evet kızlaaar kah güldük kah düşündük, aldatmadaki kadın faktörünü irdeledik..
öğleden sonraki seans için konu açmak isteyen var mı?
Ben eğer kabul ederseniz bir fikir sunmak istiyorum....
Herkesin veya çevresinde bazı yaşanmış olaylar vardır yeri gelir ürpertici yeri gelir aklımızın ermediği. Öğleden sonra yaşadığımız veya duyduğumuz olaylardan kesitlerle konuşalımmı. Eğer isterseniz tabi..
pek güvendigim Paristeki sevgilimin facebook unu kurcalarken bircok kizla mesajlastigini gördüm. dayanamadim msn ini de kurcaladim. cok kötüyüm coooooookkkkkkkkkkk
diyen ergen kiz??
pek güvendigim Paristeki sevgilimin facebook unu kurcalarken bircok kizla mesajlastigini gördüm. dayanamadim msn ini de kurcaladim. cok kötüyüm coooooookkkkkkkkkkk
diyen ergen kiz??
bence bu olsun
sen konu sahibi ol, biz yorumlarız
14:00 de başlayalım ama de mi kızlar, hem öğle yemekleri bitsin, hem de accık kafamız dağılsın şu kahkahaların etkisi geçsin
Ben eğer kabul ederseniz bir fikir sunmak istiyorum....
Herkesin veya çevresinde bazı yaşanmış olaylar vardır yeri gelir ürpertici yeri gelir aklımızın ermediği. Öğleden sonra yaşadığımız veya duyduğumuz olaylardan kesitlerle konuşalımmı. Eğer isterseniz tabi..
bence bu olsun
sen konu sahibi ol, biz yorumlarız
14:00 de başlayalım ama de mi kızlar, hem öğle yemekleri bitsin, hem de accık kafamız dağılsın şu kahkahaların etkisi geçsin
psisik konular falan konusmayalim ya.. sizler geceleri sokuluyonuz kocislerinize, rahat rahat uyuyorsunuz... ben tek kaliyorum odada.. yandaki kizin davsanlari, üstteki adamin kedisi... habire tikir mikir sesler.. isik acik uyuyorum hep..
donuma biraktirmayin geceleri bana...
timam.. 2 saat sonra yazarim ilk mesajimi...
sen mesajını hazırla şimdiden, 14'de yollarsın
sat 2 uygundur mıhtar yardımcım
evet benim de sarılacağım kocişim yok,konuşmayalım bunu
o konular yasak sevo, topici kapattırırız olmaz
nerde ki?? konusmuyor musunuz hala??
tamam benimde jeton düştü bende anladım mevzuyu bu sefer
hayır görmüyosunuz burda nasıl emek sarfettim nasılllll azmettim mevzu yakalıcam diye yaaaaaaa yazık bana çoook yazıkkkkkk
tamam benimde jeton düştü bende anladım mevzuyu bu sefer
hayır görmüyosunuz burda nasıl emek sarfettim nasılllll azmettim mevzu yakalıcam diye yaaaaaaa yazık bana çoook yazıkkkkkk
emeklerini takdirle karşılamamak mümkün mü efemmm
çok merci emeklerin için canım Allah senden razı olsun ebeden daima sübaneke işallaa yarebbim işalla dinimiz amin
Allahhh ebemden razı olsun beni doğurttu totoma tokadı koydu olmasa halim niceeee
dünya imtihan yeri, ne yapacaksın, herkes bir şekilde imtihan olunuyor, isyan etme güzel kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?