Dert yok, Sohbet var.... :)

ya bende de ay karıştırması var...

june ile july'ı hep karıştırırım...

ben geri geldimmm....

ana kampusten kendi binama... birasdan sicacik cay essliginde bol bol seker cikolata kek yicez :))

sonra da doooogru fitness a.. bugun 3 saat kalsam anca...

yine mükemmelliyetci kisiligin devreye giriyor canim.. insanlar senin hatalarini kusurlarini görsün istemiyorsun... her düsüsünden sonra kalkip farkli bir tavir sergiliyor musun??

insanlarin zihninde 'amma salak sakar' düsüncesinden ziyade 'vaaay o ne klas düsüstü öyle' yi yerlestirmeye calisiyor olabilebilir misin??

noree forumdan çıkmadı, ama topicten çıktı, merci.. sebep? benim her yanı buram buram geyik akan +18 muhabbetim

sakın yaptığım şakayı ciddiye aldığını söylemeyin valla geyik topiciğinde geyik yapmaktan tırsıttınız beni ya, ne bu herkesteki alınganlık?

herkes asudeyi tanır, bişe oldu mu "eh işte asudedir, ne dese yeridir denir" ama şaka yaptığım kişi de mutlaka bir üzülür yani, bu mu olay?

kaldı ki sevgili nore (bunu şahsına yazayım)

sen ne zaman benim kendime yakın bulmadığım birine şaka yaptığımı gördün?

valla üzüyosunuz beni ya

gelecem şuraya, günaydın kızlar, kocişler nasıl diyeceğim sadece o olacak

bu sefer tutturamamisimdir umarim yoksa ciddi ciddi, bu mühendisligi birakip psikoloji egitimi almaya baslarim :))

ya da söyle yapalim, patafixcim, uzaniver bi cekyata, dök icini bana...

Ben de gerildim akşam akşam. Bi anlasam neler olduğunu. Ben de kociş dicem. Sana da özellikle balım diycem. Özellikle ama

Ben de gerildim akşam akşam. Bi anlasam neler olduğunu. Ben de kociş dicem. Sana da özellikle balım diycem. Özellikle ama

arım de balım de, peteğim de, gülüm de, dalım de, deyneğim de, dağarcığım de, ne bileyim bana de yani bişiler

ha bir de noreeye kırıldığımı söyle.. bir daha zor görür onun üzerinden geyik yaptığımı

topicte ikinci gizemdir benim için bundan kelli (ohh böyle de alena söylerim, gizlim saklım da yoktur, patavatsızım evet)

10 dk engeline takılmasam ben ona neler dicem de neyse.

ahahha bu ne abi yaa dana olduğundan emin misin bana biraz inek gibi geldi

ben geri geldimmm....

ana kampusten kendi binama... birasdan sicacik cay essliginde bol bol seker cikolata kek yicez :))

sonra da doooogru fitness a.. bugun 3 saat kalsam anca...

bu sefer tutturamamisimdir umarim yoksa ciddi ciddi, bu mühendisligi birakip psikoloji egitimi almaya baslarim :))

ya da söyle yapalim, patafixcim, uzaniver bi cekyata, dök icini bana...

Hoşgeldin

Sen cidden fenasın. Ben de nickini az önce sayfada görünce tam sana yazmaya hazırlandım "bir bakıver de analiz et" diyecektim, benden önce davrandın :)
Gerçekten de düştüğümde "rezil oldum" hissi hakimdi acıdan ziyade :26: Yaa benim egolar sandığımdan da kuvvetliymiş meğer.
Ama ama eğitememiş miyim ben hiç onları?
Geliyorum koltuğa uzanmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…