- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.862
- 298
@asucum
sweet,lal ve kediciki smiley ile terif edersen????
Başlıyorum.
Geçen gün kocişle yemeğe gittik, çok sade ama şık giyinmiştim o gün. Kardeşimin karişi yanıma geldi ve sen benim kocişimin yanında böyle baldırı çıplak gezemezsin dedi? Şaşırdım kaldım ayol? Oysa ben her zaman şık giyinirim. Neden böyle söyledi, ne yapmalıyım?
(Ensest tehlikeden değil giyindiği kıyafetten bahseden üye modu)
Başlıyorum.
Geçen gün kocişle yemeğe gittik, çok sade ama şık giyinmiştim o gün. Kardeşimin karişi yanıma geldi ve sen benim kocişimin yanında böyle baldırı çıplak gezemezsin dedi? Şaşırdım kaldım ayol? Oysa ben her zaman şık giyinirim. Neden böyle söyledi, ne yapmalıyım?
senin görümce de kk da takiliyor belli.. özenmis buradaki bagyana... hor görme garibi...
ayricana da fake bu konu
inanmıyorum
ben olsam daha oracıkta saçını başını dişini parçalar eline verirdim,ayy bu ne yaa kardeşiyse kardeşi aa
inanmıyorum
ben olsam daha oracıkta saçını başını dişini parçalar eline verirdim,ayy bu ne yaa kardeşiyse kardeşi aa
ayyy kızlar oyun oynayalım mı yaaa
şimdi böyle isteyen gerçek sorununu yazsın, isteyen fake sorun, her mesaj ya bir sorun olsun (mini bdv topici gibi) ya da soruna bir cevap olsun..
anlatabildim de mi
Başlıyorum.
senin başına gelsin de gör nahlet karı.
Niye fake olacamış, mini etek giydim o da öyle dedi
tabii ki de hatalı olan sensin.
giyinmenin de bir adabı vardır.
dinimizce de günahtır.
kardeşin de olsa, nefstir bu ki, sen kardeşinin nefsini uyandırmışsın, uyandığını da karişi farketmiş işte.
bir an önce tövbet et.
ve daha namuslu, usturuplu kıyafetler giymeye özen göster.
amin.
inanmıyorum
ne kadar seviyesizce yorumlar bunlar.
Ben de çok şaşırdım. Her zaman çok güzel giyinirim. O gün de kot mini eteğimi giymiştim. Boyum 1,80. Normalde gelin garibanhep ona destek olurum, eve giderken ince corap falan alırım.
Niye böyle bişiy yaptı, beni kıskanıyor mu
Başlıyorum.
ben basliyim mi :))
ben size arizayim dedim, inanmadiniz.. alin size kanit :
ben de sac koparma huyu var, tik gibi... oturdugum yerde elimi kafama götürürüm, elime gelen teli koparirim cit..
ama bunu tüm gün boyunca her dakika yaparim neredeyse.
günde 100 tel kopartmisimdir...
beni engelleyin.. durdurun...
1. fake mi gercek mi
2. cözüm
bir kere senin bacaklar yamuk, ben ürüyamda gördüm.. neyini kiskanacak.. sen onu kiskaniyorsundur kesin.. hatta sen ona demissindir, benim kocamin yaninda böyle giyinme diye de, simdi bize olayi carpitiyorsun di miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Siz cübbeli ahmet hocanın karişi falan mısınız? Ben sürekli namaz kılarım ama icimde yasıyorum....
Sinirleniyorum yazdıklarınıza. Yazmayın konuma. BUrası benim malım. cıkın gidin.
icindeki canavar ortaya cikti kuzum...
Ben de çok şaşırdım. Her zaman çok güzel giyinirim. O gün de kot mini eteğimi giymiştim. Boyum 1,80. Normalde gelin garibanhep ona destek olurum, eve giderken ince corap falan alırım.
Niye böyle bişiy yaptı, beni kıskanıyor mu
soru soruyorsunuz, illa sizin istediiniz cevapları mı alacaksınız?
tekrar ediyorum haksız ve günahkarsınız
ayrıca bence siz görümcenizi kıskanıyorsunuz
Başlıyorum.
soru soruyorsunuz, illa sizin istediiniz cevapları mı alacaksınız?
tekrar ediyorum haksız ve günahkarsınız
ayrıca bence siz görümcenizi kıskanıyorsunuz
O gelini al evire çevire döv yol saçını başınıaaaa ne kadan ayıppp gelin kısmı görümceye böyle dermi hiç ayollll gurban olsuuun sana
O gelini al evire çevire döv yol saçını başınıaaaa ne kadan ayıppp gelin kısmı görümceye böyle dermi hiç ayollll gurban olsuuun sana
Şimdi günde 100 tel kopması normal bacım demekki sende hastalık flan yokkk fake konu bu sırf tikkat çekmek isteyen üye modunda gördüm seni birazda mazoistlik var sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?