Dert yok, Sohbet var.... :)

Seviye dersi mi alacaktım sizden bir de? Cıkın gidin konumdan bayan. Yazmayın. İstemiyorum.

Çok teşekkür ederim ablacım. Beni bir tek siz anladınız. Yolamam da narinim ben. Ne yapacağımı bilmiyorum

senin babanın yerimi burası bacım?
ayrıca böyle seviyesiz bir ortamda 1 dakika bile duramam.
değerli zamanıma yazık.

ne kadar seviyesizce yorumlar bunlar.
soru soruyorsunuz, illa sizin istediiniz cevapları mı alacaksınız?

tekrar ediyorum haksız ve günahkarsınız
ayrıca bence siz görümcenizi kıskanıyorsunuz

neden konusahibi arkadaş kıskanıyormuş,hanım hanııımmmmm iyi oku istersen yazılanları..

böyle güzel bir hatun neden görümcesini kıskansın ki hem,görümceside eziğin tekiymiş zaten

işinize gelen yorumlara işinize geldiği gibi cevap vermeniz bile sizin tiniyetinizi gösterir.
acıyorum size.
yazık...
bre kafirler...

Siz ne kadar ezik bir kadınsınız böyle. Ben uçlarda yaşıyorum diye mi böyle oldum şimdi. Yazık. Sizin seviyenize inemeyeceğimmmm

sen takma böylelerini cicişim,kocişine sahip çık,o görümceke de haddini bildir

ahhh saol aşkitom. Çok canım sıkıldı.

Ahhh cnmmmm beni ne kadar iyi anlatmışsın. Yapamadım işte. Bağıramadım. ben mükemmelim onun seviyesine inemedim aşkısı. Üzülme benim icin.

(bu gazla birlikte arkadaşlık isteği yollayan konusahibi modu)

ay dinde öyle bişe yok hanfendi yaaaaa, benim ne çok namaz kılan dolandırıcı, dedikoducunun allahı arkaaşlarım var bilsen, din iç güzelliğidir.. bırakın bu işleri.. namazla mini etekle felan değil onlar yobazlık bu

sen sıkma canını cicişkom,onun canını sık

Seviye dersi mi alacaktım sizden bir de? Cıkın gidin konumdan bayan. Yazmayın. İstemiyorum.

Çok teşekkür ederim ablacım. Beni bir tek siz anladınız. Yolamam da narinim ben. Ne yapacağımı bilmiyorum

Ne demekkkk bacımmm ben yolarımmmm o geliniii tavuk gibi hemde derhal ilişkini kesiyon o gelin müsvettesiyle kardeşinii kurtarıyon ondan

Kötü içerik ediyommmmmm hemennn amaninnnnnnnn yetişinnn komşularrrrrr ekşın varrrrrrr

(biri de reyting olaylarını yapıştırsın)

ay canım yaa bakma sen bunlara

bunlar çete kurmuş, her konuda fake fake diye fink atıyolar

fakese yazmayın kardeşim fakese yazmayın aaaa

bakma sen canım onlara, biz inanıyoruz sana

Ah saol canım. Siz de inanmasanız nasıl yaşarım ben. Kafamı dağıtıyorum burda işte. Çok canım sıkılıyor.

değerli zamanıma yazık.

Durma zaten. Çık git camiye ezan okundu

neden konusahibi arkadaş kıskanıyormuş,hanım hanııımmmmm iyi oku istersen yazılanları..

böyle güzel bir hatun neden görümcesini kıskansın ki hem,görümceside eziğin tekiymiş zaten

kişi herzaman kendindeki eksikleri çıkartır bilinç altından.
çok büyük ihtimalle konu sahibi aslında kendi kocasını görümcesinden kıskandı ve görümcesine söylece bu cümleleri.
ama kendisinde bunu buraya yazacak cesaret olmadığı için mağdur trolüne bürünüp diğer ağızdan anlattı olayları

biraz büyük bakın, büyük resmi görün kardeşim.
ayrıca benimle öyle hanımlı manımlı mahalle ağzıyla konuşmayın
karşınızdaki insanı bilin...

ne samimiyet bu?
haddinizi bilin, aksi takdirde bildirilirsiniz

sen sıkma canını cicişkom,onun canını sık

ah aşkoş ah, cok kafamı takıyorum, geçen gün jartiyerle evde geziyordum bunlar geldi, öyle kötü baktı ki bana anlatamam. Ama ben evde hep öyle gezerim alışması lazım.

Ne demekkkk bacımmm ben yolarımmmm o geliniii tavuk gibi hemde derhal ilişkini kesiyon o gelin müsvettesiyle kardeşinii kurtarıyon ondan

Diğmi ablacım. Ben de o şekilde düşünüyorum fekat napıcamı bilemiyorum

değerli zamanıma yazık.

yazmayın o zaman ya hanfendi yazmayın

konu sahibi gelmiş burda derdini açmış, siz ona cephe açıyosunuz, çok ayıp ya, zaten sizin yorumlarınız hep böyle itici.. ayy hiç beğenmiyorum sizi

ooo hemen bulmussun yanina 3-5 yandas... keyfini sür simdilik.. ama unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, elbet onlar da görecek senin gercek yüzünü...

hem 1.80 boyla ne narinligi beaaaaaa

Konu benim konum hanım. Saygıyı senden mi öğreneceğim. Ayyyyy ne kadan çirkefsiniz. Çık git.

yazmayın o zaman ya hanfendi yazmayın

konu sahibi gelmiş burda derdini açmış, siz ona cephe açıyosunuz, çok ayıp ya, zaten sizin yorumlarınız hep böyle itici.. ayy hiç beğenmiyorum sizi

ben de sizin gül cemalinize bayılıyordum zaten.
benim yazdıklarımı beğenmen için önce anlaman, onun için de en az 400 fırın ekmek yemen gerek.
yolun uzun, işin zor.

neyse sizinle harcayamayacağım değerli vaktimi

notbu arada biriniz bu konunun dışında kalın. dışardan biri olayı anlamadan kib yaparsa modlara açıklama yapacak adam kalsın arkamızda. gerçi pata var

Son düzenleme:

ah aşkoş ah, cok kafamı takıyorum, geçen gün jartiyerle evde geziyordum bunlar geldi, öyle kötü baktı ki bana anlatamam. Ama ben evde hep öyle gezerim alışması lazım.

ay orası senin evin canım yaa tabiisi jartiyerdi, tangaydı, babydolldu istediğini giyeceksin, şıkır şıkır gezeceksin, kime ne aaaa

ayrıca o senin kardeşin, canın ciğerin, değil jartiyer, anadan üryan görse seni o gözle bakamaz..

lanet gelin ya, düşündüğü şeylere bak, sapık.. çekemiyo seni şekerim çekemiyo

uyma sen onlara arkadasim... hepsi fesat... anca birbirlerine laylay loy loy laylom

siz hep burada bu şekilde ahkam mı kesersiniz???gidip başka topiclerde çeteleşiyorsunuz sonra da gelip yazıyorsunuz..

üslubum hoşunuza gitmediyse lütfen alıntılamayın hanıııımmmmm

siz hep burada bu şekilde ahkam mı kesersiniz???gidip başka topiclerde çeteleşiyorsunuz sonra da gelip yazıyorsunuz..

üslubum hoşunuza gitmediyse lütfen alıntılamayın hanıııımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…