• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

bende bugün erken cikacagim...is basvurusu yazacagim....

İş mi değiştireceksin?

ben de 6 da cikarim... ama daha 6 saat var :(( yapacak bi isim de yok..

Allahtan burda 4,5 saat kaldı :D

feci feci feci uykum var.
aslında uykum yok gözlerim batıyor
kim dedi bana iki gün üstüste 3 sat uyu diye:47:

akşam kavak geliyor yanında sızamam erkenden, sızsam bile dünya kadar iş var yetişmesi gereken onları yetiştiremem
yarın şirkete gelmek zorundayım toplantı var
1.30 dan 6'ya kadar hangi birini yetiştiricem bu yorgunlukla bilmiyorum
kafama edeyim ben:47:

Sen uyuymuyor muydun bro? Biz seni kesitiryorsun zannetik

akşam kavak geliyor yanında sızamam erkenden, sızsam bile dünya kadar iş var yetişmesi gereken onları yetiştiremem

3 saat uykuyla nasil durabilirsin? neden uyumadin??

sitem ya da sorgulama degil, gercekten anlayamam csi.cim. sanirim bu hayatta dayanamadigim birsey uykusuzluk...

isini mi degistirmek istiyorsun canim?? neden?

Allahtan hayirlisini dileyerek sansimi deneyecegim...is yerim uzak gelip gitmesi zor oluyor....kaynimin calistigi firma isci aliyormus...parasi cok iyi...hem yakin...ama yinede kararsizim....

Allahtan hayirlisini dileyerek sansimi deneyecegim...is yerim uzak gelip gitmesi zor oluyor....kaynimin calistigi firma isci aliyormus...parasi cok iyi...hem yakin...ama yinede kararsizim....

Niye kararsızsın. Onunla aynı yerde çalışacaksın diye mi?

Sen uyuymuyor muydun bro? Biz seni kesitiryorsun zannetik

uyutmadılar ki
tam dalıyorum zırrrr telefon:47:

3 saat uykuyla nasil durabilirsin? neden uyumadin??

sitem ya da sorgulama degil, gercekten anlayamam csi.cim. sanirim bu hayatta dayanamadigim birsey uykusuzluk...
ben zaten uykusuz raziyeyimdir.
normalinde de 1-2'den önce uyuyamam.
ama bir gün önce 4'e kadar futbol yorumu
dün de 4'e kadar dedikodu yapıcan
beynim sulandı

konsantrasyon..
yapman gerektiğini düşündüğün şeylere ulaşma istek ve azminin getirdiği konsantrasyonla hepsini halledersin inşallah..

2 senedir uykusuzluğa dayanamıyorum,en az 6 saat uyumalıyım. önceden çok dayanıklıydım..

ama ben gündüz hiç uyuyamam.. kestiremem.. öyle de pis bir huyum var..

Niye kararsızsın. Onunla aynı yerde çalışacaksın diye mi?

hayir canim kaynim üretimde calisiyor ben ofiste olacagim ama suan calistigim yer biraz daha rahat....erken cikabiliyorum gec gelince korkmak zorunda kalmiyorum(sadece kendim strese giriyorum o baska)

birde yeni seylere pek acik olamiyorum...korkuyorum sanki....önceden böyle bi durum sözkonusu degildi gayte acik bi insandim ama simdi biraz daha cekiniyorum....

hayir canim kaynim üretimde calisiyor ben ofiste olacagim ama suan calistigim yer biraz daha rahat....erken cikabiliyorum gec gelince korkmak zorunda kalmiyorum(sadece kendim strese giriyorum o baska)

birde yeni seylere pek acik olamiyorum...korkuyorum sanki....önceden böyle bi durum sözkonusu degildi gayte acik bi insandim ama simdi biraz daha cekiniyorum....

Tebdil i mekanda ferahlık vardır diye boş yere dememişler. İyi olur bence.

bana güvenen can arkadaş mode on:29::54:

motive ederek toparlanmamı sağlayan güzel arkadaş mode on:29::54:

Sevgi pıtırcığı mode on :16:

Son düzenleme:
Back
X