dün eşimle konuşuyoruz..
annenlere gidecek miyiz dedim? (eğer gitmek isteseydi bu akşam gitmemiz gerekirdi.)
yok dedi haftaya gideriz.. (ben 1 ay görmemiş olucam)
sonra laf olmasın da dedim..
babam sitem ediyor tabi dedi.. ben geçen haftasonu eğitimdeyken gitmişti eşim. babası iki hafta sonra görüşürüz demiş.. yani artık her hafta gelmiyorsunuz uzak oturuyorsunuz zaten görüşemiyoruz var bu sözün altında..
ben de, niye sitem edyor ki işimiz oldu hep, bize de misafir geliyor ya da bir yere davetli oluyoruz, dedim.
sen kafanı yorma kimsenin birşey dediği yok diyerek tersledi beni. niye sitem ediyor dedim ya, sinirlendi beyefendi..
bu kadarcık bile toz kondurmaz ailesine..
dün eşimle konuşuyoruz..
annenlere gidecek miyiz dedim? (eğer gitmek isteseydi bu akşam gitmemiz gerekirdi.)
babam sitem ediyor tabi dedi.. ben geçen haftasonu eğitimdeyken gitmişti eşim. babası iki hafta sonra görüşürüz demiş.. yani artık her hafta gelmiyorsunuz uzak oturuyorsunuz zaten görüşemiyoruz var bu sözün altında..
ben de, niye sitem edyor ki işimiz oldu hep, bize de misafir geliyor ya da bir yere davetli oluyoruz, dedim.
sen kafanı yorma kimsenin birşey dediği yok diyerek tersledi beni. niye sitem ediyor dedim ya, sinirlendi beyefendi..
kızım o kadından güzellik olarak eksiğim yok fazla var
pardon, accuk boydan noğsanım (noksan) var
dün eşimle konuşuyoruz..
Biz de her hafta sonu giderdik hatta kaldığımız bile olurdu
Ben de bir iki kere annen şöyle dedi böyle dedi dedim bana yerini yurdunu bil dedi
Bir daha da ağzımı açmadım
Bir iki kere senin gibi bir kaç hafta gidemedim apartmanda herkes sormuş küçük gelinin gelmiyor mu diye
bizimki de dün aklinca kendini sey(bir tabir bulamadim) göstermeye calisiyor...ailesine para vermiyormus artik....6000 € maas alana yok birde ben verseydim....
kızım o kadından güzellik olarak eksiğim yok fazla var
pardon, accuk boydan noğsanım (noksan) var
Biz de her hafta sonu giderdik hatta kaldığımız bile olurdu
Ben de bir iki kere annen şöyle dedi böyle dedi dedim bana yerini yurdunu bil dedi
Bir daha da ağzımı açmadım
Bir iki kere senin gibi bir kaç hafta gidemedim apartmanda herkes sormuş küçük gelinin gelmiyor mu diye
nişanlandık, ev için bakınmaya başladık..
annemle k.validem çok yakın oturuyor..
ben de oraya yakın iyi bir semtte ev bakalım istiyorum.. orda doğup büyüdüm seviyorum..
annem kızım gidin karşıda filan oturun niye burada bakıyorsunuz diyor..
anne diyorum size yakın olsam fena mı olur? kardeşimle ilgilenebilirim benim size ihtiyacım olsa koşar gelirsiniz..
hem çocuk olunca yakınımda olmanız bana güven verir diyorum..
yok kızım diyor uzak olun.. yakın olmak öyle çok iyi bir şey değil.. gençsiniz şimdi. çok şükür bizim de elimiz ayağımız tutuyor. kimse kimseye muhtaç değil..
elbette ben kızımın yakınımda olmasını çok isterim ama siz uzak olun huzurlu olun dedi.
evi uzaktan alınca içten içe üzülse de mutlu oldu.. kimse kimseye pat diye gidemiyor çünkü.. zaten bizim işten eve gitmemiz 1 saat.. planlı programlı olması gerekiyor..
ilk aylarda cumartesi/pazar pat diye çıkıp geldi k.validemler ama görümcem konuştu anladığım kadarıyla artık gelmiyorlar..
farklı şehirde olsam bu sefer de yatılı gelip gidilenecek. bayramda seyranda gitmek lazım gelecek. o daha kötü bence böyle daha iyi..
öyle söylemeeeeeeeeeee, onun çabalarına önce sen inanacaksın. Belki doğru. Sen inanmadığını belli edersen, ilk yapacağı şey seni suçlamak olur
Günaydınnn ben geldimmm...
Gizem saçlar ve kaşlar uyumlu olmalı. Sakın o hataya düşme.
Sarı yaptıracaksan kaş rengini mutlaka kahve tonlarıyla yumuşat.
Senin niye foton yok ayrıca? Niye göremedim ben seni?
Listemde Csi hariç kimsenin resmi yok :44:
aslinda kaslarim simsiyah degildir, belki inceltirsem diye düsündüm.. peki kas icin nasil bir boya kullanilir (nekadan cahilim bu konularda)
foto da ekliyorum hemmen :)) ama simdi toplanti.. yarim saat sonra eklerim...
Günaydınnn ben geldimmm...
Gizem saçlar ve kaşlar uyumlu olmalı. Sakın o hataya düşme.
Sarı yaptıracaksan kaş rengini mutlaka kahve tonlarıyla yumuşat.
Senin niye foton yok ayrıca? Niye göremedim ben seni?
Listemde Csi hariç kimsenin resmi yok :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?