dünya imtihan yeri, ne yapacaksın, herkes bir şekilde imtihan olunuyor, isyan etme güzel kardeşim
öğle tatiliniz 1 saat mi yahu?
yoksa siz mi 1 saate çıkarıyorsunuz?
keşke bizim de aşçımız olmasa diyorum bazen..
tuhaf şeyler vardı yemekte bi çay içsem de rahatlasam..
öğle tatiliniz 1 saat mi yahu?
yoksa siz mi 1 saate çıkarıyorsunuz?
keşke bizim de aşçımız olmasa diyorum bazen..
tuhaf şeyler vardı yemekte bi çay içsem de rahatlasam..
Bizim bir saat ama keşke aşçımız olsa, kuru kuru şeyler yemekten canımız cıkıyor :S
evet kuru kuru yemek istemezdim ben..
geçen sene 5 ay yemekhanede yemedim evden getirdim.. galiba tekrar o düzene geçicem.. buradaki yemekler hem ağır geliyor bana hem de acaip acaip menüler..
birbiriyle alakasız yemekler..
hele bir de yazın kahvaltı kabusu var ki..
öğle yemeğinde kahvaltı
yayla çorbası,yarım domates, yarım salatalık, 6 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, haşlanmış yumurta (ıyyyyyy böğğğ) bazen sigara böreği bazen köfte karpuz veya kavun
yayla çorbası dünün pilavı oluyor zaten..
geçen sene 5 ay yemekhanede yemedim evden getirdim.. galiba tekrar o düzene geçicem.. buradaki yemekler hem ağır geliyor bana hem de acaip acaip menüler..
öğle yemeğinde kahvaltı
yayla çorbası,yarım domates, yarım salatalık, 6 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, haşlanmış yumurta (ıyyyyyy böğğğ) bazen sigara böreği bazen köfte karpuz veya kavun
eski işyerimde de yazın kahvaltı menüsü verirlerdi öğle yemeğinde...ama ben bayılırdım,keşke burda da olsa
öğle yemeğinde kahvaltı
eski işyerimde de yazın kahvaltı menüsü verirlerdi öğle yemeğinde...ama ben bayılırdım,keşke burda da olsa
Allah'ım bi gün ben de haşlanmış sepze yiyebilecek miyim aceba ki?
peynir koyun peyniri bana kokuyor..
zeytinler lezzetsiz..
zaten yumurtanın iğrenç kokusu.. yumurtayı severim ben ama soğuk yumurta kokuyor.
midem bulanırken yemek yiyemiyorum..
mercimek ezogelin kurufasulye nohut güzel oluyor. bir de haşlama çıkıyo bazen o da iyi.
bi ara balıktan nefret edecektim..
Menü kahvaltı olunca ben dibine vuruyorum ekmeğinO yüzden bir iki dilim ekmekle yırtabileceğim birşeyler yemem lazım.
Allah'ım bi gün ben de haşlanmış sepze yiyebilecek miyim aceba ki?
Sevmiyormusun yoksa, kuruma getirmekmi sıkıntı oluyor.
ben domates salatalığı söğüş sevmem..
kabuklar soyulacak doğranacak limon sıkılacak..
yumurta sahanda veya omlet olacak..
birkaç çeşit peynir olacak.(beyaz+kaşar+tulum+çeçil gibi)
tahin pekmez/reçel/bal/nutella mutlaka birisi olacak..
ayrıca maydonoz dereotu nane de olursa süper olur.
ha daha fazlası derseniz börek kek patates biber kızartması olayına da girebiliriz tabi ama ancak pazar günü..
bir de eşimden öğrendim zahter+z.yağı ve muhammara..
benim de bunu yapmam lazım..
danacım akşamdan haşlayıp koyunca bişi olmuo dimi????
Sevmiyorum maalesef. Dün dana bonfile yedim :) Seni de andım yerken D: Yanında haşlanmış sepzeler vardı dokunmadım bileeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?