• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

Herkese tünaydın
Anlaşılan gidenler geri gelmemiş
Dün akşam canım çok sıkıldı herşey bir şaka birazdan biter diye düşünüyordum ama öyle olmadı
Dün bilkentliyle yemeğe gitmiştim ya bana canın sıkkın dedi gerçekten de dün çok üzüldüm ne diyim KK sanal arkadaşlarımızla gerginlik yaşadık :37:
Sabah işe geldiğimde sizin kadar giremesemde topiğe takılıp iki yazışmak beni çok rahatlatıyordu ama sanırım sanal arkadaşlık olduğunu unuttuk

Dün beni yıktın Dranas, o msjını sonradan okudum, beynimden vuruldum sanki. Üzüntüm iki kat artıı, gece bire kadar uyuyamadım.

kendi arzusuyla gidenleri kast etmistim...

yanlis bisey mi söyledim canim:26:

Yok canımıniçi :)

İyi de bebişim durumun bu kadar ciddi olduğunu inan anlayamadım malum dün topikte yoktum sonradan olanları okudum
Her zamanki halimle sazan gibi atladım zaten cevabını da csi verdi canım:1:

Tahmin ettim. Ama insanları en çok en çok sevdikleri yaralıyor işte. X yazsa üzülmem.

ahahahah en sevdiğimdi buuuuu :D bursalıların meşhur damat halayı :) Bi de ramoları var :d

Ooooo Ramo Ramo Ramo sevgilim Ramo Ramo Birtanemmm :D

ben normalde de sarki bilen biri degilimdir.. eskiden cook eskiden sadece number 1 izlerdim.. ne artisttim be yaaa.. Türkce sarki hic dinlemezdim... sonra bi ara joy fm :)) sonra ara ara joy türk..

son zamanlarda sadece eksen :)

simdi o an icimden ne geliyorsa onu anahtar kelime belirleyip yazorum gogil amcaya... o bana dünyalari sunuyor... icime sineni yolluyorum size :))

Son düzenleme:

Bak nasıl daaa biliyo beni :D Roman yazması lazım artıkın :)

başa gelen çekilir :33:

Herkese tünaydın
Dün akşam canım çok sıkıldı herşey bir şaka birazdan biter diye düşünüyordum ama öyle olmadı
Dün bilkentliyle yemeğe gitmiştim ya bana canın sıkkın dedi gerçekten de dün çok üzüldüm ne diyim KK sanal arkadaşlarımızla gerginlik yaşadık :37:
Sabah işe geldiğimde sizin kadar giremesemde topiğe takılıp iki yazışmak beni çok rahatlatıyordu ama sanırım sanal arkadaşlık olduğunu unuttuk

valla yalan yok biz de onu bekledik...ama düzelir diye düşünüyorum,her zaman karamsar olan noree bu kez umutlu...

bu arada bilkentli ile yemekler falan filan :23:

Patafix says (10:55):
düşüneyim
aaa bakıma girdi site
คץςค says (10:55):

çöktü dayanamadı

meksika dalgası yaptılar zaar
taşımadı platform

bence sesleri çok kötüydü
rtük kapattı

ahahaaaaa

saplığa zararlı diye

bu süperdi
olabilir

Patafix says (10:56):
yalıtım yapacaklar belki
คץςค says (10:56):
bence site açılır açılmaz
bu konuşmayı kopyala
aynen bire bir

ahah
ok

:27:
Kızlar aşmışsınız kendinizi. Şarkılar filan süpersiniz.
Damara bağlanmayacak gibi değil ki. Ağır bir top gitti. Csi'ımıza yakışmadı bu gidiş.
Topiğin havası değişti. Dönse de ısıtsa keşke...

düşüneyim
aaa bakıma girdi site

çöktü dayanamadı

meksika dalgası yaptılar zaar
taşımadı platform

bence sesleri çok kötüydü
rtük kapattı

ahahaaaaa

saplığa zararlı diye

bu süperdi
olabilir

yalıtım yapacaklar belki
คץςค says (10:56):
bence site açılır açılmaz
bu konuşmayı kopyala
aynen bire bir

ahah
ok

:27:
Kızlar aşmışsınız kendinizi. Şarkılar filan süpersiniz.
Damara bağlanmayacak gibi değil ki. Ağır bir top gitti. Csi'ımıza yakışmadı bu gidiş.
Topiğin havası değişti. Dönse de ısıtsa keşke...

Sesiniz kötü demiş :D ben kaset yapıcam o seviyeye geldim:D Şimdi sra kate de ona da güzelleme yapalım :D

bonfile ban mi yedi kendi mi gitti?

kendi gitmiş cnm

Sağol canımın içi eee ne olacak şimdi asude kaç gün yok csi, kate gelmeyecek mi:26:
Bir şekilde gelmeleri lazım

Çabalıyoruz bakalım

benim sesim yanıktır :24: :9:

csi gel şarkılar sölicem sana...ilk şarkım küçüük kurbaaaa kuyruğun nerede adlı nadide parça :42:

benim sesim yanıktır :24: :9:

csi gel şarkılar sölicem sana...ilk şarkım küçüük kurbaaaa kuyruğun nerede adlı nadide parça :42:

Nerde yaktın kuzu ses tellerini :33:

Benim de ajdardan iyi olmasın güzeldir :24:

sweetim hosgeldin....umarim iyisinidir...bu arada Allah kavustursun tekrar esine....seni cok özledik...

herkese günaydin....

norecim,lalcim teşekkür ederim kızlar, hoşbuldum ama keşke böyle olmasaymış, yazık olmuş. csi geri dönsün:14: katei de kapsın gelsin
Hanımlar günaydın...

Csi'dan selam getirdim. Herkese şunu gönderdi :54:
Sweet'e de Allah kavuştursun diyor....

Onu buraya dönmeye ikna etmek için çabalıyorum.
Siz de ısrarcı olursanız belki voltranı oluşturabiliriz.
Ne dersiniz? İsteyenler parmak kaldırsın :129:

patafix ilettiğin için çok teşekkür ederim, canım csi cım beni oralardan düşünmüş. (çok uzaklara yolculuğa gitmiş gibi sanki)

allah beni eşime de csi ya da kavuştursun :5:

sweet gelmiş seni çok özledik canım:38:

dranasımm hoşbulduk canım, seni de çok merak ettim. iyisindir umarım
elmayram müsait misin? öğlen arayayım dedim

Son düzenleme:
Herkese tünaydın

Hepimizin yakınen tanıdığı bir araştırmacı gazeteci Csi istanbul der ki;

Ortam sanal fakat biz gerçeğiz.

buradan aşk sarhoşu swett hanıma sesleniyorum;

lütfen üzerinizden kalp kalıntılarını atmak için silkelenin ve topice geri dönün,bakmayın efenim öle aşağıdan aşağıdan aaaaaa :23:

Back
X