• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

allah can sağlığı versin o güzel insana, böğrüne de sağlık versin :1:

küfür mü ediyosun sen bana:47::47::47::47:
kızım ettiğin duaya dikkat etsene:20::20::20::19::19::19::19:
boş anına gelecek Allah'ım kabul ediverecek (Allah'ım sen koru yarabbim, tütütütütütü dağlara taşlara):36::36::36::36:
ondan sonra ben seni bulduğum, yakaladığım yerde:22:

Son düzenleme:
dranasss çok geçmiş olsun...
mesadaki doktorun adını verir misin bana...
antibiyotik vermemesi hem iyi hem kötü...antibiyotikle çabuk toparlyıorlar ama gözdemmm günlerde pişik gezdi yavrum yan etkiymiş...pehhh...
ağlaya ağlaya bezledim kuzuyu yaaa...

küfür mü ediyosun sen bana:47::47::47::47:
kızım ettiğin duaya dikkat etsene:20::20::20::19::19::19::19:
boş anına gelecek Allah'ım kabul ediverecek (Allah'ım sen koru yarabbim, tütütütütütü dağlara taşlara):36::36::36::36:
ondan sonra ben seni bulduğum, yakaladığım yerde:22:

kız sağlık versin tabiisi, yatalak olsa kim bakacak? saftirik csi..

sağlığında bile çenesi durmuyo, hastayken hiç çekilmez..

seni koruyorum ben bu dualarımla

kızzzz,

ne şanslısınız devlet babişko sarmalamış sizi,

nazarlardan uzak :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bebişlerim devlet babişkom 553 telaa fark yatırmış...
ahhh devlet babişkom sağolsun mıtlıyım mıtlısın mıtlı...
bebeyim de sabah keyifli keyifli gitti kreşine...
elmayroşşş...sana kahve mi ısmarlasam...
bu arada sviit nerde...
kuzummm özledim onu...

kız sağlık versin tabiisi, yatalak olsa kim bakacak? saftirik csi..

sağlığında bile çenesi durmuyo, hastayken hiç çekilmez..

seni koruyorum ben bu dualarımla

rahmetli anneannemin bir lafı vardı, 3 gün yatak 4.gün toprak.
Amin yarabbim

dranasss çok geçmiş olsun...
mesadaki doktorun adını verir misin bana...
antibiyotik vermemesi hem iyi hem kötü...antibiyotikle çabuk toparlyıorlar ama gözdemmm günlerde pişik gezdi yavrum yan etkiymiş...pehhh...
ağlaya ağlaya bezledim kuzuyu yaaa...
çok geçmiş olsun canım.
bu aralar hepimizinki dökülüyor ya:14:

Bende hamiş kalmayı çok istiyorum:49::49:
Ama sadece hamile olmayı çocuk hiç çıkmasada olur çok güzel çok ulvi bir duygu bence..
Bir aklımda delimisin dana diyor bakalım 2014-2015 gibi bi kuzu gerdan yapabilirim:37::37::37::37:

evet kızlar

bdvcilik oyunumuz gizemin içindeki kk klasik bdv kadını staylayı nasıl ifşa ettiyse, geyikcilik oyunumuzda kate in içindeki kk klasik geyik kadını staylayı ortaya çıkardı..

elmayra? onun her topice gideri var.. kk demek elmayra demek, elmayra demek kk demek :1:

he hamişim, 5izlere...
mucize gerçekleştirdim.
olmayan koca ve olmayan yumurtalıklardan 5iz doğuriciiimmm:33::10::9::52::37::33::41:

Düşünüyormusun sende 2. bebeği kızın büyüdü nasılsa :34:

Ama sadece hamile olmayı çocuk hiç çıkmasada olur çok güzel çok ulvi bir duygu bence..
Bir aklımda delimisin dana diyor bakalım 2014-2015 gibi bi kuzu gerdan yapabilirim:37::37::37::37:

Demi ya ne güzel bir duygu bu içinde kıpır kıpır oynayan bir varlık,senin oğlan kaç yaşında şimdi

ondan sonra 219-2020 gibi bir de bulgurlu nohut pilavı yaptın mıydı, lö menü tamamdır:33:

csi ya,

offf ben bir kahve içeyim
iç canım, ben de içiyorum ...
sorun yok:34::54:

evet kızlar

bdvcilik oyunumuz gizemin içindeki kk klasik bdv kadını staylayı nasıl ifşa ettiyse, geyikcilik oyunumuzda kate in içindeki kk klasik geyik kadını staylayı ortaya çıkardı..

elmayra? onun her topice gideri var.. kk demek elmayra demek, elmayra demek kk demek :1:
ben artık bizden korkuyorum:9:

ondan sonra 219-2020 gibi bir de bulgurlu nohut pilavı yaptın mıydı, lö menü tamamdır:33:

:1::1::1::1::1::1::1::1:

Düşünüyormusun sende 2. bebeği kızın büyüdü nasılsa :34:

Demi ya ne güzel bir duygu bu içinde kıpır kıpır oynayan bir varlık,senin oğlan kaç yaşında şimdi

Çok güzel birşey abla gerçekten canından can farklı bir duygu Ocakta 3 yaşında:nazar:

ay o topicteki enerji inanılmaz biliyo musun bebeyiim, insanın durduk yere bebesi oluverir valla o kadar güzel duygular içinde..

mesela 2012 ocakta hamile kalanlar diye topic açıyosun, 2011 ocakta doğuranlar geliyor selamlaşmalar sohbetler, ayyyyy inanılmazzz sıcak bir ortam bayılıyorum ya hamiş topiclerine :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

sen de bi el at beraber hamiş halalım kuzişkom. Aynı anda hamiş kalırsak aynı anda doğururuz :49::49:

bebişlerim devlet babişkom 553 telaa fark yatırmış...
ahhh devlet babişkom sağolsun mıtlıyım mıtlısın mıtlı...
bebeyim de sabah keyifli keyifli gitti kreşine...
elmayroşşş...sana kahve mi ısmarlasam...
bu arada sviit nerde...
kuzummm özledim onu...

Afiyet bal şeker olsun kuzum. Ne farkı bu aceba, bizden kestiklerini size mi veriyolar :1:

Sivit kocasıylan balayında halen taha

evet kızlar

Offffffffffff onikiden vurma smiley istiyorum. Dağıttın beni asudemmmm :54::54: bebeyim aldım gazı gidiyorum :10::10:

ayol bu konuda ki herkes bir orjinell

nazarlardan uzak:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

csi,

canım ya ben senin durumu bilmiyordum..

hani yazdım öyle hamiş diye..

üst segment takılayım demiştim..

bilmeden oldu ama yine de affola

evet kızlar

ayol bu konuda ki herkes bir orjinell

nazarlardan uzak:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

csi,

canım ya ben senin durumu bilmiyordum..

hani yazdım öyle hamiş diye..

üst segment takılayım demiştim..

bilmeden oldu ama yine de affola

hayatım lütfen...
sorun yok...:54:
ben artık kabullendim.
kimbilir belki birgün bir mucize olur tüm hastalıklar gidince vücuttan.
ama yaş da geçti artık..
Allah kızımıza sıhhat ve ömür versin.:nazar:

Back
X