Dert yok, Sohbet var.... :)

Bizim topik bugün durgun olacak hissi verdi feriyaaa Ama gecmişe bak acılırsın
elmayram boynun nasıl oldu?

Günaydın kızlar kızımın ateşi normale döndü mutluyum
geçmiş olsun tekrar canım çok şükür

ben de aynen senin gibi üni.yi de burda okudum ben de başka yerde kolay kolay yaşayamam..

ama yine de kendimi ait hissediyorum o kültüre.. belki ailemde sevgiyle özlemle aşılandığı içindir bana.

saçma bulsam da övünüyorum çoğu zaman.. her sene mutlaka giderdik.. mesela bizim yemekleri ben burada yemeyi sevmem. köyümde yiyince tat alıyorum.

kontla tanıştığımdan beri gidemiyorum.. çoook özledim..
Bir de ben şu muhbabbeti hiç sevmem benim eşim çankırılıydı herkes artık sende çankırılısın derdi doğup büyümediğim görmediğim memleket nasıl benim memleketim olur

o saçmalık zaten. artık tc kimlik no varken herşey online olmuşken hala kocanın kütüğüne geçmek bana saçma geliyor ama işte hep aynı safsata

"kamu düzeni"

geçmiş olsun dranascım.

üfff benim bir köyüm bile yok. çok severim otantik yerleri oysa.
anne tarafm da baba tarafım da ist'lu.

Yıllar önce küççük kara bir kız çocuğu okulla Amasra'ya geziye gider. Bir gün ona yetmez aşık olur o küçük şirin yere. Ve yaşı gibi küçük olan hayal dünyasıyla der ki; "Allah'ım lütfen bir daha geleyim, her fırsatımda bu memlekete gelmemi nasip et". Yıllar geçer ve o küçük kız çocuğunun nüfus cüzdanında Amasra yazar :) Kocası Amasralıdır ve o kız anında sahiplenir kocasının memleketini. Rutin tatillerinde 2 gün de olsa gider o minnak beldeye

İşte böyle de bi anım var

sen de paşa hasta olunca öyle mi hissediyosun okb

Eyer bana yamuk yapıp sinirlendirmediyse onun başı ağrıyınca benim de ağrır, dişinin ağrısı geçene kadar benimki de geçmez, acısını taaaa yüreğimde hissederim. Sinirliysem eğer yine içim acır fekat oralı olmam Bir okbnin anıları

ay bebeyimmm inan okurken tüylerim tiken tiken oldu

ne kaa temiz bi kalbin var maşallah

yok artık lebron

ya bunlarınki aşksa, bizim duyduğumuz hissin adı aşk maşk olamaz, çöp valla

o saçmalık zaten. artık tc kimlik no varken herşey online olmuşken hala kocanın kütüğüne geçmek bana saçma geliyor ama işte hep aynı safsata

"kamu düzeni"[/QUOTE]

mesela tuna şu an nereli babasının memleketi bana tuhaf geliyor

ay bebeyimmm inan okurken tüylerim tiken tiken oldu

ne kaa temiz bi kalbin var maşallah

yok artık lebron

ya bunlarınki aşksa, bizim duyduğumuz hissin adı aşk maşk olamaz, çöp valla

Temiz kalpliyim dimi gerçi şimdiki aklım olsaydı kocayı napıcam ben kendim gidip gidip gelirdim :)

Büyük bir aşk bizimkisiiiiiiii

Yavaş yavaş dağılıyo gibi canım, sol tarafa kaydı, kulağımdan cıkıp gidecek gaiba sanırsam ama hala mumya modundayım

birkaç güne geçer herhalde..

aslında bilgisayar başında olmak da zararlı şimdi sana..

benim de elimde bir siğil vardı, ilaç filan kar etmedi hiç küçülmedi. ben de dondurdum.

garip haller alıyor şimdi de, su topluyor, sonra kan topluyor ama artık küçülüyor sanırım, umarım yani inşallah..

bir duygu sömürüsü yaptım ki şu siğil yüzünden.. ay ona dokunamıyorum ay parmağımı bükemiyorum diye diye 1 hafta boyunca benim konta bi sürü iş yaptırdım

onu okutmak lazım canım, geçer okutunca

topicimizde bu konularda bir üstad var malum ama ben ismini vermeyim, kendisi şeetsin

günaydinnnnnnnnnnnnnn :))

bugün icimde bir nese bir kipir kipirlik mevcut....

nasilsiniz?

dranascim cok cok gecmis olsun, insallah yeniden ateslenmez tamamen iyilesir

ben de dogma büyüme ist. annem babam ayni memleket. doguda bir il. ama ben teeeeeeeee 15 sene önce bir kere gittim gördüm o kadar. güzel bir yer.. ama büyüklerden kimse kalmadi.. amca hala desen miras olayindan iyi bi kazik attilar uzagiz diye.. kim kimeeee dum dumaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…