• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

afiyet oldu..

balık yemeyen bir insan olarak hamsi kuşu nedilen bir yemek yedim

kaymak sevmeyen bir insan olarak da afyon kaymağı denen bir tatlı

bunu kendime neden yaptığım hakkında en ufak bir fikrim yok..

ama her ikisi de güzel geldi

sence neden gizem?

Balık yenmezmi hiç yahu denizden babam çıksa yerim vallla,normal kaymak yememde afyon kaymağı güzel olur :56::56:

afiyet oldu..

balık yemeyen bir insan olarak hamsi kuşu nedilen bir yemek yedim

kaymak sevmeyen bir insan olarak da afyon kaymağı denen bir tatlı

bunu kendime neden yaptığım hakkında en ufak bir fikrim yok..

ama her ikisi de güzel geldi

sence neden gizem?

Off ben de en çok manda kaymağı severim:31:
En makbuludur manda kaymağı

limonlu elma nasil oluyor yaaa... zihnimin önünden binbir türlü mutasyona ugramis meyve-sebzeler gecti ama...

şöyle oluyor canım
1 adet elma ve 1 adet limon alınıyor.
elmalar itinayla dilimlenip üstüne limon sıkılıyor,
afiyetle yeniyor...

balık yenmez mi yaaaaa? denizden babam çıksa hüpletirim:56:
hele ki kaymak.. oyyy künefenin üstünde... ya da sıcak ekmeğin üstüne sürülüp üstüne ballll

rejimdeyim beni dellendirme durduk yerde
yedim limonlu elmamı üzerinize afiyet:20:

limonlu elma ne ya?

Yemediğim balık türü yok nerdeyse ama en çok zarganayı severim
yanlız yengeç, midye, ahtapot tarzı şeyler yemem

Bizdede çipura yada levrek filn yenir,kalamar güzel oluyorr bide sosuna batıracan varya hoppp mideye indirecen :56::56:

şöyle oluyor canım
afiyetle yeniyor...

Faydası oluyormu ya kilo vermem lazım benimde limonun fazlasıda mideye zarar vermezmi

Yemediğim balık türü yok nerdeyse ama en çok zarganayı severim
yanlız yengeç, midye, ahtapot tarzı şeyler yemem

hic bi balikciya gidip özellikle su balik olsun bu olsun demedim.. ama her türlü baligi ben de cok severim..

onlar da cok lezzetli.. dene bence.. özellikle midye...

burada dumanda pismis somon cok meshur, bi onu pek sevemedim.. karnimda agri yapiyor..

şöyle oluyor canım
afiyetle yeniyor...

him himmm :)) eksi elma alip yiyver o zaman yaa :))

her ikisinin de faydasi ayri ayri.. iyi fikir..

ooooooooooofffffffffffffffff... yanimdaki kiz yine acti cikinini.. Allahim cok igrenc kokuyor yaaaa.... ne sosu kullaniyor ne yapiyor bilmiyorum ama ben de kusacagimmmmmmmmm...

bir kere ramazan da cok fenaydi.. üstüne ziplayip bogasim gelmisti... az daha orucum gidiyordu onun yüzünden....

ooooooooooofffffffffffffffff... yanimdaki kiz yine acti cikinini.. Allahim cok igrenc kokuyor yaaaa.... ne sosu kullaniyor ne yapiyor bilmiyorum ama ben de kusacagimmmmmmmmm...

bir kere ramazan da cok fenaydi.. üstüne ziplayip bogasim gelmisti... az daha orucum gidiyordu onun yüzünden....

türk mü o? türk değilse vur ağzına bi tane :1:

Yabancıysa yemekleri çok kokuyor demi,kızımın yurdunda zenciler vardı bir makarna yapıyorlar varya bide baharat atıyorlar içinde burnumun direği kırıldı resmen bide sabah kahvaltı niyetine yiyorlar bunu :27:

Ben genelde bu sahneleri otobüste yaşarım:37:

türk mü o? türk değilse vur ağzına bi tane :1:

degil canim.. tayland li mi tayvanli mi ne... cekik göz iste :)) oof oofff.. vurmamak icin öyle cok sabrediyorum ki...

annesi müslüman bi de... orucu falan biliyor.. kendi hiristiyanligi secmis..

buna ragmen, ramazan da, hava sicak zaten, domuz etini sacma sapan soslarla kizarmis les gibi kokuyor, yanina da sarimsak sosu döküp mikrodalgada isitti. degil oda, tüm bina kokuyor. kusacaktim az daha...

hayir hem cins, hem salak, hem düsüncesiz...

Bir kere sinoptan ankaraya geliyorum yanımda bir teyze bir poşet armut kemirmişti yol boyunca kadını boğacaktım:27:

Back
X