• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

okb hakkında en ufak bir fikrin olmadığı ne kadar belli
bizim de ruh halimiz kocişlerimize bağlı değil ki
onların varlığı bile bizi mutlu etmeye yetiyor.:37:

+1

Asudeyi görüşme odasından alıyorum, güle güle 007 ağsudeeeee

Kızlar şaka bi yana benim de siillerim vardı ellerimde okutarak geçti çok şükür... Doktora da gittim ilaçta kullandım fos çıktı bi arkadaşımın babası bir adet özel bir ağacın dalına çentikler attı ona okudu dedi ki bunu güneş gören bi yere koy bu çentikler kurudukça siillerin kuruyup dökülecek ki öyle de oldu...

sağa ne yaa kendime göre yorumlarım saaağaaa neeee
yorumlayabilirsin tabiisi de istediğin gibi
ancak kendi yorumlarını test edilip onaylanmış tezler gibi son karar şeklinde açıklarsan
seni içeri atarım
halkı kandırmaya yönelik hareketlerden
bir girdin mi sittinsene çıkamazsın maazallah:37:

+1

Asudeyi görüşme odasından alıyorum, güle güle 007 ağsudeeeee
sıradaki:9::9::9::9:

not: bak kocaya (ay çok pardon kocişime) günaydın aşkların en güzeli msjını atmayı unutmuşum gördün mü. dur hemen atayım:37:

Son düzenleme:
Kızlar şaka bi yana benim de siillerim vardı ellerimde okutarak geçti çok şükür... Doktora da gittim ilaçta kullandım fos çıktı bi arkadaşımın babası bir adet özel bir ağacın dalına çentikler attı ona okudu dedi ki bunu güneş gören bi yere koy bu çentikler kurudukça siillerin kuruyup dökülecek ki öyle de oldu...

Demek ki etkili, kedinin de okutması lazım

siz beni kovamazsınız

ben kendim gidiyorum

:19:

Çıkışa kadar geçireyim seni :54:

yorumlayabilirsin tabiisi de istediğin gibi
ancak kendi yorumlarını test edilip onaylanmış tezler gibi son karar şeklinde açıklarsan
seni içeri atarım
halkı kandırmaya yönelik hareketlerden
bir girdin mi sittinsene çıkamazsın maazallah:37:

sıradaki:9::9::9::9:

not: bak kocaya (ay çok pardon kocişime) günaydın aşkların en güzeli msjını atmayı unutmuşum gördün mü. dur hemen atayım:37:

Ben de gmailden tacizdeyim.

yaa arkadaşlar şu alışveriş sitelerinde ki mankenler var ya sabahları sırf gülmek için o siteleri açıp gezen var mı yoksa ben deli olduğum kadar yanlız mıyım... çok komik değil mi pozlar :1:

yaa arkadaşlar şu alışveriş sitelerinde ki mankenler var ya sabahları sırf gülmek için o siteleri açıp gezen var mı yoksa ben deli olduğum kadar yanlız mıyım... çok komik değil mi pozlar :1:

Ben bakmıyorum, oraları gezdikçe alışveriş damarım kabarıyor :1:

Dişim içşn hastaneye gittim olmadı dişi tuttan kemiklerde erime olmuş biraz oynuyordu cerrahi yöntemle yapılması gerekiyormuş dişçi arayacağız şimdide :18: o koltuğa oturmak bile işkence yaa

cok gecmis olsun... kemik erime rahatsizligin var miydi, aslinda bu belirtide olabilir, bunun icin de mutlaka doktora gitsen. Ca, Mg destegi yapsalar.

cok cok gecmis olsun... umarim sorunsuz bir skeilde hallederler...

Dişim içşn hastaneye gittim olmadı dişi tuttan kemiklerde erime olmuş biraz oynuyordu cerrahi yöntemle yapılması gerekiyormuş dişçi arayacağız şimdide :18: o koltuğa oturmak bile işkence yaa

Çok geçmiş olsun abla. En son 20 lik dişim için oturmuştum o koltuğa ilkti son olmasını umudediyorum.

çok geçmiş olsun.
beyin ameliyatı yapsınlar ama dişçi koltuğuna oturtmasınlar diyenlerdenim ben de.
son kürde 2 dişim gitti kökünden, hala gidip diş yaptırmam gerek oysa ben dişsiz gezmeyi tercih ediyorum.
o derece yani

yok canım korkmak mı? ne korkması? kim korkuyor? ben korkmuyorum....

cok gecmis olsun... kemik erime rahatsizligin var miydi, aslinda bu belirtide olabilir, bunun icin de mutlaka doktora gitsen. Ca, Mg destegi yapsalar.

cok cok gecmis olsun... umarim sorunsuz bir skeilde hallederler...

Kemik erimesi filan yok tahillerde yapılmıştı daha önce menapozla ilgili bişry çıkmadı,periodontoloji diye bölüm varmış orası bakıyormuş sadece

Çok geçmiş olsun abla. En son 20 lik dişim için oturmuştum o koltuğa ilkti son olmasını umudediyorum.

Sağol canım evet ya o koltuğa oturmak bile geriyor insanı ama kaçış yok maalesefff

çok geçmiş olsun.
beyin ameliyatı yapsınlar ama dişçi koltuğuna oturtmasınlar diyenlerdenim ben de.
son kürde 2 dişim gitti kökünden, hala gidip diş yaptırmam gerek oysa ben dişsiz gezmeyi tercih ediyorum.
o derece yani

yok canım korkmak mı? ne korkması? kim korkuyor? ben korkmuyorum....

Teşekkürler hayatım sağol dişçi deyince kaçıyorum bende allahtan geç kalınmamış doktor öyle dedi ufak bir cerrahi yöntemle halledilir dedi .

Sende ihmal etme sakın çekilen dişini mutlaka yaptır yoksa araları kapanıyor benim 1 tanesi kapandi bile..

(kendi korkan ama cesaret veren üye :27:)

Back
X