Dert yok, Sohbet var.... :)

olur tabi rengi de tuttuğu takım da belli olur
hatt aşarkı söyler karnında, sen böylece sesinin kime benzediğini de anlarsın

bence babası sütçü, ay pardon avusturyalı.
o bir aşk böcüğü, o bir yasak meyve, o bir minik veled-i zina
o birrrrrrrrrrrrrrr p. kurusu

lütfen bayanlar biraz edepli konusun. aaaa seviye yerlerde...

2 erkek de beni seviyor beni istiyor diye kiskanmayin ayrica..

niye öyle dediniz,

kadın bence gayet prensipli evli biriyle birlikte olmamışki,

hemde gayet şeffaf çocuğunun babasını arıyor,

bence test mest yapmasın, riske atıp şüphelendirmesin kimseyi,

çocuk mavi gözlü doğarsa 1 numaradandır, kahverengi gözlü doğarsa 2 numaradan,

ama şöyle bir risk var: bebeklerin göz rengi 1 yıl sonra oturuyor,

babasına karar vermek için bekleyin,

hatta babasının kim olmasını istiyorsanız bundan sonra sadece onunla birlikte olun ki çocuk ona benzesin

Dikkat ediyorum, siz hep insanlarla dalga geçiyorsunuz?

ne var kız dna testini KK da yapmak istemiş suç mu?

yooo dna test ücretini şahsi banka hesabıma gönderirse hiç sorun yok.
aksi takdirde ancak bu kadar fikir beyan edebiliyorum.

ne demiş ünlü düşünürler
ne kadar ekmek o kadar köfte

bu konu fake olmalı ben inanamıyorum açıkçası...bu nedir yaa eşiniz çocuk istemiyor diye gidip başkasıyla düşüp kalkmak da neyin nesi????

lütfen bayanlar biraz edepli konusun. aaaa seviye yerlerde...

2 erkek de beni seviyor beni istiyor diye kiskanmayin ayrica..

tamam. seviyeyi sizden öğreneceğim. sorun yok
ben 48 yaşında evde kalmış tazecek bir kız oğlu kız olduğumdan dolayı kıskanıyorum.

ya şundadır ya şunda
avusturyalının portakalında

olur canım,

endişelerinde yerden göğe kadar haklısın Allah yardımcın olsun,

bu akşam sana dua edeceğim,

bak bir dua buldum netten,

bir blogger yazmış,

89 kez okursan çocuğun babasının kim olacağını sen belirliyorsun

bu konu fake olmalı ben inanamıyorum açıkçası...bu nedir yaa eşiniz çocuk istemiyor diye gidip başkasıyla düşüp kalkmak da neyin nesi????

fakese yazmayın ya.. zaten derdi sıkıntısı ona yetiyor, fake diye yazmaktan ne keyif alıyorsunuz?
okumayın gidin geyik topiclerinde muhabbet edin..

cok sagol canim.. evet gercekten zor günlerdi. kocamla ilk günler birlikte olamadik. bi düsündüm alet edevat problemli mi diye.. cünkü 2. kismetle ilk görüstügümüz zamanlarda pesimden kosardi, her kösede mincirirdi. o zaman ne terbiyesuz adam diye düsünmüstüm. digerini secmistim. ama bu da bana el sürmedi. utandi sandim ilk.

yorganin icinde elim sende oynadim ama pek ise yaramadi. daha yeni yeni gelismeler yasaniyor...

Kocamı sizin gibi kadınlardan korumalıyım ama allaha şükür benim kocam öyle şeyler yapmaz biz tam bir aşk böcüğüz

bagyaaaaaannnnnnnn prensip geregi evli erkeklerle olmam

ultrasonda cocugun rengi belli olur mu??

ultarasonda çocuğun rengi, deseni, son kullanma tarihi, her bişeysi belli olur bebeyim

ben de hamişim, geçen gün eşim beni çok üzmüştü, bebeyimin ağlama seslerini duydum karnımdan, burada konu açtım, arkadaşlar sağolsunlar çok yardımcı oldular. kk eğitim ve araştırma hastanesine teşekkürler..

arkadaşlar bir de her konuya face face (yazar burada fake demek istiyor) diyen üyeler var, çete olmuş bunlar, lütven onları kayle (kale) almayın

şekerim bunlar zaten çete,
başka bir yerde toplanıp yazıyorlar,
ama nedense ziyaretçi olarak takip ediyorum bir haftadır onları,
birbirlerine etmedikleri hakaret yok
onlarda bir garip boş ver ilgilenme

fakese yazmayın ya.. zaten derdi sıkıntısı ona yetiyor, fake diye yazmaktan ne keyif alıyorsunuz?
okumayın gidin geyik topiclerinde muhabbet edin..

sezercik filminin unutulmaz repligi. mahalledeki cocuklar buna pic der sezercik de gidip annesine sorar. o da hayır yawrum der resmini verir sezere. ertesi gun sezer elinde babasının fotografiyla sevinc ve gurur icinde arkadaslarinin yanina gider, soyle bir diyalog gecer cocuklarla sezer arasinda:
-bakin ben pic degilim
-iyi de nerde peki baban?
-ben dogmadan olmus
-haha yalanciya bak insanin babasi hic cocuk dogmadan olur mu?

lütfen yardimci olun, cocugum bunlari yasasin istemiyorum...

nasıl bir boşluğa düşmüşsün ki, eşin seni ne kadar yalnız bırakmış ki.. sen de kendine bir destek bir kucak aramışsın..

ah bebeğim sen günahsızsın.. üzülme.. kocanın boynuzlarını parlatırsın olur biter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…