imkanı yok durgun olmasının
çünkü benim çok yazasam var.. coşacağız bugün
çok şükür canım, Allah beterinden korusun![]()
Ateş düşürücüyü içirmek tam bir işkenceydi annem kollarından ayaklarından tutuyordu ben de şurubu ağzını açıp zorla içiriyordum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
imkanı yok durgun olmasının
çünkü benim çok yazasam var.. coşacağız bugün
çok şükür canım, Allah beterinden korusun![]()
Günaydın. Cok sevindim düzelmesine, geçmiş olsn
Sağol canım valla çocuğunun hasta olması başka bir şey
Günaydın kızlar kızımın ateşi normale döndü mutluyum
Doğrudur kuzum, insanın canından can gider eminim.![]()
elmayram boynun nasıl oldu?
Bizim topik bugün durgun olacak hissi verdi feriyaaaAma gecmişe bak acılırsın
geçmiş olsun tekrar canım çok şükürGünaydın kızlar kızımın ateşi normale döndü mutluyum
bir köyümüz yok.. anne-babam bir şehirde doğmuş, her ikisi de çocuk yaşında çıkmış.. ben de oralıyım diyorum sorana.. hani babamın memleketi hesabı.. gitmesem de görmesem de o memleketi söylüyorum..
3 sene önce annem gidecekti, ben de geleyim, oralıyım diyorum, bir kere bile görmemişim, göreyim barisi dedim, gittim.. hiç bir aidiyet hissetmedim.. saçma, önemsiz.. neden buradayım, tatilim ziyan oldu diye dşündüm yalnızca.. bir daha asla da gitmem..
ben istanbul dışında yaşamadım hiç.. üniyi vs de burada okudum.. 1 haftadan fazla başka şehre tahammül edemiyorum. ait olduğum yer burası.. başka bir şehirle aidiyet bağları kuramam..
Bir de ben şu muhbabbeti hiç sevmem benim eşim çankırılıydı herkes artık sende çankırılısın derdi doğup büyümediğim görmediğim memleket nasıl benim memleketim olur![]()
sen de paşa hasta olunca öyle mi hissediyosun okb![]()
elmayram boynun nasıl oldu?
Günaydınlarr geç oldu özür dilerim...
Yıllar önce küççük kara bir kız çocuğu okulla Amasra'ya geziye gider. Bir gün ona yetmez aşık olur o küçük şirin yere. Ve yaşı gibi küçük olan hayal dünyasıyla der ki; "Allah'ım lütfen bir daha geleyim, her fırsatımda bu memlekete gelmemi nasip et". Yıllar geçer ve o küçük kız çocuğunun nüfus cüzdanında Amasra yazar :) Kocası Amasralıdır ve o kız anında sahiplenir kocasının memleketini. Rutin tatillerinde 2 gün de olsa gider o minnak beldeye
İşte böyle de bi anım var![]()
Eyerbana yamuk yapıp sinirlendirmediyse onun başı ağrıyınca benim de ağrır, dişinin ağrısı geçene kadar benimki de geçmez, acısını taaaa yüreğimde hissederim. Sinirliysem eğer yine içim acır fekat oralı olmam
Bir okbnin anıları
![]()
geçmiş olsun dranascım.
üfff benim bir köyüm bile yok. çok severim otantik yerleri oysa.
anne tarafm da baba tarafım da ist'lu.
Günaydınlarr geç oldu özür dilerim...
ay bebeyimmm inan okurken tüylerim tiken tiken oldu
ne kaa temiz bi kalbin var maşallah
yok artık lebron
ya bunlarınki aşksa, bizim duyduğumuz hissin adı aşk maşk olamaz, çöp valla![]()
Yavaş yavaş dağılıyo gibi canım, sol tarafa kaydı, kulağımdan cıkıp gidecek gaiba sanırsam ama hala mumya modundayım
birkaç güne geçer herhalde..
aslında bilgisayar başında olmak da zararlı şimdi sana..
benim de elimde bir siğil vardı, ilaç filan kar etmedi hiç küçülmedi. ben de dondurdum.
garip haller alıyor şimdi de, su topluyor, sonra kan topluyor ama artık küçülüyor sanırım, umarım yani inşallah..
bir duygu sömürüsü yaptım ki şu siğil yüzünden.. ay ona dokunamıyorum ay parmağımı bükemiyorum diye diye 1 hafta boyunca benim konta bi sürü iş yaptırdım