- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
ama güzel kardeşim
sen adama umut vermişin
göstermişin göstermişi, adamın hayallerini süslemişn,
kaçınılmaz sonuç
neyse allah mutluluğunuzu daim etsin ne diyeyim.
kesekağıdı mı kullanıyorsun?
Bak canım bunu hemen anlamın bir yolu var. Sbah kalkıyrsun bir tane cay bardığının yarısına kadar idrarını yapıyorsun, yarısını geçmeyecek ama kural bu? Sonra içine beş altı tane (tane olmak zorunda) karbonat atıyorsun ve güneş batarken camdan dışarı cıkarıp bekliyorsun. kabarcıklar cıkarsa hamilesin, çıkmaz ise kistin var
yanlış bilgiler vermesene arkadaşım.
birincisi çay değil su bardağı olacak.
ikincisi de karbonat değil bira mayası koyacak...
2-3 de şeker atacak içine
Komple epilasyona da göndersen işe yaramazhayır hanfendi ben bencil bi kimse değilim. kaşlarını aldım, saç ektirdim, göbeğini eritmek için her gece uğraştım, sırtına yüzüne ağda yaptım, manikür pedikür vs derken erkeyimi topluma kazandırdım
hayır hanfendi ben bencil bi kimse değilim. kaşlarını aldım, saç ektirdim, göbeğini eritmek için her gece uğraştım, sırtına yüzüne ağda yaptım, manikür pedikür vs derken erkeyimi topluma kazandırdım
ya tamam yaa çayı püskürttüm halley yiyordum boğazımda kaldı..
evet bi itirazinizmi vardi?sizin kisiliginizi karakterinizi saptamak hic zor degil siz dert etmeyin....hersey ortada yani....mal meydane....
yanlış bilgiler vermesene arkadaşım.
birincisi çay değil su bardağı olacak.
ikincisi de karbonat değil bira mayası koyacak...
2-3 de şeker atacak içine
LÜTFEN
daha fazla üzerime gelmeyin.. ben askim askim diye aglarken, icimden bebegim de "babacim" dedi? bu olabilir mi? suan yalnizim. baska kimse yok. anne karnindaki bebek konusur mu?
ay kafam karisti ablam ama gerek kalmadi, ben hissediyorum. karnimda yavrumu..
LÜTFEN
daha fazla üzerime gelmeyin.. ben askim askim diye aglarken, icimden bebegim de "babacim" dedi? bu olabilir mi? suan yalnizim. baska kimse yok. anne karnindaki bebek konusur mu?
konuşmazmı?
şarkı söyleyip şiir bile okur....
videosu bile var, al bak bu da linki
işlaskd şlaskda işlaskdişlk asdş lk
LÜTFEN
ay kafam karisti ablam ama gerek kalmadi, ben hissediyorum. karnimda yavrumu..
Kizlaaaar, cok acil bir sorunum daha var. Ben bahsettigim gibi cok güzel bir bayanim.
teyzemin oglu, bana benimle evlenmek istedigini söyledi.. aslinda kendisi evli, 3 ay önce evlendiler.
ama cok mutsuzmuis. beni ahmetle görünce, inadima evlenmis. simdi esimden bosanip seninle evlenirim diyor..
ne yapmaliyim.
Kizlaaaar, cok acil bir sorunum daha var. Ben bahsettigim gibi cok güzel bir bayanim.
teyzemin oglu, bana benimle evlenmek istedigini söyledi.. aslinda kendisi evli, 3 ay önce evlendiler.
ama cok mutsuzmuis. beni ahmetle görünce, inadima evlenmis. simdi esimden bosanip seninle evlenirim diyor..
ne yapmaliyim.
offff vallahi helal
sigara molası.
ne yapmaliyim.
ohooo..
vallahi namus filan kalmadı..
konu kapanır birazdan..
Ay arkadaşım ne kadar çok derdin var ya, okudukça hüzünlenip ağladım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?