Dert yok, Sohbet var.... :)

Kedişş eşin kendince seni bu şekilde motive ettiğini düşünüyor sanıyorum.Aslında bilmiyor ki daha fazla demoralize oluyorsun. bir kaç kez daha okumuştum senin bu sıkıntılarını. Nasıl çözülür bilemem eşini en iyi tanıyan sensin.

Peki bu söylediklerini onunla paylaştın mı?

Yaptığı kıyaslamanın onu gaza getirmekten ziyade kırdığını söyledin mi? Herkesin idealleri farklıdır

galiba savunma mekanizamasıyla birkaç laf ediyorum o da çok alıngansın diye kestirip atıyor.

para önemli değil daha az para kazan ama tuttuğunu koparan biri ol, nasılsa maaşım devletten geliyor diyen bi zihniyette olma gibi açıklamalar yapıyor..

çocuk yapıcam diye bahane etme diyor.. özel sektörde çalışanların çocuğu yok mu onlar anne değil mi diyor..

ben gidip bir büroda çalışmak istemiyorum çünkü burada daha özgürüm.. bir avukatın yanında çalışmak resmen kölelik.. bütün işi sen yaparsın kaymağını o yer..
ha tabi tecrübe kazanmak için buna razı olunabilir..

daha önce 2 holdingle 2 görüşmem oldu.. önerdikleri maaşlar gerçekten komik.. yıllarca çalışıp müşavir olursan maaşın artar.

bankalarda durum aynı..

kendi büromu açmak benim de en çok istediğim şey.. ama daha erken.. beni gören üni öğrencisi misin diyor..

çok üstüme geliyor gerçekten çok üzüyor beni..

zekanın bu kadar altında çalışmayı neden kabulleniyorsun, neden tembellik yapıyorsun diye sorup duruyor.

O zaman sen de ona, onun doğrularının senin doğrularınla aynı olması gibi bir zorunluluk olmadığından bahset. Evet verdiğin tavsiyeler cok hoş ama ben bu şekilde mutluyum de.

Saçlar sarı kaşlar siyah olunca, İstanbulspor futbolcusu gibi oluyor

Canim, esin bu konuda neden bu kadar üstüne geliyor ki? Kendisinin meslegi nedir? yani aranizda fark oldugunu ve senin onun seviyene yükselmeni mi istiyor, esin dostun yaninda benim karim söyle benim karim böyle diye hava mi atmak istiyor.

Eger sen yaptigin isten memnunsan, rahatsan neden daha cok para icin kendini zorlayacaksin ki. zaten ilk okula basladigimiz ilk günden beri yaris ati gibi kosturuyoruz. Bana göre icinde bulundugun isi en iyi sekilde yapmak, bundan mutluluk duyabilmek yeterlidir.

Hayatta hep daha iyisini daha yüksegini istemenin siniri yoktur.

Bilmiyorum ama esinin bu davranislarinin altinda baska birsey yatiyor olmali.

peki, zekani sonuna kadar kullanabilecegin, full kapasite calisacagin bir iste calissan, ise gidip gelme, eve is getirme gibi seyleri kabul edebilecek mi??

bir süre sey yapsan, kurumda birseyler degistirilecek diye, mesaiye kalsan, eve is getirsen, bir iki hafta tüm isini buna ayirsan.. sürekli elinde telefonla dolassan.. o zaman nasil bir tepki verir??

Bence onun alışamadığı durum şu; sen avukatsın ama memurluk yapıyorsun. Tıpkı öğretmen olup da polislik yapanlar gibi.

Cok ciddi bir problemle karsi karsiyayiz, acilen beyin firtinasi yapmaliyiz !!

BDV --> Evlencem artik bir karar vermeliyim

Cok ciddi bir problemle karsi karsiyayiz, acilen beyin firtinasi yapmaliyiz !!

BDV --> Evlencem artik bir karar vermeliyim

biz yaparız da konuyu acanda fırtına yapacak yerler olduğundan şüpheliyim

biz yaparız da konuyu acanda fırtına yapacak yerler olduğundan şüpheliyim

bir deli totosuyla kafasini hep yanlis gösteriyormus. Dokto, kafan nerede diyince totosunu, toton nerede diyince kafasini gösteriyormus. doktor da sinava tabi tutup, basarisiz olunca hastanede 2 ay daha yatiriyormus. bu olay bir kac kere tekrarlanmis, 1 sene sonunda, doktor yine sormus, kafa nerde adam kafasina vurmus, toto nerde adam totosuna vurmus. Doktor da afferin ögrenmissin demis. Deli de, ee ben de kafa var kafaaaaa diye totosuna vurmus

ahahahahah cok güldüm :)

Bence onun alışamadığı durum şu; sen avukatsın ama memurluk yapıyorsun. Tıpkı öğretmen olup da polislik yapanlar gibi.

biraz hava aldım.. 45 dk olmuş..

memurum ama avukatlık yapıyorum ben.. kamu avukatıyım yani.. işimi yapıyorum sonuçta..

plaza kadını istiyor..memur zihniyeti istemiyor..

eşimin mesleğini de yazmak istemedim.. deşifre olma korkusundan..

Son düzenleme:

bilmiyorum suan ki is sartlarin buna müsait mi ama plaza kadini gibi giyin kusan, eve is getir, calisma saatlerini uzat.. bir dene.. hatta ilk tepkilerinde sesini cikarma, sadece not et dediklerini.. sonra sakin, güzel bir konusmayla simdiye kadar ki tüm laflarinin acisini cikar..

Ayrica, bu bir kaliba sokma mantigi neden, sen nerede mutluysan orada bulunman hem senin icin hem de onun icin yeterli olmali..

bana, aşırı bir mütevazilik var sende diyor..
yaptığım işleri abartıp anlatmıyorum, özel nitelikli bir dava olmadıkça aynı şeyler deyip geçiştiriyorum hatta çoğu zaman.. hatayı burada yapıyorum galiba..

bu arada değişiklik olacak zaten ve işler de gerçekten artacak ben o süreci bekliyorum ve bu benim için iyi olacak.

burada ben de çok mutlu değilim tabi.. anlaşabildiğim birşeyler konuşabildiğim insan sayısı çok az.. ben de daha nezih bi ortamda çalışmak isterim elbette.

ama yine de yaptığım işi küçük görmesine üzülüyorum..

eşim şurda burda avukat diye böbürlenmek istiyor.. böyle bir kültürleri var zaten.. gösterişi seviyorlar..

feci feci feci uykum var.
aslında uykum yok gözlerim batıyor
kim dedi bana iki gün üstüste 3 sat uyu diye

akşam kavak geliyor yanında sızamam erkenden, sızsam bile dünya kadar iş var yetişmesi gereken onları yetiştiremem
yarın şirkete gelmek zorundayım toplantı var
1.30 dan 6'ya kadar hangi birini yetiştiricem bu yorgunlukla bilmiyorum
kafama edeyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…