Dert yok, Sohbet var.... :)

evet kızlaaar kah güldük kah düşündük, aldatmadaki kadın faktörünü irdeledik..

öğleden sonraki seans için konu açmak isteyen var mı?

Ben eğer kabul ederseniz bir fikir sunmak istiyorum....

Herkesin veya çevresinde bazı yaşanmış olaylar vardır yeri gelir ürpertici yeri gelir aklımızın ermediği. Öğleden sonra yaşadığımız veya duyduğumuz olaylardan kesitlerle konuşalımmı. Eğer isterseniz tabi..

psisik konular falan konusmayalim ya.. sizler geceleri sokuluyonuz kocislerinize, rahat rahat uyuyorsunuz... ben tek kaliyorum odada.. yandaki kizin davsanlari, üstteki adamin kedisi... habire tikir mikir sesler.. isik acik uyuyorum hep..

donuma biraktirmayin geceleri bana...

pek güvendigim Paristeki sevgilimin facebook unu kurcalarken bircok kizla mesajlastigini gördüm. dayanamadim msn ini de kurcaladim. cok kötüyüm coooooookkkkkkkkkkk

diyen ergen kiz??

bence bu olsun

sen konu sahibi ol, biz yorumlarız

14:00 de başlayalım ama de mi kızlar, hem öğle yemekleri bitsin, hem de accık kafamız dağılsın şu kahkahaların etkisi geçsin

pek güvendigim Paristeki sevgilimin facebook unu kurcalarken bircok kizla mesajlastigini gördüm. dayanamadim msn ini de kurcaladim. cok kötüyüm coooooookkkkkkkkkkk

diyen ergen kiz??

ahahahah olabilir

o konular yasak sevo, topici kapattırırız olmaz

bence bu olsun

sen konu sahibi ol, biz yorumlarız

14:00 de başlayalım ama de mi kızlar, hem öğle yemekleri bitsin, hem de accık kafamız dağılsın şu kahkahaların etkisi geçsin

sat 2 uygundur mıhtar yardımcım

evet benim de sarılacağım kocişim yok,konuşmayalım bunu

tamam benimde jeton düştü bende anladım mevzuyu bu sefer

hayır görmüyosunuz burda nasıl emek sarfettim nasılllll azmettim mevzu yakalıcam diye yaaaaaaa yazık bana çoook yazıkkkkkk

tamam benimde jeton düştü bende anladım mevzuyu bu sefer

hayır görmüyosunuz burda nasıl emek sarfettim nasılllll azmettim mevzu yakalıcam diye yaaaaaaa yazık bana çoook yazıkkkkkk

çok merci emeklerin için canım Allah senden razı olsun ebeden daima sübaneke işallaa yarebbim işalla dinimiz amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…