Sana da özellikle balım diycem. Özellikle ama
arım de balım de, peteğim de, gülüm de, dalım de, deyneğim de, dağarcığım de, ne bileyim bana de yani bişiler
ha bir de noreeye kırıldığımı söyle.. bir daha zor görür onun üzerinden geyik yaptığımı
topicte ikinci gizemdir benim için bundan kelli (ohh böyle de alena söylerim, gizlim saklım da yoktur, patavatsızım evet)
ben geri geldimmm....
ana kampusten kendi binama... birasdan sicacik cay essliginde bol bol seker cikolata kek yicez :))
sonra da doooogru fitness a.. bugun 3 saat kalsam anca...
yine mükemmelliyetci kisiligin devreye giriyor canim.. insanlar senin hatalarini kusurlarini görsün istemiyorsun... her düsüsünden sonra kalkip farkli bir tavir sergiliyor musun??
insanlarin zihninde 'amma salak sakar' düsüncesinden ziyade 'vaaay o ne klas düsüstü öyle' yi yerlestirmeye calisiyor olabilebilir misin??
bu sefer tutturamamisimdir umarim yoksa ciddi ciddi, bu mühendisligi birakip psikoloji egitimi almaya baslarim :))
ya da söyle yapalim, patafixcim, uzaniver bi cekyata, dök icini bana...
10 dk engeline takılmasam ben ona neler dicem de neyse.
ahahha bu ne abi yaadana olduğundan emin misin bana biraz inek gibi geldi
ahahha bu ne abi yaadana olduğundan emin misin bana biraz inek gibi geldi
sevocum sana da ne diyeyim bilemiyorum ki, sıkıntılı haber aldığımız bu kötü günde bile kopardın beni
en ciksi buydu idare ediceksiniz artık. altındada yavrusunu emziriyo
yok kız dana bu, baksana bodurcuk bodurcuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?