Dert yok, Sohbet var.... :)

bir kere ben kocam cocuk istemiyor diye degil, cok ilgisiz biri oldugu icin, benimle birlikte olmadigi icin teselliyi baskasinda aradim.. sizin de basiniza gelsin anlarsiniz.

Bunları yapmadan önce düşünecektin
Olmazsa çocuğu annenin üzerine yazdırırsın etrafa da kardeşin olarak tanıtırsın böylece çocuğun piç damgasından kurtulur
Gerçekten çok zekiyim

ay canııım ya kıyamam sana...

hatırladım ben seni,

şimdi napıyor gülüyor mu bebeeeen?

olmuşla ölmüşe çare yok.
bu çocuğu da istiyorsan, bekleyeceksin....
doğunca dna rna abs esr ne kadar test varsa yaptırırsın...

bir kere ben kocam cocuk istemiyor diye degil, cok ilgisiz biri oldugu icin, benimle birlikte olmadigi icin teselliyi baskasinda aradim.. sizin de basiniza gelsin anlarsiniz.

olduuuuuu gözlerim dolduuuuu ilgisiz diye boynuzlamak mı lazım???hayret bişiiisinizzz valla

ben boynuzlamazdım şahsen gerçi benim aşkooo beni her dakika sevgiye hediyelere,pırlantalara boğar ama neyse yazmayayım kıskanan olur şindi

ay siz hangi çağdasınız hanfendi?

insanları hemen etiketlemeyin,

konu sahibi arkadaşım hiç dert etmeyin,

öylede büyür böylede..

taşradaki çocuk, kentteki de...

Olmazsa çocuğu annenin üzerine yazdırırsın etrafa da kardeşin olarak tanıtırsın böylece çocuğun piç damgasından kurtulur
Gerçekten çok zekiyim

ay canııım ya kıyamam sana...

hatırladım ben seni,

şimdi napıyor gülüyor mu bebeeeen?

evet teyzoşu, geçen gün eşim beni gıdıklıyordu "kehkehkeh" nasıl güldü bebeyim, nasıl mutlu olduk aylecek anlatamam

allah bebek sahibi olmak isteyen herkezi bebeyine kavuştursun, amin, çok güzel bir duygu, amin, gerçekten her kadın yaşamalı, amin

ayy sagol kardeeessss... hayir inanmiyorsaniz okumayin da yazmayin da. benim dertlerim degerli vaktinizi almasin.

ay kac haftalikken renk belli olur?

mide sivisi isigin kirilmasina sebebiyet verdiginden gökkusagi gibi gözükmesin, ben nasil anlayacagim?

şekerim bunlar zaten çete,
başka bir yerde toplanıp yazıyorlar,
ama nedense ziyaretçi olarak takip ediyorum bir haftadır onları,
birbirlerine etmedikleri hakaret yok
onlarda bir garip boş ver ilgilenme

baska isleri gücleri yok tabi... bunlar kesin memurdurlardirda.. ooohh devletin mali deniz yemeyen keriz.. (bu arada deniz nasil yenir yaaa)

ay ona da ara ara kiyak geciyorum kardescim..

Gerçekten çok zekiyim

iyi fikir bebegim, ben o zaman bu sürecte yurtdisina kacayim, annem de karnina yastik koysun, gün be gün sisirsin.. sonra patlatiriz :)

öylede büyür böylede..

taşranın çocuğuyla benim çocukum bir mi olacak şindi???nayırrr nolamazzzzz

sapla samanı kaıştırmayalım rica ediciim

öylede büyür böylede..

ay olur degil mi? amaaannn sag salim dogsun da bebeyim, olmadi bosarim kocayi, digerinin de totoya tekme... alirim bebisimi, kacariz buralardan.. birlikte yasariz. zaten patronum da beni cok sever.

siz böyle insan ayırımı yapmaya devam ederseniz daha çoook ezik ezik yaşarsınız.

bakınız konu sahibi ayırım yapmış mı hiç?

10 cm az 10 cm fazla dememiş ayırım yapmamış yarabbim sen gönderdiysen bana helalimdir demiş,

taşranın çocuğuyla benim çocukum bir mi olacak şindi???nayırrr nolamazzzzz

sapla samanı kaıştırmayalım rica ediciim

ay olur degil mi? amaaannn sag salim dogsun da bebeyim, olmadi bosarim kocayi, digerinin de totoya tekme... alirim bebisimi, kacariz buralardan.. birlikte yasariz. zaten patronum da beni cok sever.

patron sana yavşıyor kızım..

çok mu safsın? saf ayağına mı yatıyorsun?

ayyy çocuk patrondan mı yoksa

ben sütçü demiştim ama patron çıktı

yok canim ne müsabebet.. ben sadece bu 2 kismetimle birlikte oldum.. ama yanlis yapmisim, evlenmeden deneyeydim iyiydi..

patronun bana ilgisi uzaktan uzaktan.. böyle ara ara 3 ara ara 7 numarali bakislarini atiyor bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…