Dert yok, Sohbet var.... :)

gün yaptığın komşuların katılmıyo mu sana

Yok hayatım ya günde olmasa kimse kimseyi görmüyor yani,2 tanesi zaten sürekli beraberler geçen sinemaya filan gidelim dediler tık yok hala kendimi çok öksüz hissediyom burada norecim alışamadım hiç buraya sevemedim bide..

ben de ocak sonu kavusacagim insallah annecigime... 12 günlügüne

Ne güzel gizemcim kavuşacaksın anneciğine kızımda 19 ocakta geliyor buraya

çigdem nasıl uçtu= kim uçurdu?

Çiğdemel demi uçannn

ama geri gelmis galiba.. offline gözüküyor, kapsama alani disinda degil..

evet o...

benim de burada hiç arkadaşım yok,en yakın arkadaşıma 3 vasıtayla gidebiliyorum.araba varken iyiydi..

Neden gelip, oyunumuza katılmadın? Çok mu yoğundun, çok eğlendik ama

Evet çok önemli işlerim vardı ne oyu:26:
Yeni gelecek hoca bugün öğlen geldi hiç beklemediğimiz bir anda çünkü burada boş boş oturuyoruz
Mazbata alımı falan daha gelmez diyorduk ama öğlen uğradı ve bizi yemeğe çıkardı sanırım iyi şeyler olacak

belki de otorite kurmak isteyen höt höt tipleredn degildir.. düzeninizi bozmayacaktir..

sen yakın değil miydin??

Yakınım, iki otobüs falan. Ama nedense gitmek istemiyorum. Çok özledim ama icimden gelmiyor gitmek :S Salak mıyım neyim

Aman maşallah, iyi şeyler olsun da erken gelsin

"Nerden başlamalıyım bilmiyorum evliyim ve bir oğlum var çok zor şartlar altında evlenip bugünlere geldik. Kayınvalidemin evinde annemde kaldım şuana kadar hep eşimle beraber kendi evimiz hiç olmadı.hayatımızı evliliğimizi hiç tadamadık buda bizi çok yıprattı dolayısıyla.Oysa ki çok büyülü çok güzel bir aşktı bizimkisi.Şimdi ise yıpranmış bir ben ve meşgul bir adam…Sürekli çalışan bir anne ve babası olan oğlum.Asıl sorun şu:Kendimi işe yaramaz bir insan olarak görüyorum verimsiz bir anne eşimden çok maaş alıyorum iyi bir işim var işe girdikten bir ay sonra ev tuttum ailemin yardımıyla da evin içini full sıfırdan aldım yeni bir başlangıç yeni bir hayat için oğlumun hayatı için..Şimdi ise eşimle eskisi gibi olmak istiyorum ne yapmalıyım birbirimize hiç zaman ayıramadık hiç sevgimizi aşkımızı doyasıya yaşayamadık yardım edin neler yapabilirim bundan sonrası çok önemli"

ve verilen cevap

"her erkek futbolu sever bence bir maça git bilet al beraber maça gidin ortak birşeyler yapmaya çalışın.Mesela kocanla çıkın dışarı kafanızı dağıtın gidin birkaç gün kafelerde takılın...Yada ne bileyim işinizden izin alın gidin başka bir şehire ve kafanızı dağıtın"

kapak ise

"esim futbol sevmez pek"

oooo dranas hanım hele şükür nerdesin yahu ???

sen yakın değil miydin??

bende katilamadim dogru dürüst canim....patronun odasi arkamda bi yandan iyi bi yandan kötü....ciktigini görmüyorum ama sesini duyuyorum....

Yakınım, iki otobüs falan. Ama nedense gitmek istemiyorum. Çok özledim ama icimden gelmiyor gitmek :S Salak mıyım neyim

Aman maşallah, iyi şeyler olsun da erken gelsin

belki de otorite kurmak isteyen höt höt tipleredn degildir.. düzeninizi bozmayacaktir..

Evet gerçekten şaşkınım yemeğe çıkarması büyük bir incelik
Siyasi bir adam ve aşırı halktan davranan biri

ama geri gelmis galiba.. offline gözüküyor, kapsama alani disinda degil..

Yanlışlıklamı ban aldı acaba oda olabilir herhalde

Herkese slm sohbet çok iyi heralde ben bugün hiç foruma giremedim:26:

Selammmm fıstıkk

evet o...

benim de burada hiç arkadaşım yok,en yakın arkadaşıma 3 vasıtayla gidebiliyorum.araba varken iyiydi..

Yazmıştı hattta oyunu gerçek filan sanmış

Senin durumun daha vahimmiş,gene biz arada kahve filan içmeye gidiyoruz her zaman değil tabi

İnşallah canım bakarsın iyi bir insandır gelen kişide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…