• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

sen de karşı masadaki arkadaşının fotosunu çek :37:

ayyyy,

kocişlerinizden sözetmeye devam edin madem aşkitolar:27:

he anladım canım

ama benim pcimde foto yok mesela.. genelde iş pclerimiz olduğu için, herkesten ekmek çıkmaz sanıyorum..

ama yine de çoğunluk isterse, ben uyarım

ikizlerim, uyumluyum :23:

asude,
madem sordunuz söyliyeyim, böylece hepinizin kafasındaki soru işaretleri giderilir, bir üye hakaret ettiyse ve hiç uyarısı yoksa önce ilk uyarı yapılır, yani ceza verilir ve o ceza puanı profiline işler, aynı üye yine hakaret ederse bu sefer banlanır, sizin banlanmanızın sebebi aynı cezayı birden fazla kereler almış olmanız.
Diğer üye banlanmadı çünkü sicilinde hiç ceza yok. Şimdi kişisel diyorsunuz ya, bunu neresi kişisel, ayşeye ayrı fatmaya ayrı bir uygulama mı yaptım? Üstelik sizin topiğinizi sayfalarca geriden okuyarak yazdıkları kurguymuş diyerek yöneticilerden cevap bekliyoruz dediğiniz yorumlarada cevap niteliğinde yazı yazdım, adı uyarı oldu, bari bana demeyin kişisel mi diye rica ediyorum.

nezaket göstermiş, güzelce açıklamışsınız. cevabınız için teşekkür ederim..

ayyy bu süpermiş..

bende şuna tanık olmuştum,

görümcesi gelini yakalamıştı, kadın yeni doğum yapmış görümcem yardım etmiyor falan yazmış

o da rezil fatma nankör

demek bize bunu da yaptın diye sayfalarca yazmıştı heheheh :52::52:

biri tanıdı işte, resmini çek gönder muhabbetinde biri tanıyıverdi elinde patladı :1:

ayyy bu süpermiş..

görümcesi gelini yakalamıştı, kadın yeni doğum yapmış görümcem yardım etmiyor falan yazmış

o da rezil fatma nankör

ay bu benim de başıma gelebilir

görümce bir keşfetse kk yı, tanır beni valla, tarzımdan tavrımdan, anlattıklarımdan :1:

ayyy bu süpermiş..

o da rezil fatma nankör

ben de eltime yakalanırım diye tırsıyorum :1::1:

$388679_2876913769872_1470813252_33081115_1209638599_n.webp

bu kim??

eee hadi yorumlayın o halde benim gelin fotomu.
ne bulacaksınız çok merak ediyorum:9:

Dün akşam bizde evdeki esmer odunla bişi konuşuyoduk,ben bişey dedim o da nerden duydun kk'dan mı öğrendin dedi :9: :9: :9:

Birgün girip bakar mı acep :18: Yok ya bakmaz,o benim hiçbişeyimi kurcalamıyo :31:

ayyy bu süpermiş..

o da rezil fatma nankör

ahahahahh kızım neler neler oluyor :D

geçen facete okudum, x nicli üye y nickli üyenin üye adını satınalmak icin 500 tl teklif etmiş y ile pazarlığa girişmişler 400 de anlaşmışlar, bu durum ortaya cıkınca ikisi de süresiz uzaklaştırılmış forumdan hahahahah, ne kadınlar var yaa nickim ayşe olacak diye para teklif etmiş :D

hani şey vardı ya; fıstık benim olacak, binicem üstüne vurucam kırbacı

gizemcim,
bence o noremu olabilir..

kk.dan konta bir iki bahseder gibi olmuştum üye olduktan sonra asla bahsetmedim..

bazen zor tutuyorum kendimi..

haha csi kedi demiş ama ben hiç kendime kondurmadım
hani doğa moğa memleket köy dediydim diye mi?

Son düzenleme:
Biz bazen beraber okuyoruz. Bazen de "orayı okuya okuya paranoyak oldun diyo" "kk dakilere sor bakalım erken uyanmak icin formülleri neymiş" diyo.

Girse baksa nolur, yerim ben adamı, iflahını keserim :D

ben kkdan ağır ağabeye söz etmedim...

ben benim kavağa ağzımdan kaçırdım bir kere.
kk'dan kızlarla konuşuyoruz işte falan diye bişey anlatıyordum
şimdi ne zaman benden cin bir fikir çıksa
"haaa çete olarak mı karar verdiniz buna" diyor:22::4::55:

sevgili mune,
aslında gerginliğin sebebi o günkü kötü içerikten sonra topiğin çok fazla dikkat çekmiş olması ve durmadan yeni gelen üyelerin bir şekilde laf atma veya konuya dahil olma çabası.
sizin o günkü çabanız ve iyi niyetiniz asla yadsınamaz, ancak takdir ediniz ki biz de diken üstünde sabır göstermek için duble çaba harcıyor ve doğal olarak yoruluyoruz.

Tamam doğru olabilir lakin şöylede bir durum var topik dikkat çekiyor çünkü okuyanlar forumdaki bazı konulara, bazı üyelere atıf olduğu hissine kapılıyor, bu hislerinde haklılar mı? Evet belki haklılar zira sizde forumdaki bir kısım konuları ele alıyorsunuz bunu göz ardı edemeyiz değil mi?
Peki bu kurgularınızda hakaret,saygısızlık yada kişi adı yer almadığı için o günden sonra bir sürü kötü içerik gelmesine rağmen size bunu yansıttım mı? Hayır, geldim okudum çıkıp gittim, kurallar diyoruz bu hepimiz için geçerli ne sizin bana, benim size bir üstünlüğüm yok, tek farkım görevli olduğum için sitede düzen sağlamaya çalışmak, ben uyarı alır mıyım, kurallara uymazsam bal gibi alırım, hatta banlanırım.

Neyse konunuzu daha fazla dağıtmanın anlamı yok sanırım, konuya açıklık getirdiğimi umarak müsadenizi istiyorum, size iyi sohbetler dilerim.

Back
X