• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

nişanlım çok farklı ailesinden. eğitimli görgülü biz çok iyi anlaşıyoruz hiçbir problemimiz yok
ama ailesinin beklentileri..

düşünün ilk gece için çarşafı görmek isterlermiş.. yani zihniyete bakar mısınız?

bir de memlekette hep birlikte yaşıyorlar. benim böyle bir hayata ayak uydurmam mümkün değil. ama nişanlımı da çok seviyorum

vazgeçmek istemiyorum ama nasıl olur? ben prensesler gibi büyütüldüm. annem bana hiç iş yaptırmadı.

aslında kayınvalidem de kötü değil ama cahil. sofrada yemek yiyorlar tek tabaktan.. of düşünebiliyor musunuz?

masada yemek hazırlasam çatalı bıçağı kullanamazlar. nasıl yaşanır ki böyle bir aileyle?

Ben BDv de bir konu didikliyorum :)

geldim ben de...

ben birisi Browni hazırladığında soruyorum sosunu nasıl yaptın diye...

eğer hamur harcı için hazırladığı malzemeyi sos yapmışsa yiyemiyorum. çünkü çiğ yumurta var.

ben yumurtayı katmadan da, yumurtayı kattıktan sonra da yaptım denedim.
kokuya karşı takıntım olduğu için.
hiç almıyorsun yumurta kokusu.
zaten yumurtayı o kadar çırpıyorum ki şekerle, bildiğin pişiyor onlar.
bembeyaz olana kadar çırparım ben.

Son düzenleme:
özür dilemene gerek yok be lalcim..

ishal de var mı?

ishal de varsa zehirlenme belirtisi olabilir.

ishal yok...sanirim ya midemi üsüttüm ve dün aksam yedigim balik dokundu yada bilmiyorum....

gıda zehirlenmeleri şakaya gelmez...

bizden cevap beklemeden hemen doktora git.

ya balik aklima geldi cünkü ailemde birisi yiyemiyor ve zehirleniyor....

Balık zehirlenmesini belirtileri, 2 ila 6 saat içinde ortaya çıkar. Bunlar, ishal, bulantı, kusma, karın ağrısı bitkinlik, baş dönmesi ve ateştir. Ağır zehirlenmelerde de kas krampı ve şok hali görülebilir. Balık zehirlenmesi durumunda, hastanın kusarak ve ishal ile toksinleri dışarı atması iyidir, ishali kesen ilaçlar, bağırsaklar iyice boşalmadan verilmemelidir. Haytaya 24 saat bol su verilmelidir. Uygun antibiyotikler toksinleri giderici ilaçlar verilmelidir. Ertesi günü yağsız çorba, şekersiz ya da az şekerli çay verilebilir.

engin bilgilerinle beni aydinlattigin icin tesekkür ederim....2 ila 6 saati gecti...ishal yok....simdi kuru ekmekle peynir yiyorum biraz rahatladim....

kedicim, bu arada senin hikayene benzer bir konuyu ben ilk üye oldugum zamanlarda acmistim.. cünkü boyfriend le benzer sorunlarimiz oldu.. suan ailelerden uzakta oldugumuzdan pek umursamiyorum ama isler iicene ciddiye binince ben de epey bi problem yasicam gibi.. gelirim acarim konu yeniden...

afedersin gizem özellikle yapılmış bir şey değildi..

konularına bakmamışım.. kusura bakma..

daha önce de yazdim, yine yaziyorum;

nisanliniz agac kovugunda yetismedi, annesini babasini bu kadar kücük düsürücü yorumlar yapamazsiniz. onlar da insan.

ayni kaptan yiyin ne olacak. eksilmezsiniz ya..

