Dert yok, Sohbet var.... :)

millet nereye gitti???

burda olanlar neden sustu????

asude ile elmayra epeydir yoklar, ben de merak ettim. csi, toplantiya gitmis. ben de analiz calistirmam gerekiyor :))

onlari bi calistirayim daha rahat olcam.. 1 hafta sürerler :))

ben çıkıyorum birazdan biliyosunuz..

iyi akşamlar..

yarın görüşürüz..

öpüyorum..

iyi aksamlar canim... yarin görüsürüz...

ben çıkıyorum birazdan biliyosunuz..

iyi akşamlar..

yarın görüşürüz..

öpüyorum..

iyi akşamlar kuzum

Akşam rehavetimi çöktü ne peki bi sessizleştik.

sanırım...bana biraz uyku geldi...gerçi bıraksalar 24 saat uyurum herhalde..çok uykucuyum yaa

asude ile elmayra epeydir yoklar, ben de merak ettim. csi, toplantiya gitmis. ben de analiz calistirmam gerekiyor :))

bir hafta yok musun yani anlamadım??

iyi akşamlar kuzum

sanırım...bana biraz uyku geldi...gerçi bıraksalar 24 saat uyurum herhalde..çok uykucuyum yaa

bir hafta yok musun yani anlamadım??

tam tersine :)) analizleri ayarlamak zaman aliyor normalde onlar devam ederken benim yapabilecegim bisi yok.. bu yüzden 1 hafta rahatim.. iyi bir katilimci olacagimi düsünüyorum :))

konu açıp kaçan üye modu olurum ben de

uyanık seniiiiiiiiiiii

hosgeldin... elmayra kayip, csi da toplantida... biz bize kaldik.. cekistirelim gacilari

İki dk bilgi işleme gittim. facebook acılmasını istediğimi söyledim iki dedikodu yaptım geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…