• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

patavatsız

hıhhhhh

öyle mi söylenir

uyumsuzsa, güzel güzel söyle

senle yata yata patavatsız oldum işte

yemin ederim zerre eser kalmadı salon kadını çizgimden.
bir topiğin başındaki yorumlarıma bakıyorum bir de şimdikine

ilişkimizi tekrar gözden geçirmek zorunda kalacağım korkarım ki

Son düzenleme:
merhaba kızlar bu akşam saat 9 da cumhurbaşkanımız güle twit bombardımanı yapıyoruz. 35 yaşına kadar tek emriyo yasağını ve rapor sisteminin eziyet ve stresini arka arkaya yazacağız. sizlerden de katılan olursa çoook mutlu oluruz. Allah yardımcı olanlardan razı olsunn. ne kadar ses o kadar çok bebek:)):16::16::16::16::16:şimdiden teşekkürlerrrrr

Arkadaşım neye tepkilisiniz? emriyo ne? Bu şekilde mi bombardmana tutacaksınız? İşiniz zor ben söylim şimdiden

yok onlar bu öğlen yemekhanedeki yemekler..

ya ben kadına çok uyuz oldum görüşmek de istemiyorum aslında..

kontun hatrına işte..

ahahah biz de misafire ikram edeceksin zannetik. Utanmaz o kadın ama sen yine de cayın yanına bişiler ikram et, yapamam dersen de al bişiler.

merhaba kızlar bu akşam saat 9 da cumhurbaşkanımız güle twit bombardımanı yapıyoruz. 35 yaşına kadar tek emriyo yasağını ve rapor sisteminin eziyet ve stresini arka arkaya yazacağız. sizlerden de katılan olursa çoook mutlu oluruz. Allah yardımcı olanlardan razı olsunn. ne kadar ses o kadar çok bebek:)):16::16::16::16::16:şimdiden teşekkürlerrrrr

twit?? tweet mi demek istediniz?

ahahah biz de misafire ikram edeceksin zannetik. Utanmaz o kadın ama sen yine de cayın yanına bişiler ikram et, yapamam dersen de al bişiler.

aslında eet ya yapmasın, kont kedişi ev hanımı formunda görmek istemiyo

ama en azından dışardan al bişiler

ne diyodu lal, iki kaşığın birinin sapını kocamızın gözüne mi sokuyoduk? ya ne bileyim işte öyle bişeler..

yok onlar bu öğlen yemekhanedeki yemekler..

Ya ben kadına çok uyuz oldum görüşmek de istemiyorum aslında..

Kontun hatrına işte..

bence pratik ikramlık bi kaç bişi yapsan daha iyi olur kedi o hatunda görsün misafir nasıl ağırlanırmış utanır belki... Hatta bi tarif mail atim mi ben sana 15 dk lık:34:

sadece ben adam olmam...

söylenilen şeylere tüm problemlere aşırı takılıyorum..

tek yaptığım kendimi üzmek..

sadece kendimi düşünmek istiyorum..

hiç bir şeyi önemsememek

hayırdır?
gel beraber ağlayalım:29::14: yaren arıyordum yanıma, iyi oldu..

aslında eet ya yapmasın, kont kedişi ev hanımı formunda görmek istemiyo

ama en azından dışardan al bişiler

ne diyodu lal, iki kaşığın birinin sapını kocamızın gözüne mi sokuyoduk? ya ne bileyim işte öyle bişeler..

Kızamıyorum da sana :) Laf sokuyosun ince ince :D iki yaka bir araya gelmeyecek iki kaşıktan biri de poposuna batırılacak :)

Konta bunu söylese, ben sana bişi yap demedim ki gider alırız ne var der

bu mesajı daha kaç kere topicimizde paylaşacaksınız? uzaktan idiot gibi mi duruyoruz, bir kere söylenince anlamayalım?

Son düzenleme:
smyliler icin ayarlar nerede yaaa niye bulamiyorummmmmmmmmmm

arkadaşım onlarca kez cevap verdik
arada kaynıyor cevaplarımız
sen de geçmişe bakmak yerine her sayfaya yazmasan

ya da git sorunlarını başka topiklerde çözmeye çalış

anladık :47::47:

yani evet eğer bu menü misafirlerine çıkarmak istediğin menü ise
emin ol
danabonfile, kuzugerdan, nohutlubulgurpilavı
üçlüsünden bile daha uyumsuz.

doğru benzetme kanımca...
ben yapmam o kadına ikramlık...çünkü görsün o utansın ben doğrusunu yapayım olgusundan vazgeçtim...
bir insan bişeyi bilmiyorsa doğrusunu yapsan da anlamaz ve dolayısıyla da utanmaz...yorulduğunla kalırsın...
illa bişey ikram edeceksen hazır al bence...ben olsam kahve çifte kavrulmuşla geçiştiririm öylelerini şahsen...
zaten öğlen vakti uğramak beni evine bile almayan kadın için evime duyduğu merakı gidermekten başka bişey değildir...

bu mesajı daha kaç kere topicimizde paylaşacaksınız? uzaktan idiot gibi mi duruyoruz, bir kere söylenince anlamayalım?

canım akan forumlara paylaşıyoruz bazen yanlışlıkla aynı topiğe düşebiliyor. idiot olmadığınızı biliyoruz tavrın çok terbiyesizce. inşallah tüp bebek aşamasına gelip çırpınmazsın. idiotun alasıııı

muhtar ve yardımcısı asu,

bugünkü oyun şu olsun...

oyun değil de değişiklik,

resim ekleyelim..

herkes sırayla baksın ki aradan kaynamasın ona bakalım yorum yapalım sırayla..

oki doki? :26:

valla ben misafir ağırlarken bisürü şey yapıyorum kont abartıyorsun diyor..

bunların çoğu yenmeyecek ya da iki kaşık alınacak diyor.

haylayf falan çıkarasım var o kadar uyuz olmuştum. hatta asla görüşmem bile demiştim..

ben dayanamıcam yine yapıcam birşeyler..

ama ben hiçbirşey yapamam dersem benim kont gider ekler alır bi de suböreği alır yeter de artar bile der..

canım akan forumlara paylaşıyoruz bazen yanlışlıkla aynı topiğe düşebiliyor. idiot olmadığınızı biliyoruz tavrın çok terbiyesizce. inşallah tüp bebek aşamasına gelip çırpınmazsın. idiotun alasıııı

Yanlışlıkla düşmeyecek dikkatli olacaksın? Kimseye beddua da edemezsin ayrıca. Kopyaladığın mesaj anlaşılmaktan o kadar uzak ki? Lütfen saygın cümlelerini de al git

ama su da var, adam kedinin esini aramis ve cagirmis, belki kadin o gün müsait degildi, aslinda tribi kocasinaydi. kimisi esine kizdiginda kol kirilir yen icinde kalir der, yine misafiriyle ilgilenir, kimisi ise bunu etrafindakilere belli etmekten cekinmez..

bence sen 1-2 bisi hazirla, 1-2 de disardan söyleyin. belki anlasip kaynasmaniz icin bir baslangic olur.

Back
X