(hayir sevgili üye gzmnc, niye bu kadar savunursun ki.. sanki kendi basina gelse yapacak bunlari)

nişanlım çok farklı ailesinden. eğitimli görgülü biz çok iyi anlaşıyoruz hiçbir problemimiz yok
ama ailesinin beklentileri..

düşünün ilk gece için çarşafı görmek isterlermiş.. yani zihniyete bakar mısınız?

bir de memlekette hep birlikte yaşıyorlar. benim böyle bir hayata ayak uydurmam mümkün değil. ama nişanlımı da çok seviyorum

vazgeçmek istemiyorum ama nasıl olur? ben prensesler gibi büyütüldüm. annem bana hiç iş yaptırmadı.

aslında kayınvalidem de kötü değil ama cahil. sofrada yemek yiyorlar tek tabaktan.. of düşünebiliyor musunuz?

masada yemek hazırlasam çatalı bıçağı kullanamazlar. nasıl yaşanır ki böyle bir aileyle?

afedersin gizem özellikle yapılmış bir şey değildi..

konularına bakmamışım.. kusura bakma..

yok canim ya.... istersen bilerek yap önemli degil.. ben onun icin yazmadim zaten.. sadece ilk okuyunca, aklima geldi birden.. sana yorum yazarken de hep kendimin yapmayi düsündügüm seylerin tam tersini yazdim :))

burada her yazilani dile getirip egleniyoruz..

lütfen öyle düsünme..

Son düzenleme:
daha önce de yazdim, yine yaziyorum;

nisanliniz agac kovugunda yetismedi, annesini babasini bu kadar kücük düsürücü yorumlar yapamazsiniz. onlar da insan.

ayni kaptan yiyin ne olacak. eksilmezsiniz ya..QUOTE]

ben kimseyi küçük düşürmedim.. olanı yazdım.

biz baharla seymen gibiyiz
boran ağayla sıla gibiyiz.. çok farklıyız çokkk..

başarabilir miyiz gerçekten?

gizem her kes BDV'de

yok canim ya.... istersen bilerek yap önemli degil.. ben onun icin yazmadim zaten.. sadece ilk okuyunca, aklima geldi birden.. sana yorum yazarken de hep kendimin yapmayi düsündügüm seylerin tam tersini yazdim :))

burada her yazilani dile getirip egleniyoruz..

lütfen öyle düsünme..

elmayram
konu dışından gümleme
otur oturduğun yerde
konu sahibini bekle:47:

ahahahahaha koptum yemin ederim
sdpflspidflşslşfşsş tesisat dedi kız yaa :D

tmm tmm sustum :D

ahahahahaha koptum yemin ederim
sdpflspidflşslşfşsş tesisat dedi kız yaa :D

tmm tmm sustum :D

zaten damadın babasının yaşından tesisata nasıl bağlama yaptı hiç anlamadım.
konu dışından gidecen, dur durduğun yerde

Son düzenleme:
Slm kızlar geçmişe şöyle bir baktım da hikayeler eşimin ailesi kısmını hiç aratmamış
Çok kötü bir hafta sonu geçirdim Dranası hiç merak etmemişsiniz sanırım unutuldum:14:

geldi, konu sahibi
gelinn

çok büyük ihtimal fake çıkacak ama olsun.

Slm kızlar geçmişe şöyle bir baktım da hikayeler eşimin ailesi kısmını hiç aratmamış
Çok kötü bir hafta sonu geçirdim Dranası hiç merak etmemişsiniz sanırım unutuldum:14:

Noldu ki? E sen bişi sölemedin giderken?

gizem her kes BDV'de

evet tesisat konusu pek bi patlama yapmis

canim, biz seni online görünce sorduk. hatta Asu ile kediyi bile sorduk..

geçmişe şööle bir baktığın için görmemiş olabilirsin.
kızlardan biri laf attı oysa
acaba kedi yaşıyor mu diye
hatta beriki de sucuklu yumurta yedirecekti kediye inş zehirlenmemiştir falan dedi

ne oldu bu arada neden kötü geçti?

hosgeldin canim...seni hic unuturmuyuz?hayirdir hafta sonu neler oldu? anlat hadi....

Back
X