Dert yok, Sohbet var.... :)

ben her mesajın sonuna şunu yapıştırıcam, isteyen copy paste yapabilir

----------------

Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.

bence uygundur....

noreecim benim hikayeler diger bolumde.. burada misafirim :)

diğer bölüm derken cicim ????

ben topic sahibi olazaam

ama konuyu direk ilk mesajda bööö diye anlatmıcam

yavaş yavaş açılıcam kk hatunları gibi

olar mı?

O elmalar küçük falan değlidi itiraf et

Vallla itiraf ediyorum küçüçüktü elmalar amasya elması hemde minnak

Etkili olur benceeeee haaa bide şey yazalım kurtlar vadisinin kadınlar versiyonu

Merhabalar kızlar;

Farkettim ki sizler birbirinize çok güzel akıllar verip herkesin derdine derman oluyorsunuz.
Şu biçare kulnuza da yardım edin Allah rızasına.

20 yaşındayım; 25 yaşında bir ablam ve 35’inde bir de ağabeyim var. Biz ablamla aynı zamanda, aynı kişi ile birlikte olduk. Tabii o kişi bana "Aman ablan duymasın" derken meğer hem beni hem de onu idare etmekmiş amacı... Ama ben bir gün onları yakaladım ve tahmin edeceğiniz gibi hemen ayrıldım. O ne yaptı yaptı ablamı ikna etti. Ablama "Sana yaklaşmak için kardeşine ilgi göstermek zorunda kaldım" demiş... Bu olaylar sonunda ablamla aram bozuldu. Tabii psikolojim de... Dahası onlar evlenmeye kalktılar. Ama annemle ağabeyim bu işe olur vermediler...

Aslında onların onay vermeme nedenleri bambaşkaydı. Yine de ablam evlenmekte ısrarlı. Ben de aileme bütün bu olanları anlatmayı düşünüyorum çünkü artık tüm huzurum kaçtı. Onların yüzüne bile bakmak istemiyorum... İkisine de çok kızgınım. Ama bir yandan da ağabeyimin neler yapabileceğinden endişe ediyorum; çok korkuyorum. Bu adam iki kardeşi birbirine düşman etti... Ben bu evliliğe nasıl engel olabilirim?

----------------

Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.

ben topic sahibi olazaam

ama konuyu direk ilk mesajda bööö diye anlatmıcam

yavaş yavaş açılıcam kk hatunları gibi

olar mı?

tmm super.. hayde baslayalim... henus odaya kimsecikler gelmedi... rahatim... ama birden yok olursam merak etmeyin...

siz mera ketmeyin ben sonra gelip "beni de kimse merak etmemis sormamis" diyeyim :)) bunu yapayim..

bir önceki sayfaya bakarsanız
derdimi dile getirdim, görürsünüz

ne ayıp.
yardım bile etmiyorsunuz

ah kıyamam canım ya neler yaşamışsın sen öyle

sen şimdi hiçbişe yapma, akıl hastanesinde bir yat önce, kardeşinin paltosunu da üzerinden çıkarma bu süre zarfında..

ondan kelli kardeşinle o adamı kendi hallerine bırak, onlar maddiyat vb falan felon sorunlardan 3 vakte kadar ayrılacaklardır.

ondan sonrasındaysa, sen adamı gerisin geriye elde edersin..

kızlar yaprak dökümü bu sıralamayla gidiyodu de mi? yanlış bilgilendirmeyelim arkadaşımızı, insan gibi gelmiş burada derdini anlatmış kızceyiz, yardımcı olalım

----------------

Derdin "ablanın o adamla evlenmemesi mi" "adamla kendin mi evlenmek istiyorsun"

önce sorayım arkadaşım ailen neden onay vermedi ablanın evlenmesine???

ahahah deli manyak psikopat ahahahah palto

ah canim, ablan da sen de bir hayirsizin eline dusmussunuz. Cok yazik olmus cok. Vijdansiz, ahlaksiz herif. Sakin ablanin evlenmesine izin verme kuzum. Ailen nasildir, herseyi anlatsan tepkileri nasil olur?

---------------

yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...

Derdin "ablanın o adamla evlenmemesi mi" "adamla kendin mi evlenmek istiyorsun"

evet ben çok seviyorum o adamı.
ablamla değil benimle evlensin istiyorum, ilk ben gördüm, ilk ben sevdim
hain ablam aldı onu elimden

----------------

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…