Seviye dersi mi alacaktım sizden bir de? Cıkın gidin konumdan bayan. Yazmayın. İstemiyorum.
Çok teşekkür ederim ablacım. Beni bir tek siz anladınız. Yolamam da narinim ben. Ne yapacağımı bilmiyorum
ne kadar seviyesizce yorumlar bunlar.
soru soruyorsunuz, illa sizin istediiniz cevapları mı alacaksınız?
tekrar ediyorum haksız ve günahkarsınız
ayrıca bence siz görümcenizi kıskanıyorsunuz
işinize gelen yorumlara işinize geldiği gibi cevap vermeniz bile sizin tiniyetinizi gösterir.
acıyorum size.
yazık...
bre kafirler...
sen takma böylelerini cicişim,kocişine sahip çık,o görümceke de haddini bildir
ayy ne kadar kıskanç bir gelinmiş.. nalet.. sen ona gül gibi kardeşini vermişsin, onun derdine bak
sen var ya iyi sabretmişsin, ben olsam ağzımı açar gözümü yumar, saymadığımı bırakmazdım.. terbiyesizzz, allah sana sabırlar versin güzel arkadaşım, allah yardımcın olsun, ay bak valla elim ayağım titredi okurken, pis kıskanç yaa, iyi dayanmışsın valla
(yıkama yağlama yapmayı seven, her durumda topic sahibinin yanında, çözüme yönelik en ufak katkısı olmayan kk kadını: gazman)
tabii ki de hatalı olan sensin.
giyinmenin de bir adabı vardır.
dinimizce de günahtır.
kardeşin de olsa, nefstir bu ki, sen kardeşinin nefsini uyandırmışsın, uyandığını da karişi farketmiş işte.
bir an önce tövbet et.
ve daha namuslu, usturuplu kıyafetler giymeye özen göster.
amin.
Siz ne kadar ezik bir kadınsınız böyle. Ben uçlarda yaşıyorum diye mi böyle oldum şimdi. Yazık. Sizin seviyenize inemeyeceğimmmm
ahhh saol aşkitom. Çok canım sıkıldı.
Ahhh cnmmmm beni ne kadar iyi anlatmışsın. Yapamadım işte. Bağıramadım. ben mükemmelim onun seviyesine inemedim aşkısı. Üzülme benim icin.
(bu gazla birlikte arkadaşlık isteği yollayan konusahibi modu)
Seviye dersi mi alacaktım sizden bir de? Cıkın gidin konumdan bayan. Yazmayın. İstemiyorum.
Çok teşekkür ederim ablacım. Beni bir tek siz anladınız. Yolamam da narinim ben. Ne yapacağımı bilmiyorum
Kötü içerik ediyommmmmm hemennn amaninnnnnnnn yetişinnn komşularrrrrr ekşın varrrrrrr
ay canım yaa bakma sen bunlara
bunlar çete kurmuş, her konuda fake fake diye fink atıyolar
fakese yazmayın kardeşim fakese yazmayın aaaa
bakma sen canım onlara, biz inanıyoruz sana
senin babanın yerimi burası bacım?
ayrıca böyle seviyesiz bir ortamda 1 dakika bile duramam.
değerli zamanıma yazık.
Ne kadar saygısızsınız. Buraya derdinizi açıyorsunuz istemediğiniz yorumları görünce ise çıkın konumdan diyorsunuz, Olduuuu...
Başka bir derdin varmı.Açtıysan konu sonucuna tahammül edeceksin.Beğenmediğin yorumlara kötü içerik yap, konudan çıkın diyeceğine.
neden konusahibi arkadaş kıskanıyormuş,hanım hanııımmmmm iyi oku istersen yazılanları..
böyle güzel bir hatun neden görümcesini kıskansın ki hem,görümceside eziğin tekiymiş zaten
sen sıkma canını cicişkom,onun canını sık
Ne demekkkk bacımmmben yolarımmmm o geliniii tavuk gibi hemde derhal ilişkini kesiyon o gelin müsvettesiyle kardeşinii kurtarıyon ondan
senin babanın yerimi burası bacım?
ayrıca böyle seviyesiz bir ortamda 1 dakika bile duramam.
değerli zamanıma yazık.
ben geldim...
özet lütfen...
Ne kadar saygısızsınız. Buraya derdinizi açıyorsunuz istemediğiniz yorumları görünce ise çıkın konumdan diyorsunuz, Olduuuu...
Başka bir derdin varmı.Açtıysan konu sonucuna tahammül edeceksin.Beğenmediğin yorumlara kötü içerik yap, konudan çıkın diyeceğine.
yazmayın o zaman ya hanfendi yazmayın
konu sahibi gelmiş burda derdini açmış, siz ona cephe açıyosunuz, çok ayıp ya, zaten sizin yorumlarınız hep böyle itici.. ayy hiç beğenmiyorum sizi
ah aşkoş ah, cok kafamı takıyorum, geçen gün jartiyerle evde geziyordum bunlar geldi, öyle kötü baktı ki bana anlatamam. Ama ben evde hep öyle gezerim alışması lazım.
ben de sizin gül cemalinize bayılıyordum zaten.
benim yazdıklarımı beğenmen için önce anlaman, onun için de en az 400 fırın ekmek yemen gerek.
yolun uzun, işin zor.
neyse sizinle harcayamayacağım değerli vaktimi
kişi herzaman kendindeki eksikleri çıkartır bilinç altından.
çok büyük ihtimalle konu sahibi aslında kendi kocasını görümcesinden kıskandı ve görümcesine söylece bu cümleleri.
ama kendisinde bunu buraya yazacak cesaret olmadığı için mağdur trolüne bürünüp diğer ağızdan anlattı olayları
biraz büyük bakın, büyük resmi görün kardeşim.
ayrıca benimle öyle hanımlı manımlı mahalle ağzıyla konuşmayın
karşınızdaki insanı bilin...
ne samimiyet bu?
haddinizi bilin, aksi takdirde bildirilirsiniz
kişi herzaman kendindeki eksikleri çıkartır bilinç altından.
çok büyük ihtimalle konu sahibi aslında kendi kocasını görümcesinden kıskandı ve görümcesine söylece bu cümleleri.
ama kendisinde bunu buraya yazacak cesaret olmadığı için mağdur trolüne bürünüp diğer ağızdan anlattı olayları
biraz büyük bakın, büyük resmi görün kardeşim.
ayrıca benimle öyle hanımlı manımlı mahalle ağzıyla konuşmayın
karşınızdaki insanı bilin...
ne samimiyet bu?
haddinizi bilin, aksi takdirde bildirilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?