Dert yok, Sohbet var.... :)

öğle tatiliniz 1 saat mi yahu?

yoksa siz mi 1 saate çıkarıyorsunuz?

keşke bizim de aşçımız olmasa diyorum bazen..

tuhaf şeyler vardı yemekte bi çay içsem de rahatlasam..

öğle tatiliniz 1 saat mi yahu?

yoksa siz mi 1 saate çıkarıyorsunuz?

keşke bizim de aşçımız olmasa diyorum bazen..

tuhaf şeyler vardı yemekte bi çay içsem de rahatlasam..

Bizim bir saat ama keşke aşçımız olsa, kuru kuru şeyler yemekten canımız cıkıyor :S

Bizim bir saat ama keşke aşçımız olsa, kuru kuru şeyler yemekten canımız cıkıyor :S

evet kuru kuru yemek istemezdim ben..

geçen sene 5 ay yemekhanede yemedim evden getirdim.. galiba tekrar o düzene geçicem.. buradaki yemekler hem ağır geliyor bana hem de acaip acaip menüler..

birbiriyle alakasız yemekler..

hele bir de yazın kahvaltı kabusu var ki..
öğle yemeğinde kahvaltı

yayla çorbası,yarım domates, yarım salatalık, 6 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, haşlanmış yumurta (ıyyyyyy böğğğ) bazen sigara böreği bazen köfte karpuz veya kavun

yayla çorbası dünün pilavı oluyor zaten..

eski işyerimde de yazın kahvaltı menüsü verirlerdi öğle yemeğinde...ama ben bayılırdım,keşke burda da olsa

ayy ben şükrettim şimdi bizde yazın yapıyoruz bazen kahvaltılık bişiler karpuz kavun domates peynir falan ama güzel oluyor o..
ablamız var eline sağlık yapar hergün temiz temiz 3 çeşit yemeğimizi salatamızı şirkette mutfakta yiyoruz bizde

eski işyerimde de yazın kahvaltı menüsü verirlerdi öğle yemeğinde...ama ben bayılırdım,keşke burda da olsa

peynir koyun peyniri bana kokuyor..

zeytinler lezzetsiz..

zaten yumurtanın iğrenç kokusu.. yumurtayı severim ben ama soğuk yumurta kokuyor.

midem bulanırken yemek yiyemiyorum..

mercimek ezogelin kurufasulye nohut güzel oluyor. bir de haşlama çıkıyo bazen o da iyi.
bi ara balıktan nefret edecektim..

Menü kahvaltı olunca ben dibine vuruyorum ekmeğin O yüzden bir iki dilim ekmekle yırtabileceğim birşeyler yemem lazım.

Bizdede yemek kartı veriliyor.
Restorantlardan söylüyoruz ev yemekleri fakat ev yemeği gibi olmuyorlar tabi..Yok kıl yok tüy( çok afedersiniz)
Evden haşlanmış sebze getirmek daha mantıklı bence ki çoğu zaman öyle yapıyorum.

Son düzenleme:
Allah'ım bi gün ben de haşlanmış sepze yiyebilecek miyim aceba ki?

ben de burada etten nefret ettim...ki zaten çok da sevmezdim.

Menü kahvaltı olunca ben dibine vuruyorum ekmeğin O yüzden bir iki dilim ekmekle yırtabileceğim birşeyler yemem lazım.

evet kahvaltının öyle bir dezavantajı var tabi

ben domates salatalığı söğüş sevmem..

kabuklar soyulacak doğranacak limon sıkılacak..

yumurta sahanda veya omlet olacak..

birkaç çeşit peynir olacak.(beyaz+kaşar+tulum+çeçil gibi)

tahin pekmez/reçel/bal/nutella mutlaka birisi olacak..

ayrıca maydonoz dereotu nane de olursa süper olur.

ha daha fazlası derseniz börek kek patates biber kızartması olayına da girebiliriz tabi ama ancak pazar günü..

bir de eşimden öğrendim zahter+z.yağı ve muhammara..

ohooooo keyfe bak ben sadece nutella ve tatlı kaşığı rica edeyim

benim de bunu yapmam lazım..

danacım akşamdan haşlayıp koyunca bişi olmuo dimi????

Olur olur, haşlama sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…