Dert yok, Sohbet var.... :)

Arkadaşım bak ben sana bir örnek vereyim. Bizim cemil abinin baldızının teyzekızı vardı o öyle yaptı.

Tıpkı senin gibi sırtından pıçaklandı sevdikleri tarafından. O da gitti eniştesinin(eski sevgilisinin) amcasıynan evlendi. Böylece sen onların yengesi olmuş olursun. Hem zamanla seversin amcasını.

babasi ablana buyuk gelmez mi bence onu annene alalim, birak ablan onunla evlensin ama ilk firsatta bi oglan dogursun sen de onu al..

ooo kizim masallah ati alan uskudari gecmis... eniste bey masallah pek bir hizliymis... eli eline degmedi de ne oldu peki... sen bu gencecik yasinda elalemin yataginda ne isin var...

senin annen baban yok mu? hic mi bu kiz nerde demediler

---------------

yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...

pardon arkadaşım sizin yaşınız kaç???

profilinizde yazmıyorda????

---------------------

Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur. yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...[/QUOTE]

Son düzenleme:

kizzzzzz, onlar bizim apartmanda oturuyorlar galiba, ay senin haberin yok mu ne gelismeler oldu neler...

[/QUOTE]

ay kardes sen de takip etmiyor musun.. yazmis ya kiz 20 diye ilk mesacinda.. kendi 20 abla 25 abi 35 bu hesapla anne de 45 bilemedin 55 oluyor..

kizzzzzz, onlar bizim apartmanda oturuyorlar galiba, ay senin haberin yok mu ne gelismeler oldu neler...

ayyy bizim cemilabininbaldızınınteyzekızı nın evlendiğpi amca sizin apartmanda mı? gördün mü tanış cıktık

şöyle bi baktım da sen de az değilmişsin ne konular açışsın öyleeeee

burası herkese açık bir forum.. istediğim yere yazarım.
başlık açtıysan her türlü yoruma da açık olmak zorundasın..

hem saf ayaklarına yatıp ahlaksızlıklarınızı anlatın ondan sonra da acı çekiyorum derdim var deyin

oh ne ala memleket..

[/QUOTE]

Kızımız 20 yaşındaymış ablası yardmcı olak demiiii

annem babam ayrı.
babam 8.evliliğini yaptı.
abim var. o da 4.karısını kuma getirdi, bu aralar düğün dernek çok bizde

Yazmayayım yazmayayım diyorum fakat dayanamadım; KK da ne kadar fesat insan varmış meğer.

Eniştesini kıskananlar, onları ayırmaya çalışanlar. Bu durumu masum sevgi gibi görenler.

Pes diyorum pes.
sevgiye inanmayanın kalbi taştandır
allah kalbine sevgi tohumu eksin

saol ablacım aşah razı olsun

Konusahibi de konuyu açıp gitmiş. Gıcık oluyorum böylelerine!
ya cvp yazıyorum ama ben daha yeni öğreniyorum bilgisayar kullanmayı
zaten evde internetimiz yok
bakkal amcadan rica ettim
o şimdi izin verdi bana, ben önce onun bilgisayarını kullanıcam, sonra o da beni kullanacakmış
neyi kullanacak anlamadım ama, neyse görücez

[/QUOTE]
----------------

Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.

ne munasebet kuzum, ben bu niki yeni aldim... karistiriyorsun.

---------------

yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...

basimiza dassssssss yagacak daaaaaaaaassssssssssssss... kizim cik oradan dogru ananin babanin yanina git.. tobeeeeeeeeee

---------------

Son düzenleme:

Arkadaşım kafan iyiymiş güle güle kullan.

(Viracocha modu :)

Aman kızım tikkat etde bakkal amcan ham yapmasın sana mazallah güme gidersin sonra göster ama elletme olurmu amcaya
----------------

Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.[/QUOTE]

amcası zaten babasına benziyor.
babası da sevgilime ay pardon müstakbel enişteme benziyor
severim dimi?
hem biraz mal mülk de kalır.
sevgilim çulsuz ama amca zengin

20 yaşındayım arkadaşım, iyi bak yazıyor (soru sorulduğunda anında profilini güncelleyen üye)

siz de yorum yapmak amaçlı hakaret mi edeceksiniz.
kimbilir ne ahlaksızlıklar vardır sağınızda solunuzda, ancak burda delikanlılık yaparsınız işte

Kızımız 20 yaşındaymış ablası yardmcı olak demiiii
saol ablam ya bi sen anladın beni

----------------

Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.

Son düzenleme:
aayy bu konuya,böyle şeyler yaşandığına inanamıyorum ben

bizim komşunun kızıda teyzesinin kocası ile yakalandı,kızı linç ettiler yaniiiiiiii

sen kendini kolla kızım,başka adam bulursun erkeklerin köküne kıran mı girdi ayyy evlerden ırak senin gibisi

--------------------------------

Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur. yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...[/QUOTE]

Son düzenleme:
3545 kişi okuyorrrr

hanfendi bu tür şeyler yazmak yasak aaaaaaaaaa şimdide bu moda oldu

--------------------------------

Son düzenleme:
Ayyyy bu konu çok hareketliymiş, geçerken bi okuyayım dedim ama konusahibinin maşallahı var, hem bakkalla kırıştırıyo hem eniştesine göz koyuyo

merhaba canım,

enişten first in first out tekniğini seçmiş (fifo) yani önce seninle sevgili olmuş, ama önce de seni bırakmış. halbuki processing zarfında filoyu seçseydi first in last out mantığıyla, sen ilk girerdin ama son çıkardın..

ben sana özel mesajdan bir porgram attım.

şimdi eniştenin olduğu odada benim sana yolladığım telkin dosyasını açacaksın, böylelikle onun beynine filo nun fifo dan daha verimli bir process yöntemi olduğu fikrini empoze edeceğiz. o da kardeşini bırakıp, sana dönecek.

________________________________________________________________________________
Yasal (!) Uyarı: Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…