Dert yok, Sohbet var.... :)

ise yarar mi programlar..

bir de babasi haci. ona gitsem, oglunuz beni kirletti desem. benimle evlenmek zorunda desem..

Sadece imam nikahı kıyarsa ve aldatmaya devam ederse ne yapacaksın, sonun yukarıda dayak yiyen üyeye benzer mazallah

9 yıl bekledi diyosunuz ama 2008de "sevgilim beni kuzenimle aldattı, affettim bu kez de kız kardeşimle aldattı, sizce bu kez affetmeli miyim?" diye konu açmışsınız

allah içinize sindirsin, o adamla mı evlendiniz? yazık..

Ben kurdum bilgisayarına, istersen sana özelden yazayım?

ise yarar mi programlar..

bir de babasi haci. ona gitsem, oglunuz beni kirletti desem. benimle evlenmek zorunda desem..

diğer üyenin göndereceği program yaramaz işe
fake program o, deneme sürümü
bende full sürüm var
ben sana atarım linki (banka bilgilerimi özelden gönderiyorum)

gercekten mi ablacim.. ah ne kadar sansli kizlariniz.. benim ailem 5 yil önce, bana sahip cikacaklarina, beni baslarindan defettiler...

erkek arkadasi birak normal arkadaslarimla bile görüsmem yasakti.

arkadasim, yasadiklarin cok aci.. o duyguyu bilirim.. ben de yasadim. senin ki iyi bir de kocanmis. o zaman tecavüz olur mu ki...

ama lütfen kendine konu ac. ben sevgilimi geri elde etmeliyim..

onsuz olamam..

Tabiii istenmeden birliktelik olursa onun adı tecavüzdür.
Nasıl konu açılıyor bilmiyoruz işgal etim kusura bakma 2 konu bir arada gitsin müsadenle. bi sana bi bana heee olmammmııı

(asude cevabı olmuş bu ahahahah)

bende full sürüm var

bana da atarmısın canım. Epeydir arıyordum bulamadım

ask herseyi affediyor arkadaim, büyük konusma...

sular yüksekken baliklar karincalari yer, sular cekilince de karincalar baliklari..

ne zaman basimiza ne gelecegi belli degil..

benim erkek arkadasim da parise kuzeni (kiz), onun erkek arkadasi, ve baska bir kiz arkadasiyla gittiler.

belki de ben fesat düsünüyorum. bunlar burada yetismisler, biraz rahatlar..

pes dogrusu pes cikarin su at gözlüklerinizi....adam sizi kandiriyor....siz hala onun pesindesiniz....ölücekmisiniz askinizdan o olmayinca?

gercekten mi ablacim.. ah ne kadar sansli kizlariniz.. benim ailem 5 yil önce, bana sahip cikacaklarina, beni baslarindan defettiler...

bunlar nasıl ayle ınanın tüylerim ürperdi gercerketen cok ama cok uzuldum benım allah baaşlasın bır kız evladım var gözumum bebeyi gibi bakıyorum ona ne ayleler var mesele dogurmak deyıl ıste yazık yazık çok yazık gercerketn cok uzuldum hayvan da doguruyor ama sokaga atıyor ıste dogurmak mesele degıl

bende full sürüm var

cok sagol ablacim. bir de sen fal da bakiyor mussun.

adimi, dogum tarihimi falan yazsam. erkek arkadasiminkini de.. bizim gelecekle ilgili birseyler söyler misin?? hatta ben kahve iceyim fotosunu cekip yollayayim..

ama neskayfe olur mu??

Hanımefendi lütfen türkçemizi düzgün kullanalım.ayle değil Aile. lütfen lütfen
( çok bilmiş üye )

Son düzenleme:
pes dogrusu pes cikarin su at gözlüklerinizi....adam sizi kandiriyor....siz hala onun pesindesiniz....ölücekmisiniz askinizdan o olmayinca?

seviyorum diyorum arkadasim anlamiyor musunuz...

lütfen, faydali akil fikir vermicekseniz yorum yapmayin..

öyle ablacim öyle.. biz 13 kardesiz. ben 13. cocuk. 13. cuma dogmusum diye, istenmeden olmusum diye hep horgördüler beni.. ezdi ailem...

canım yaa çok üzüldüm durumuna. benim amcamgilin kızları da almanyada. onlar da aynı senin gibi kafelerde oğlanlarla falan öpüşüyorlar. onlar cok rahatlar. ordaki türklerin topu böyle.

bence başka biriyle evlen sen. kurtul bu hayattan canım

kimi bulcam bu saatten sonra, kime güvenecegim ablam.

ayy seviyenizi belli ediyorsunuz sizinle muhattap olamıycam kusura bakmayın.

lütfen benim mesajlarımı da alıntılamayın.

(verecek bi cevabı olmayan üye)
neden beklediniz ki? ya teniniz uyusmasaydi? ya esinizde baska problemler ortaya ciksaydi?? bu cok sacma..

önceden tanimak bilmek lazim..

demek ki sen önemsemiyorsun. benim için çok önemli ben yalnızca ve sadece kocama ait olmalıyım.. o gece çok özel olmalı..

hem ben bu cocugu, daha buraya gelmeden rüyamda görmüstüm. ama o zaman inanmamistim, cünkü ben hep ela gözllerden hoslaniyorudum..

siz de kocislerinizi evlenmeden önce tanismadan önce rüyaniz da görmüs müydünüz??

cok sagol ablacim. bir de sen fal da bakiyor mussun.

adimi, dogum tarihimi falan yazsam. erkek arkadasiminkini de.. bizim gelecekle ilgili birseyler söyler misin?? hatta ben kahve iceyim fotosunu cekip yollayayim..

ama neskayfe olur mu??

çay bile olur.
hatta sen bana hiç bişey söyleme dur orda tut aklından
ben sana 7 ceddini sayıcam şimdi

hiçbiri öz kızım değil.
hepsi senin gibi feleğin tokadını yemiş gül gibi, gül yüzlü kızlar.
onlar kazanıyor, bana veriyor ben de yiyecek ve barınmalarını karşılıyorum
ben biraz yaşlıyım, çalışamıyorum onlar da bana yoldaş oluyorlar işte.
nerde çalışıyorlar dersen, sormadım allah seni inandırsın
hepsinin erkek arkadaşları varlıklı sanırım
her gelip gittiklerinde komidinin üstüne para bırakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…