ama ilk gören ilk alır.
şimdi ben bir kazak gördüm vitrinde, ve bir tane var.
sen de gördün aynı kazağı
o kazak hangimizin hakkı?
öncelikle göz hakkı yok mu?
benim hakkım ya
biliyordu ablam ya...
faceden onun bana mesajlarını falan göstermiştim, bir iki de resim vardı
denizde bana yüzme öğretirken çektiğimiz.
nerden bilebilirim ablamın o baklavalara ortak çıkacağını
yok maalesef tek kardeş:26:
babası var ama çok benziyor. onu alsak ablama olmaz mı:26:
lütfen hakaret edip konuyu farklı yerlere çekmeyin hanfendi.
sizin ahlak değerlerinize uygun değilse konumdan çıkabilirsiniz.
acı çeken bir genç kız var burda
----------------
Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.
Arkadaşım bak ben sana bir örnek vereyim. Bizim cemil abinin baldızının teyzekızı vardı o öyle yaptı.
Tıpkı senin gibi sırtından pıçaklandı sevdikleri tarafından. O da gitti eniştesinin(eski sevgilisinin) amcasıynan evlendi. Böylece sen onların yengesi olmuş olursun. Hem zamanla seversin amcasını.
pardon arkadaşım sizin yaşınız kaç???
profilinizde yazmıyorda????
[/QUOTE]pardon arkadaşım sizin yaşınız kaç???
---------------------
Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur. yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...
kizzzzzz, onlar bizim apartmanda oturuyorlar galiba, ay senin haberin yok mu ne gelismeler oldu neler...
[/QUOTE]pardon arkadaşım sizin yaşınız kaç???
---------------------
Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur. yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...
ooo kizim masallah ati alan uskudari gecmis... eniste bey masallah pek bir hizliymis... eli eline degmedi de ne oldu peki... sen bu gencecik yasinda elalemin yataginda ne isin var...
senin annen baban yok mu? hic mi bu kiz nerde demediler
---------------
yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...
sevgiye inanmayanın kalbi taştandırYazmayayım yazmayayım diyorum fakat dayanamadım; KK da ne kadar fesat insan varmış meğer.
Eniştesini kıskananlar, onları ayırmaya çalışanlar. Bu durumu masum sevgi gibi görenler.
Pes diyorum pes.
saol ablacım aşah razı olsunÇok toysun be güzelimm bilmiyorsun bu işleri birazcık kadınlığını gösterdesevgilinde ablanla evlenmesin düşür ağına sevgilini ayolll
Demi yaniiii kapanın elinde kalmış sevgilideyar etme onu ablana yedirme hatta
-----------------
Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.
ya cvp yazıyorum ama ben daha yeni öğreniyorum bilgisayar kullanmayıKonusahibi de konuyu açıp gitmiş. Gıcık oluyorum böylelerine!
hanfendii hanfendiii arada ask var diye herseye de goz mu yumacagiz... sizin kiziniz yok galiba
ooo kizim masallah ati alan uskudari gecmis... eniste bey masallah pek bir hizliymis... eli eline degmedi de ne oldu peki... sen bu gencecik yasinda elalemin yataginda ne isin var...
senin annen baban yok mu? hic mi bu kiz nerde demediler
---------------
yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...
[/QUOTE]madde mi kullanıyordu???ablan mı alıştırdı????
ayyy siz nasıl bir ailesiniz böyle???
tüm bunlar olurken bunlardan anne babanızın haberi yok mu yani???
--------------------------------
ayyy bizim cemilabininbaldızınınteyzekızı nın evlendiğpi amca sizin apartmanda mı? gördün mü tanış cıktık
şöyle bi baktım da sen de az değilmişsin ne konular açışsın öyleeeee
annem babam ayrı.
babam 8.evliliğini yaptı.
abim var. o da 4.karısını kuma getirdi, bu aralar düğün dernek çok bizde
sevgiye inanmayanın kalbi taştandır
allah kalbine sevgi tohumu eksin
saol ablacım aşah razı olsun
ya cvp yazıyorum ama ben daha yeni öğreniyorum bilgisayar kullanmayı
zaten evde internetimiz yok
bakkal amcadan rica ettim
o şimdi izin verdi bana, ben önce onun bilgisayarını kullanıcam, sonra o da beni kullanacakmış
neyi kullanacak anlamadım ama, neyse görücez
annem babam ayrı.
o şimdi izin verdi bana, ben önce onun bilgisayarını kullanıcam, sonra o da beni kullanacakmış
----------------
annem babam ayrı.
csi stayla
Arkadaşım bak ben sana bir örnek vereyim. Bizim cemil abinin baldızının teyzekızı vardı o öyle yaptı.
Tıpkı senin gibi sırtından pıçaklandı sevdikleri tarafından. O da gitti eniştesinin(eski sevgilisinin) amcasıynan evlendi. Böylece sen onların yengesi olmuş olursun. Hem zamanla seversin amcasını.
20 yaşındayım arkadaşım, iyi bak yazıyor (soru sorulduğunda anında profilini güncelleyen üye)pardon arkadaşım sizin yaşınız kaç???
---------------------
siz de yorum yapmak amaçlı hakaret mi edeceksiniz.burası herkese açık bir forum.. istediğim yere yazarım.
başlık açtıysan her türlü yoruma da açık olmak zorundasın..
hem saf ayaklarına yatıp ahlaksızlıklarınızı anlatın ondan sonra da acı çekiyorum derdim var deyin
oh ne ala memleket..
saol ablam ya bi sen anladın beniKızımız 20 yaşındaymış ablası yardmcı olak demiiii
3545 kişi okuyorrrr
ama ilk gören ilk alır.
şimdi ben bir kazak gördüm vitrinde, ve bir tane var.
sen de gördün aynı kazağı
o kazak hangimizin hakkı?
öncelikle göz hakkı yok mu?
benim hakkım ya
----------------
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?