Dert yok, Sohbet var.... :)

hepsi öyle canim...toz konsurtmazlar ama bilmezler ki görünen köy kilavauz istemez.....

Biz de her hafta sonu giderdik hatta kaldığımız bile olurdu
Ben de bir iki kere annen şöyle dedi böyle dedi dedim bana yerini yurdunu bil dedi
Bir daha da ağzımı açmadım
Bir iki kere senin gibi bir kaç hafta gidemedim apartmanda herkes sormuş küçük gelinin gelmiyor mu diye

K.validemde nerdeyse her hafta sonu gitmemizi ister,bizde 2-3 haftada gidiyoruz en sağlıklısı bu,yakın oturduğumuz halde banada trip atar zaten hiç gelmiyorsun diye gidip ne yapacam ki orada ..

bizimki de dün aklinca kendini sey(bir tabir bulamadim) göstermeye calisiyor...ailesine para vermiyormus artik....6000 € maas alana yok birde ben verseydim....

Sürekli gittiğini görmişler ya görmeyincede hemen laf sokarlar tabi milletin şeyine dert sanki gitmeyince

nişanlandık, ev için bakınmaya başladık..
annemle k.validem çok yakın oturuyor..
ben de oraya yakın iyi bir semtte ev bakalım istiyorum.. orda doğup büyüdüm seviyorum..
annem kızım gidin karşıda filan oturun niye burada bakıyorsunuz diyor..
anne diyorum size yakın olsam fena mı olur? kardeşimle ilgilenebilirim benim size ihtiyacım olsa koşar gelirsiniz..
hem çocuk olunca yakınımda olmanız bana güven verir diyorum..

yok kızım diyor uzak olun.. yakın olmak öyle çok iyi bir şey değil.. gençsiniz şimdi. çok şükür bizim de elimiz ayağımız tutuyor. kimse kimseye muhtaç değil..
elbette ben kızımın yakınımda olmasını çok isterim ama siz uzak olun huzurlu olun dedi.

evi uzaktan alınca içten içe üzülse de mutlu oldu.. kimse kimseye pat diye gidemiyor çünkü.. zaten bizim işten eve gitmemiz 1 saat.. planlı programlı olması gerekiyor..

ilk aylarda cumartesi/pazar pat diye çıkıp geldi k.validemler ama görümcem konuştu anladığım kadarıyla artık gelmiyorlar..

farklı şehirde olsam bu sefer de yatılı gelip gidilenecek. bayramda seyranda gitmek lazım gelecek. o daha kötü bence böyle daha iyi..

bizimki de dün aklinca kendini sey(bir tabir bulamadim) göstermeye calisiyor...ailesine para vermiyormus artik....6000 € maas alana yok birde ben verseydim....

öyle söylemeeeeeeeeeee, onun çabalarına önce sen inanacaksın. Belki doğru. Sen inanmadığını belli edersen, ilk yapacağı şey seni suçlamak olur

kızım o kadından güzellik olarak eksiğim yok fazla var

pardon, accuk boydan noğsanım (noksan) var

haklisin, cünkü ic sesin cogu zaman devami söyle olur:

Asu'nun saclari kisa ve renkli, cok daha hos bence..

(ben renkli saclari cok severim de :) ) csi'in da sac rengi de farkli, alimli ve de hos..

ama ben sari yapmak istiyorum yaaa.. kaslari boyamadan sari cok siritir mi??

uydurulmus birsey de olabilir mi?? duy yani, bak elalem bile laf etmeye basladi..

Ben sana daha komiğini anlatayım ilk zamanlar kayınvalidem kapıdan girince ayakkabılık tozlanmış diye ayakkabılığın tozunu alıyordu
Bir kere siz ilişkiden sonra banyo yapıyor musunuz hiç havluların ıslak değil dedi
Bunu birkaç kere daha sordu sinirlendim tabi ki yapıyorum hatta boy abdestimi de alıyorum ama oğlunun hiç abdest aldığını görmedim dedi bizimki şok oldu bir daha da soramadı

öyle söylemeeeeeeeeeee, onun çabalarına önce sen inanacaksın. Belki doğru. Sen inanmadığını belli edersen, ilk yapacağı şey seni suçlamak olur

ya öyle tabi ama dün yine biraz konu acildi...ben birseyleri degistirmeye calisiyorum dedi...söyle ki son zamanlarda hep benden harcaniyoruz tamam sorun degil ama kendi biraz mütevazi davranip kendi hesabindan para cekmeye kalksa bende cabasini anlayacagim...yok sen dur ben cekerim benim hesaptan diyecegim ama o bunu yapmiyor malesef....neden para cekmiyorsun dedigimde ihtiyacim yok suan diyor ama cebimizde para olmuyor....

Günaydınnn ben geldimmm...

Gizem saçlar ve kaşlar uyumlu olmalı. Sakın o hataya düşme.
Sarı yaptıracaksan kaş rengini mutlaka kahve tonlarıyla yumuşat.
Senin niye foton yok ayrıca? Niye göremedim ben seni?
Listemde Csi hariç kimsenin resmi yok :44:

aslinda kaslarim simsiyah degildir, belki inceltirsem diye düsündüm.. peki kas icin nasil bir boya kullanilir (nekadan cahilim bu konularda)

foto da ekliyorum hemmen :)) ama simdi toplanti.. yarim saat sonra eklerim...

Son düzenleme:
aslinda kaslarim simsiyah degildir, belki inceltirsem diye düsündüm.. peki kas icin nasil bir boya kullanilir (nekadan cahilim bu konularda)

foto da ekliyorum hemmen :)) ama simdi toplanti.. yarim saat sonra eklerim...

Saçını sarı yapacaksan kaşlarını boyattır kuaför o işi yapıyor canım

asude ve elmeyra da yok...neredesiniz yahuuu....

csi da yok....

Son düzenleme:
ben sayfayı genelde kapatmıyorum..
ama bu önümüzde duran işleri de yapmamız gerekiyor değil mi?

Canım benim resimlerim var ama sanırım fark edilmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…